fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Software Eindhoven: ga voor succes

Ontdek wat betere automatisering voor u betekent

Heeft bij het kiezen van een leverancier van software Eindhoven voor u een streepje voor? Omdat u zelf bijvoorbeeld in Eindhoven gevestigd bent, of omdat u weet dat er veel innovatieve bedrijven actief zijn? Overweeg toch eens om iets verder weg te kijken. En laat niet locatie de doorslag geven, maar betrouwbaarheid en manier van werken. Dan komt u al gauw bij APPelit uit.

Kies voor onze succesaanpak

Onze software projecten slagen wel!

Het zal u misschien verbazen, maar 70 procent van de software projecten mislukt. Meestal komt dat doordat een leverancier zo snel mogelijk een oplossing wil implementeren, zonder eerst te achterhalen welke problemen en uitdagingen er spelen binnen een organisatie. APPelit werkt anders. We beginnen al met een gratis Groeiscan, een onderzoek op maat naar uw branche, uw markt en de groeipotentie van uw idee. Zo maakt u meteen goed kennis met onze enthousiaste mensen en onze manier van werken.

software eindhoven

Stappenplan

Bent u tevreden? Dan gaan we aan de slag met ons stappenplan, gebaseerd op Design Thinking:

  1. Inleven in uw uitdaging
  2. Uw uitdaging goed omschrijven
  3.  Ideeën verzamelen
  4. Ontwikkelen
  5. Testen

We besteden dus veel tijd aan een goede voorbereiding, zodat we zeker weten dat onze software straks echt uw problemen oplost. Hierdoor behoren onze software projecten tot de 30 procent die wél slaagt! Lees snel meer over onze bewezen succesmethode.

De juiste oplossing voor elk bedrijf

Automatiseren maakt dat uw medewerkers gemakkelijker, efficiënter en sneller werken. Met CRM-software beheert u bijvoorbeeld heel eenvoudig uw klantaccounts. Ook houdt u hierin alle contacten met klanten en prospects bij. Voor een efficiënte boekhouding en administratie zet u ERP-software in. Deze software automatiseert en verbindt uw bedrijfsprocessen en zorgt zo voor een hogere productiviteit. Vraagt u zich af wat er binnen uw organisatie geautomatiseerd kan worden en wat u dat oplevert? Wij komen graag een keer bij u langs om hierover van gedachten te wisselen.

Maatwerk

Natuurlijk maakt u al gebruik van verschillende software oplossingen. Voornamelijk zal dat standaard software zijn. Logisch, want voor het typen van een brief voldoet Word en voor het verzenden van een mail is Outlook prima. Maar wilt u het beste uit uw producten, processen, mensen en middelen halen? Dan komt u al gauw uit bij software op maat. En dus bij APPelit, want wij zijn dé specialist op dat gebied.
Bang voor hoge kosten hoeft u niet te zijn, want onze maatwerkoplossingen verdienen zich snel terug. Bovendien betaalt u alleen voor de software en niet voor de hoeveelheid gebruikers. Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw nieuwe software goed samengaat met de software die al draait binnen uw bedrijf.

Serious gaming, iets voor u?

APPelit bouwt al jaren online spellen die kunnen worden ingezet voor serious gaming. Het idee is dat mensen via een computerspel hun kennis verbeteren en nieuwe werkwijzen aanleren. Serious gaming in de zorg wordt bijvoorbeeld ingezet om medewerkers te helpen om (nieuwe) richtlijnen en regels te onthouden. Ideaal, want terug naar de schoolbanken kost vaak te veel tijd en geld.

Maar ook voor patiënten en hun familie biedt serious gaming veel mogelijkheden. Zo maken wij dementiegames, waarmee verzorgenden en familie zelf kunnen ervaren hoe het is om dementie te hebben. Een mooi voorbeeld van hoe automatisering kan resulteren in meer begrip en betere zorg.

eindhoven

Meer weten over slimme software voor Eindhoven?

We vertellen u er graag alles over!

APPelit heeft dus de software waar Eindhoven verder mee komt! Wilt u weten wat onze oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen? We komen graag bij u langs om u er alles over te vertellen. Vul uw gegevens hieronder in en u hoort binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Nadat ik een aantal gesprekken heb gevoerd en offertes heb gehad van andere APP bouwers ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Johannes/Appelit en heb besloten om de APP te laten bouwen door Appelit. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad.Johannes zet werkelijk alles om wat hij toezegt. Hij is zeer betrouwbaar denkt mee, is creatief en altijd te bereiken.Vooral in de cruciale fase van een start up is dit niet alleen zeer wenselijk, het is zelfs essentieel.In alle aspecten 5 sterren voor Appelit, een aanrader!
Rutger Kuiper
Rutger Kuiper
16:40 19 Sep 21
Appelit, is een supertof bedrijf, die het beste in de klant naar boven haalt! Ook voor jonge ondernemers staat Johannes klaar!
Hessel Turkstra
Hessel Turkstra
10:07 18 Sep 21
Top bedrijf ! Zaken worden adequaat en deskundig opgepakt.
Mart Vloet
Mart Vloet
13:45 05 Aug 21
Super tof bedrijf. Neemt voor iedereen de tijd. Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en kennissen
Shauntey
Shauntey
21:38 12 May 21
Voor mijn masterscriptie een online interview met Johannes gehad. Het was een erg waardevol gesprek waarin Johannes de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken aan mijn onderzoek!
Robbin Swanborn
Robbin Swanborn
09:33 02 May 21