fbpx

Software Eindhoven: ga voor succes

Ontdek wat betere automatisering voor u betekent

Heeft bij het kiezen van een leverancier van software Eindhoven voor u een streepje voor? Omdat u zelf bijvoorbeeld in Eindhoven gevestigd bent, of omdat u weet dat er veel innovatieve bedrijven actief zijn? Overweeg toch eens om iets verder weg te kijken. En laat niet locatie de doorslag geven, maar betrouwbaarheid en manier van werken. Dan komt u al gauw bij APPelit uit.

Kies voor onze succesaanpak

Onze software projecten slagen wel!

Het zal u misschien verbazen, maar 70 procent van de software projecten mislukt. Meestal komt dat doordat een leverancier zo snel mogelijk een oplossing wil implementeren, zonder eerst te achterhalen welke problemen en uitdagingen er spelen binnen een organisatie. APPelit werkt anders. We beginnen al met een gratis Groeiscan, een onderzoek op maat naar uw branche, uw markt en de groeipotentie van uw idee. Zo maakt u meteen goed kennis met onze enthousiaste mensen en onze manier van werken.

software eindhoven

Stappenplan

Bent u tevreden? Dan gaan we aan de slag met ons stappenplan, gebaseerd op Design Thinking:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3.  Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

We besteden dus veel tijd aan een goede voorbereiding, zodat we zeker weten dat onze software straks echt uw problemen oplost. Hierdoor behoren onze software projecten tot de 30 procent die wél slaagt! Lees snel meer over onze bewezen succesmethode.

De juiste oplossing voor elk bedrijf

Automatiseren maakt dat uw medewerkers gemakkelijker, efficiënter en sneller werken. Met CRM-software beheert u bijvoorbeeld heel eenvoudig uw klantaccounts. Ook houdt u hierin alle contacten met klanten en prospects bij. Voor een efficiënte boekhouding en administratie zet u ERP-software in. Deze software automatiseert en verbindt uw bedrijfsprocessen en zorgt zo voor een hogere productiviteit. Vraagt u zich af wat er binnen uw organisatie geautomatiseerd kan worden en wat u dat oplevert? Wij komen graag een keer bij u langs om hierover van gedachten te wisselen.

Maatwerk

Natuurlijk maakt u al gebruik van verschillende software oplossingen. Voornamelijk zal dat standaard software zijn. Logisch, want voor het typen van een brief voldoet Word en voor het verzenden van een mail is Outlook prima. Maar wilt u het beste uit uw producten, processen, mensen en middelen halen? Dan komt u al gauw uit bij software op maat. En dus bij APPelit, want wij zijn dé specialist op dat gebied.
Bang voor hoge kosten hoeft u niet te zijn, want onze maatwerkoplossingen verdienen zich snel terug. Bovendien betaalt u alleen voor de software en niet voor de hoeveelheid gebruikers. Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw nieuwe software goed samengaat met de software die al draait binnen uw bedrijf.

Serious gaming, iets voor u?

APPelit bouwt al jaren online spellen die kunnen worden ingezet voor serious gaming. Het idee is dat mensen via een computerspel hun kennis verbeteren en nieuwe werkwijzen aanleren. Serious gaming in de zorg wordt bijvoorbeeld ingezet om medewerkers te helpen om (nieuwe) richtlijnen en regels te onthouden. Ideaal, want terug naar de schoolbanken kost vaak te veel tijd en geld.

Maar ook voor patiënten en hun familie biedt serious gaming veel mogelijkheden. Zo maken wij dementiegames, waarmee verzorgenden en familie zelf kunnen ervaren hoe het is om dementie te hebben. Een mooi voorbeeld van hoe automatisering kan resulteren in meer begrip en betere zorg.

eindhoven

Meer weten over slimme software voor Eindhoven?

We vertellen u er graag alles over!

APPelit heeft dus de software waar Eindhoven verder mee komt! Wilt u weten wat onze oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag bij u langs om u er alles over te vertellen. Vul uw gegevens hieronder in en u hoort binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten