fbpx

Software laten testen?

Zó laat u het werken

Laat u nieuwe software maken? Voer dan regelmatig tests uit. Want u wilt natuurlijk dat uw nieuwe software goed werkt met uw bestaande apps. Hetzelfde geldt trouwens als u software gaat updaten. Want zelfs kleine updates kunnen grote gevolgen hebben. Uw software laten testen is dus een must. Hier ontdekt u er alles over.

Software testen, waarom zou u?

Voorkom falen

Het komt regelmatig voorbij in het nieuws: grote softwareprojecten die jammerlijk mislukken. Vaak ook nog bij gerenommeerde organisaties. Wat u in de kranten leest, vormt nog maar het topje van de ijsberg. Echt het grootste deel van de softwareprojecten mislukt. Of omgekeerd: slechts een klein deel van de opdrachtgevers is tevreden. Wilt u bij dat kleine deel horen? Zorg dan dat u uw software laat testen!

Software laten testen

Stilstaan is achteruitgaan

Check de pluspunten van software laten testen

Check de pluspunten

Uw software laten testen levert u veel voordelen op:

 • U weet zeker dat de software naar behoren werkt
 • U weet dat uw software goed samenwerkt met uw andere systemen
 • U hebt minder werk achteraf doordat u fouten op tijd op spoort
 • U weet dat uw (nieuwe) software veilig en betrouwbaar is
 • U kunt achteraf makkelijker nieuwe functies toevoegen

Zo stuurt u makkelijk bij

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat én softwaretests. Wij adviseren u om nieuwe apps ruimschoots vóór de oplevering te testen. Want dan gaat bijsturen het makkelijkst. Laat uw applicatie daarom in delen opleveren.

Ontdek hier dé methode voor softwareontwikkeling

Opleveren in delen werkt ‘t best als uw softwareontwikkelaar de Design Thinking methode hanteert. Dit is een beproefde methode op het gebied van softwareontwikkeling. Veel goede developers gebruiken deze (of een soortgelijke) methode. Deze bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Plan uitwerken
 4. Applicatie ontwikkelen
 5. Opleveren in delen en testen

Dit zijn de typen softwaretests

Bij APPelit kunnen we allerlei soorten tests voor u doen. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Statische test

Een voordelige én snelle manier om fouten op te sporen. Hierbij checken onze professionals puur en alleen de code van uw software.

 • Dynamische test

Een test waarbij we uw software gebruiken zoals ook uw gebruikers dat doen.

 • Platformtest

Hiermee kijken we of uw software op alle gewenste besturingssystemen goed werkt. Denk aan Windows, Android, iOS, etc.

 • Test op basis van briefing aan developer

Hierbij testen we of uw software voldoet aan alle specificaties die u doorgaf aan uw developer.

 • Doorlopende tests

Tests tijdens de hele levenscyclus van uw software. Bijvoorbeeld als er een nieuwe functie bijkomt. Of als u een update wilt installeren.

Beproefde testprocedure

APPelit ontwikkelde al voor heel veel organisaties software. We hebben dan ook veel ervaring op het gebied van software en apps testen. Tijdens onze testprocedure kijken we altijd naar de volgende punten:

 • De werking van uw programma (dynamische test)
 • De koppeling met uw andere systemen
 • De computercode (statische test)
 • De privacy/veiligheid

Gemoedsrust dankzij APPelit

U ziet: een uitvoerige procedure die beschermt tegen allerlei risico’s. Tegen een datalek bijvoorbeeld. Dat wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen. Want komen er gevoelige gegevens van uw klanten op straat te liggen? Dan loopt u kans op hoge boetes. Wilt u zeker zijn van veilige software? Laat uw software dan testen door APPelit.

software maatwerk

Software laten testen door APPelit?

Doe uw voordeel met de vrijblijvende kennismaking

Wilt u meer weten over hoe u uw software kunt laten testen door APPelit? Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we vrijblijvend contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop cadeau. Hierin gaan we samen kijken wat we op het gebied van software testen voor u kunnen doen. Zo ontdekt hoe u het meeste uit uw software haalt. En weet u zeker dat uw organisatie veilig werkt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten