fbpx

Software engineer Amsterdam

Profiteer ook van software op maat

Bent u op zoek naar een software engineer in Amsterdam of omgeving? APPelit, strategische partner in het ontwerp en de ontwikkeling van software, games en apps, stelt zich graag aan u voor. Ontdek meer over onze unieke aanpak, verander uw kijk op software en wie weet profiteert u binnenkort ook van onze software op maat!

Hoe ziet u software:

Als middel of als doel?

Zeg eens eerlijk, hoe ziet u de software die in uw bedrijf draait? Is het een middel om uw werk te kunnen doen? Dan ziet u het vervangen of updaten van software waarschijnlijk als kostenpost. Maar wat nou als u software zou kunnen inzetten om strategische doelen te bereiken? Dan levert uw investering u echt iets op. En dan gebruikt u de software om als organisatie verder te komen. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Toch maakte APPelit het al bij vele klanten waar!

Software engineer Amsterdam

Software op maat

Waarschijnlijk draait er al behoorlijk wat software binnen uw organisatie. Vaak is dat standaard software die wereldwijd wordt gebruikt. Maar elke organisatie is anders en heeft andere oplossingen nodig. Daarom biedt APPelit software op maat. Voor maatwerk betaalt u natuurlijk meer, maar die kosten haalt u er zo uit. Dankzij onze gedegen voorbereiding, weten we namelijk zeker dat onze software doet wat deze moet doen.

Wat onze software doet

Wat dat dan precies is? Dat is afhankelijk van de specifieke doel(en) die u met de software wilt bereiken. Dit verschilt dus sterk per organisatie en kan in feite van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Uw personeel sneller en efficiënter laten werken
 • Veelvoorkomende fouten in het productieproces vermijden
 • Meer klanten bereiken
 • Meer omzet per klant behalen
 • Uw voorraden beter beheren
 • Duidelijker zien waar u kansen laat liggen en daarop inspelen

Strategisch ontwikkelplan

Hoe weten we vooraf nu zeker dat u de beoogde doelen behaalt? Daarvoor volgen we bij APPelit altijd ons strategisch ontwikkelplan. Dit plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

U ziet, onze software engineers gaan niet zomaar aan de slag. We besteden relatief veel tijd aan een goede voorbereiding. Dat is niet voor niets. Door eerst duidelijk uw doelen op papier te zetten, kunnen we na oplevering goed toetsen of uw software doet wat deze moet doen. En zo weet u zeker dat het de investering waard is geweest!

Wat verder kenmerkend is voor APPelit?

 • Wij praten in gewone taal en niet in vakjargon. Dit geldt ook voor onze software-engineers!
 • Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.
 • We zijn altijd eerlijk en transparant over de kosten.
 • We leveren onze software op in fasen, zodat u bijtijds kunt bijsturen en verzekerd bent van succes.

Ontdek meer over ons.

Gratis onderzoek

Alsof dit nog niet genoeg is, bieden we onze klanten als extra service een gratis Groeiscan aan. Dit onderzoek (ter waarde van maar liefst € 1200!) biedt meer inzicht in uw organisatie en de potentie van de software, maar ook in uw markt, uw branche en uw concurrentie. De groeiscan is geheel vrijblijvend. Ziet u van verdere samenwerking af? Geen probleem, even goede vrienden. Maar de ervaring leert dat de scan vaak de start is voor een langdurige samenwerking.

amsterdam

Dé software engineer die Amsterdam nodig heeft

Maken we snel uitgebreider kennis?

We hebben een eigen kantoor in Amsterdam, waardoor we als software engineer Amsterdam snel kunnen bedienen. Een afspraak op korte termijn is dus altijd mogelijk! Als u hieronder uw gegevens invult, nemen we binnen 24 uur contact met u op.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader