fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Software: Deventer innoveert verder

Maak kennis met APPelit

Wilt u aan de slag met nieuwe software? Deventer is een innovatieve stad en de ontwikkelingen gaan snel. Het is dan ook goed om u te laten adviseren door een expert. En laat dé expert op dit gebied nu bij u om de hoek zitten! Maak kennis met APPelit, strategische partner in software ontwikkeling.

Kies voor persoonlijk contact

Kies voor de expert bij u om de hoek

Software, websites, apps – ze maken het mogelijk om te werken en te communiceren zonder elkaar daadwerkelijk te zien. Superhandig! Toch blijft persoonlijk contact onmisbaar. Vooral als de inzet een langdurige samenwerking is. Kies daarom voor een software partner bij u in de buurt: APPelit uit Rijssen.

APPelit werkt voor klanten in het hele land en heeft een geweldige staat van dienst. In onze manier van werken herken je misschien onze Overijsselse inslag. Zo doen wij niet aan hoogdravende taal en gelikte presentaties. We gaan liever met een kop koffie om tafel voor een goed gesprek. Kleine lettertjes en financiële verrassingen achteraf? Doen we ook niet aan! Wat u ziet, is wat u krijgt.

software deventer

Ontvang een gratis groeiscan

Daar hoort bij dat we graag vooraf willen weten of onze werkwijze u aanspreekt. We hopen namelijk op een langdurige samenwerking. U krijgt daarom een gratis Groeiscan cadeau: een uitgebreide check van uw branche, uw markt en de potentie van de oplossing die u zelf al bedacht heeft. Zo maakt u meteen kennis met onze enthousiaste mensen en grondige manier van werken. Spreekt het u aan? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Het begin: de bridgesessie

Helaas mislukken veel software projecten. Vaak heeft dat te maken met een gebrek aan communicatie en met uiteenlopende verwachtingen. APPelit besteedt daarom veel aandacht aan een goede voorbereiding. In een brainstorm (wij noemen dit bridgesessie) zoeken we naar de antwoorden op een aantal vragen, zoals:

  • Wat is uw belangrijkste probleem of uitdaging?
  • Welke stappen heeft u al gezet om het op te lossen?
  • Hoe staat uw organisatie er nu voor?
  • Waar wilt u met uw organisatie precies naartoe?

Verdere stappen

Na de bridgesessie verzamelen we ideeën en ontwikkelen we uw softwareoplossing. Bij APPelit krijgt u dus altijd software op maat. Wij leveren die software vervolgens deel voor deel op. U test eerst het ene deel voordat we verdergaan met het volgende. Na oplevering slaan we niet de deur achter ons dicht, maar kunt u bij ons terecht voor support, onderhoud, training en marketing. Lees meer over ons bewezen succesvolle ontwikkelplan.

Wanneer nieuwe software?

Wanneer maakt u nu de keuze om nieuwe software te implementeren? Als uw huidige software verouderd is of niet meer goed combineert met andere hard- of software, is de keuze duidelijk. Maar vaak is de situatie niet zo zwart-wit. Over het algemeen kunnen we zeggen dat nieuwe software u in de volgende gevallen verder helpt:

  • U wilt meer klanten trekken.
  • U wilt een hogere productie behalen met hetzelfde aantal medewerkers.
  • U wilt het aantal fouten verkleinen.
  • U wilt data sneller en beter interpreteren.
  • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
  • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Twijfelt u of nieuwe software voor u aantrekkelijk is? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Mocht blijken dat software niet de juiste oplossing voor u is, dan vertellen we u dat eerlijk. Want software verkopen om software te verkopen, daar doen wij niet aan.

Nieuwe software: Deventer is er klaar voor!

Binnenkort samen koffiedrinken?

Zoals gezegd, gaan wij het liefst open het gesprek aan onder het genot van een kop koffie. Mogen we binnenkort met u van gedachten wisselen over software? Deventer is voor ons lekker dichtbij, dus een afspraak is snel gemaakt. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21