fbpx

Software engineer Amsterdam

Profiteer ook van software op maat

Bent u op zoek naar een software engineer in Amsterdam of omgeving? APPelit, strategische partner in het ontwerp en de ontwikkeling van software, games en apps, stelt zich graag aan u voor. Ontdek meer over onze unieke aanpak, verander uw kijk op software en wie weet profiteert u binnenkort ook van onze software op maat!

Hoe ziet u software:

Als middel of als doel?

Zeg eens eerlijk, hoe ziet u de software die in uw bedrijf draait? Is het een middel om uw werk te kunnen doen? Dan ziet u het vervangen of updaten van software waarschijnlijk als kostenpost. Maar wat nou als u software zou kunnen inzetten om strategische doelen te bereiken? Dan levert uw investering u echt iets op. En dan gebruikt u de software om als organisatie verder te komen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Toch maakte APPelit het al bij vele klanten waar!

Software engineer Amsterdam

Software op maat

Waarschijnlijk draait er al behoorlijk wat software binnen uw organisatie. Vaak is dat standaard software die wereldwijd wordt gebruikt. Maar elke organisatie is anders en heeft andere oplossingen nodig. Daarom biedt APPelit software op maat. Voor maatwerk betaalt u natuurlijk meer, maar die kosten haalt u er zo uit. Dankzij onze gedegen voorbereiding, weten we namelijk zeker dat onze software doet wat deze moet doen.

Wat onze software doet

Wat dat dan precies is? Dat is afhankelijk van de specifieke doel(en) die u met de software wilt bereiken. Dit verschilt dus sterk per organisatie en kan in feite van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Uw personeel sneller en efficiënter laten werken
 • Veelvoorkomende fouten in het productieproces vermijden
 • Meer klanten bereiken
 • Meer omzet per klant behalen
 • Uw voorraden beter beheren
 • Duidelijker zien waar u kansen laat liggen en daarop inspelen

Strategisch ontwikkelplan

Hoe weten we vooraf nu zeker dat u de beoogde doelen behaalt? Daarvoor volgen we bij APPelit altijd ons strategisch ontwikkelplan. Dit plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

U ziet, onze software engineers gaan niet zomaar aan de slag. We besteden relatief veel tijd aan een goede voorbereiding. Dat is niet voor niets. Door eerst duidelijk uw doelen op papier te zetten, kunnen we na oplevering goed toetsen of uw software doet wat deze moet doen. En zo weet u zeker dat het de investering waard is geweest!

Wat verder kenmerkend is voor APPelit?

 • Wij praten in gewone taal en niet in vakjargon. Dit geldt ook voor onze software-engineers!
 • Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.
 • We zijn altijd eerlijk en transparant over de kosten.
 • We leveren onze software op in fasen, zodat u bijtijds kunt bijsturen en verzekerd bent van succes.

Ontdek meer over ons.

Gratis onderzoek

Alsof dit nog niet genoeg is, bieden we onze klanten als extra service een gratis Groeiscan aan. Dit onderzoek (ter waarde van maar liefst € 1200!) biedt meer inzicht in uw organisatie en de potentie van de software, maar ook in uw markt, uw branche en uw concurrentie. De groeiscan is geheel vrijblijvend. Ziet u van verdere samenwerking af? Geen probleem, even goede vrienden. Maar de ervaring leert dat de scan vaak de start is voor een langdurige samenwerking.

e learning amsterdam

Dé software engineer die Amsterdam nodig heeft

Maken we snel uitgebreider kennis?

We hebben een eigen kantoor in Amsterdam, waardoor we als software engineer Amsterdam snel kunnen bedienen. Een afspraak op korte termijn is dus altijd mogelijk! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten