fbpx

Software: Deventer innoveert verder

Maak kennis met APPelit

Wilt u aan de slag met nieuwe software? Deventer is een innovatieve stad en de ontwikkelingen gaan snel. Het is dan ook goed om u te laten adviseren door een expert. En laat dé expert op dit gebied nu bij u om de hoek zitten! Maak kennis met APPelit, strategische partner in software ontwikkeling.

Kies voor persoonlijk contact

Kies voor de expert bij u om de hoek

Software, websites, apps – ze maken het mogelijk om te werken en te communiceren zonder elkaar daadwerkelijk te zien. Superhandig! Toch blijft persoonlijk contact onmisbaar. Vooral als de inzet een langdurige samenwerking is. Kies daarom voor een software partner bij u in de buurt: APPelit uit Rijssen.

APPelit werkt voor klanten in het hele land en heeft een geweldige staat van dienst. In onze manier van werken herken je misschien onze Overijsselse inslag. Zo doen wij niet aan hoogdravende taal en gelikte presentaties. We gaan liever met een kop koffie om tafel voor een goed gesprek. Kleine lettertjes en financiële verrassingen achteraf? Doen we ook niet aan! Wat u ziet, is wat u krijgt.

software deventer

Ontvang een gratis groeiscan

Daar hoort bij dat we graag vooraf willen weten of onze werkwijze u aanspreekt. We hopen namelijk op een langdurige samenwerking. U krijgt daarom een gratis Groeiscan cadeau: een uitgebreide check van uw branche, uw markt en de potentie van de oplossing die u zelf al bedacht heeft. Zo maakt u meteen kennis met onze enthousiaste mensen en grondige manier van werken. Spreekt het u aan? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Het begin: de bridgesessie

Helaas mislukken veel software projecten. Vaak heeft dat te maken met een gebrek aan communicatie en met uiteenlopende verwachtingen. APPelit besteedt daarom veel aandacht aan een goede voorbereiding. In een brainstorm (wij noemen dit bridgesessie) zoeken we naar de antwoorden op een aantal vragen, zoals:

 • Wat is uw belangrijkste probleem of uitdaging?
 • Welke stappen heeft u al gezet om het op te lossen?
 • Hoe staat uw organisatie er nu voor?
 • Waar wilt u met uw organisatie precies naartoe?

Verdere stappen

Na de bridgesessie verzamelen we ideeën en ontwikkelen we uw softwareoplossing. Bij APPelit krijgt u dus altijd software op maat. Wij leveren die software vervolgens deel voor deel op. U test eerst het ene deel voordat we verdergaan met het volgende. Na oplevering slaan we niet de deur achter ons dicht, maar kunt u bij ons terecht voor support, onderhoud, training en marketing. Lees meer over ons bewezen succesvolle ontwikkelplan.

Wanneer nieuwe software?

Wanneer maakt u nu de keuze om nieuwe software te implementeren? Als uw huidige software verouderd is of niet meer goed combineert met andere hard- of software, is de keuze duidelijk. Maar vaak is de situatie niet zo zwart-wit. Over het algemeen kunnen we zeggen dat nieuwe software u in de volgende gevallen verder helpt:

 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt een hogere productie behalen met hetzelfde aantal medewerkers.
 • U wilt het aantal fouten verkleinen.
 • U wilt data sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Twijfelt u of nieuwe software voor u aantrekkelijk is? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Mocht blijken dat software niet de juiste oplossing voor u is, dan vertellen we u dat eerlijk. Want software verkopen om software te verkopen, daar doen wij niet aan.

Nieuwe software: Deventer is er klaar voor!

Binnenkort samen koffiedrinken?

Zoals gezegd, gaan wij het liefst open het gesprek aan onder het genot van een kop koffie. Mogen we binnenkort met u van gedachten wisselen over software? Deventer is voor ons lekker dichtbij, dus een afspraak is snel gemaakt. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  18:03 23 Mar 23
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Siebo van der Es
  Siebo van der Es
  08:26 01 Mar 23
  Lore Hias
  Lore Hias
  19:25 29 Jan 23
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  10:38 05 Dec 22
  js_loader
  Sluiten