fbpx

Software engineer Amsterdam

Profiteer ook van software op maat

Bent u op zoek naar een software engineer in Amsterdam of omgeving? APPelit, strategische partner in het ontwerp en de ontwikkeling van software, games en apps, stelt zich graag aan u voor. Ontdek meer over onze unieke aanpak, verander uw kijk op software en wie weet profiteert u binnenkort ook van onze software op maat!

Hoe ziet u software:

Als middel of als doel?

Zeg eens eerlijk, hoe ziet u de software die in uw bedrijf draait? Is het een middel om uw werk te kunnen doen? Dan ziet u het vervangen of updaten van software waarschijnlijk als kostenpost. Maar wat nou als u software zou kunnen inzetten om strategische doelen te bereiken? Dan levert uw investering u echt iets op. En dan gebruikt u de software om als organisatie verder te komen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Toch maakte APPelit het al bij vele klanten waar!

Software engineer Amsterdam

Software op maat

Waarschijnlijk draait er al behoorlijk wat software binnen uw organisatie. Vaak is dat standaard software die wereldwijd wordt gebruikt. Maar elke organisatie is anders en heeft andere oplossingen nodig. Daarom biedt APPelit software op maat. Voor maatwerk betaalt u natuurlijk meer, maar die kosten haalt u er zo uit. Dankzij onze gedegen voorbereiding, weten we namelijk zeker dat onze software doet wat deze moet doen.

Wat onze software doet

Wat dat dan precies is? Dat is afhankelijk van de specifieke doel(en) die u met de software wilt bereiken. Dit verschilt dus sterk per organisatie en kan in feite van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Uw personeel sneller en efficiënter laten werken
 • Veelvoorkomende fouten in het productieproces vermijden
 • Meer klanten bereiken
 • Meer omzet per klant behalen
 • Uw voorraden beter beheren
 • Duidelijker zien waar u kansen laat liggen en daarop inspelen

Strategisch ontwikkelplan

Hoe weten we vooraf nu zeker dat u de beoogde doelen behaalt? Daarvoor volgen we bij APPelit altijd ons strategisch ontwikkelplan. Dit plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

U ziet, onze software engineers gaan niet zomaar aan de slag. We besteden relatief veel tijd aan een goede voorbereiding. Dat is niet voor niets. Door eerst duidelijk uw doelen op papier te zetten, kunnen we na oplevering goed toetsen of uw software doet wat deze moet doen. En zo weet u zeker dat het de investering waard is geweest!

Wat verder kenmerkend is voor APPelit?

 • Wij praten in gewone taal en niet in vakjargon. Dit geldt ook voor onze software-engineers!
 • Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.
 • We zijn altijd eerlijk en transparant over de kosten.
 • We leveren onze software op in fasen, zodat u bijtijds kunt bijsturen en verzekerd bent van succes.

Ontdek meer over ons.

Gratis onderzoek

Alsof dit nog niet genoeg is, bieden we onze klanten als extra service een gratis Groeiscan aan. Dit onderzoek (ter waarde van maar liefst € 1200!) biedt meer inzicht in uw organisatie en de potentie van de software, maar ook in uw markt, uw branche en uw concurrentie. De groeiscan is geheel vrijblijvend. Ziet u van verdere samenwerking af? Geen probleem, even goede vrienden. Maar de ervaring leert dat de scan vaak de start is voor een langdurige samenwerking.

amsterdam

Dé software engineer die Amsterdam nodig heeft

Maken we snel uitgebreider kennis?

We hebben een eigen kantoor in Amsterdam, waardoor we als software engineer Amsterdam snel kunnen bedienen. Een afspraak op korte termijn is dus altijd mogelijk! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten