fbpx

Software laten testen?

Zó laat u het werken

Laat u nieuwe software maken? Voer dan regelmatig tests uit. Want u wilt natuurlijk dat uw nieuwe software goed werkt met uw bestaande apps. Hetzelfde geldt trouwens als u software gaat updaten. Want zelfs kleine updates kunnen grote gevolgen hebben. Uw software laten testen is dus een must. Hier ontdekt u er alles over.

Software testen, waarom zou u?

Voorkom falen

Het komt regelmatig voorbij in het nieuws: grote softwareprojecten die jammerlijk mislukken. Vaak ook nog bij gerenommeerde organisaties. Wat u in de kranten leest, vormt nog maar het topje van de ijsberg. Echt het grootste deel van de softwareprojecten mislukt. Of omgekeerd: slechts een klein deel van de opdrachtgevers is tevreden. Wilt u bij dat kleine deel horen? Zorg dan dat u uw software laat testen!

Software laten testen

Stilstaan is achteruitgaan

Check de pluspunten van software laten testen

Check de pluspunten

Uw software laten testen levert u veel voordelen op:

 • U weet zeker dat de software naar behoren werkt
 • U weet dat uw software goed samenwerkt met uw andere systemen
 • U hebt minder werk achteraf doordat u fouten op tijd op spoort
 • U weet dat uw (nieuwe) software veilig en betrouwbaar is
 • U kunt achteraf makkelijker nieuwe functies toevoegen

Zo stuurt u makkelijk bij

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat én softwaretests. Wij adviseren u om nieuwe apps ruimschoots vóór de oplevering te testen. Want dan gaat bijsturen het makkelijkst. Laat uw applicatie daarom in delen opleveren.

Ontdek hier dé methode voor softwareontwikkeling

Opleveren in delen werkt ‘t best als uw softwareontwikkelaar de Design Thinking methode hanteert. Dit is een beproefde methode op het gebied van softwareontwikkeling. Veel goede developers gebruiken deze (of een soortgelijke) methode. Deze bestaat uit de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Plan uitwerken
 4. Applicatie ontwikkelen
 5. Opleveren in delen en testen

Dit zijn de typen softwaretests

Bij APPelit kunnen we allerlei soorten tests voor u doen. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Statische test

Een voordelige én snelle manier om fouten op te sporen. Hierbij checken onze professionals puur en alleen de code van uw software.

 • Dynamische test

Een test waarbij we uw software gebruiken zoals ook uw gebruikers dat doen.

 • Platformtest

Hiermee kijken we of uw software op alle gewenste besturingssystemen goed werkt. Denk aan Windows, Android, iOS, etc.

 • Test op basis van briefing aan developer

Hierbij testen we of uw software voldoet aan alle specificaties die u doorgaf aan uw developer.

 • Doorlopende tests

Tests tijdens de hele levenscyclus van uw software. Bijvoorbeeld als er een nieuwe functie bijkomt. Of als u een update wilt installeren.

Beproefde testprocedure

APPelit ontwikkelde al voor heel veel organisaties software. We hebben dan ook veel ervaring op het gebied van software en apps testen. Tijdens onze testprocedure kijken we altijd naar de volgende punten:

 • De werking van uw programma (dynamische test)
 • De koppeling met uw andere systemen
 • De computercode (statische test)
 • De privacy/veiligheid

Gemoedsrust dankzij APPelit

U ziet: een uitvoerige procedure die beschermt tegen allerlei risico’s. Tegen een datalek bijvoorbeeld. Dat wilt u natuurlijk koste wat kost voorkomen. Want komen er gevoelige gegevens van uw klanten op straat te liggen? Dan loopt u kans op hoge boetes. Wilt u zeker zijn van veilige software? Laat uw software dan testen door APPelit.

software maatwerk

Software laten testen door APPelit?

Doe uw voordeel met de vrijblijvende kennismaking

Wilt u meer weten over hoe u uw software kunt laten testen door APPelit? Vul hieronder uw gegevens in. Dan nemen we vrijblijvend contact met u op. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop cadeau. Hierin gaan we samen kijken wat we op het gebied van software testen voor u kunnen doen. Zo ontdekt hoe u het meeste uit uw software haalt. En weet u zeker dat uw organisatie veilig werkt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten