fbpx

Software: Deventer innoveert verder

Maak kennis met APPelit

Wilt u aan de slag met nieuwe software? Deventer is een innovatieve stad en de ontwikkelingen gaan snel. Het is dan ook goed om u te laten adviseren door een expert. En laat dé expert op dit gebied nu bij u om de hoek zitten! Maak kennis met APPelit, strategische partner in software ontwikkeling.

Kies voor persoonlijk contact

Kies voor de expert bij u om de hoek

Software, websites, apps – ze maken het mogelijk om te werken en te communiceren zonder elkaar daadwerkelijk te zien. Superhandig! Toch blijft persoonlijk contact onmisbaar. Vooral als de inzet een langdurige samenwerking is. Kies daarom voor een software partner bij u in de buurt: APPelit uit Rijssen.

APPelit werkt voor klanten in het hele land en heeft een geweldige staat van dienst. In onze manier van werken herken je misschien onze Overijsselse inslag. Zo doen wij niet aan hoogdravende taal en gelikte presentaties. We gaan liever met een kop koffie om tafel voor een goed gesprek. Kleine lettertjes en financiële verrassingen achteraf? Doen we ook niet aan! Wat u ziet, is wat u krijgt.

software deventer

Ontvang een gratis groeiscan

Daar hoort bij dat we graag vooraf willen weten of onze werkwijze u aanspreekt. We hopen namelijk op een langdurige samenwerking. U krijgt daarom een gratis Groeiscan cadeau: een uitgebreide check van uw branche, uw markt en de potentie van de oplossing die u zelf al bedacht heeft. Zo maakt u meteen kennis met onze enthousiaste mensen en grondige manier van werken. Spreekt het u aan? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Het begin: de bridgesessie

Helaas mislukken veel software projecten. Vaak heeft dat te maken met een gebrek aan communicatie en met uiteenlopende verwachtingen. APPelit besteedt daarom veel aandacht aan een goede voorbereiding. In een brainstorm (wij noemen dit bridgesessie) zoeken we naar de antwoorden op een aantal vragen, zoals:

 • Wat is uw belangrijkste probleem of uitdaging?
 • Welke stappen heeft u al gezet om het op te lossen?
 • Hoe staat uw organisatie er nu voor?
 • Waar wilt u met uw organisatie precies naartoe?

Verdere stappen

Na de bridgesessie verzamelen we ideeën en ontwikkelen we uw softwareoplossing. Bij APPelit krijgt u dus altijd software op maat. Wij leveren die software vervolgens deel voor deel op. U test eerst het ene deel voordat we verdergaan met het volgende. Na oplevering slaan we niet de deur achter ons dicht, maar kunt u bij ons terecht voor support, onderhoud, training en marketing. Lees meer over ons bewezen succesvolle ontwikkelplan.

Wanneer nieuwe software?

Wanneer maakt u nu de keuze om nieuwe software te implementeren? Als uw huidige software verouderd is of niet meer goed combineert met andere hard- of software, is de keuze duidelijk. Maar vaak is de situatie niet zo zwart-wit. Over het algemeen kunnen we zeggen dat nieuwe software u in de volgende gevallen verder helpt:

 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt een hogere productie behalen met hetzelfde aantal medewerkers.
 • U wilt het aantal fouten verkleinen.
 • U wilt data sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Twijfelt u of nieuwe software voor u aantrekkelijk is? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Mocht blijken dat software niet de juiste oplossing voor u is, dan vertellen we u dat eerlijk. Want software verkopen om software te verkopen, daar doen wij niet aan.

Nieuwe software: Deventer is er klaar voor!

Binnenkort samen koffiedrinken?

Zoals gezegd, gaan wij het liefst open het gesprek aan onder het genot van een kop koffie. Mogen we binnenkort met u van gedachten wisselen over software? Deventer is voor ons lekker dichtbij, dus een afspraak is snel gemaakt. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader