fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Software: Deventer innoveert verder

Maak kennis met APPelit

Wilt u aan de slag met nieuwe software? Deventer is een innovatieve stad en de ontwikkelingen gaan snel. Het is dan ook goed om u te laten adviseren door een expert. En laat dé expert op dit gebied nu bij u om de hoek zitten! Maak kennis met APPelit, strategische partner in software ontwikkeling.

Kies voor persoonlijk contact

Kies voor de expert bij u om de hoek

Software, websites, apps – ze maken het mogelijk om te werken en te communiceren zonder elkaar daadwerkelijk te zien. Superhandig! Toch blijft persoonlijk contact onmisbaar. Vooral als de inzet een langdurige samenwerking is. Kies daarom voor een software partner bij u in de buurt: APPelit uit Rijssen.

APPelit werkt voor klanten in het hele land en heeft een geweldige staat van dienst. In onze manier van werken herken je misschien onze Overijsselse inslag. Zo doen wij niet aan hoogdravende taal en gelikte presentaties. We gaan liever met een kop koffie om tafel voor een goed gesprek. Kleine lettertjes en financiële verrassingen achteraf? Doen we ook niet aan! Wat u ziet, is wat u krijgt.

software deventer

Ontvang een gratis groeiscan

Daar hoort bij dat we graag vooraf willen weten of onze werkwijze u aanspreekt. We hopen namelijk op een langdurige samenwerking. U krijgt daarom een gratis Groeiscan cadeau: een uitgebreide check van uw branche, uw markt en de potentie van de oplossing die u zelf al bedacht heeft. Zo maakt u meteen kennis met onze enthousiaste mensen en grondige manier van werken. Spreekt het u aan? Dan gaan we graag voor u aan de slag.

Het begin: de bridgesessie

Helaas mislukken veel software projecten. Vaak heeft dat te maken met een gebrek aan communicatie en met uiteenlopende verwachtingen. APPelit besteedt daarom veel aandacht aan een goede voorbereiding. In een brainstorm (wij noemen dit bridgesessie) zoeken we naar de antwoorden op een aantal vragen, zoals:

  • Wat is uw belangrijkste probleem of uitdaging?
  • Welke stappen heeft u al gezet om het op te lossen?
  • Hoe staat uw organisatie er nu voor?
  • Waar wilt u met uw organisatie precies naartoe?

Verdere stappen

Na de bridgesessie verzamelen we ideeën en ontwikkelen we uw softwareoplossing. Bij APPelit krijgt u dus altijd software op maat. Wij leveren die software vervolgens deel voor deel op. U test eerst het ene deel voordat we verdergaan met het volgende. Na oplevering slaan we niet de deur achter ons dicht, maar kunt u bij ons terecht voor support, onderhoud, training en marketing. Lees meer over ons bewezen succesvolle ontwikkelplan.

Wanneer nieuwe software?

Wanneer maakt u nu de keuze om nieuwe software te implementeren? Als uw huidige software verouderd is of niet meer goed combineert met andere hard- of software, is de keuze duidelijk. Maar vaak is de situatie niet zo zwart-wit. Over het algemeen kunnen we zeggen dat nieuwe software u in de volgende gevallen verder helpt:

  • U wilt meer klanten trekken.
  • U wilt een hogere productie behalen met hetzelfde aantal medewerkers.
  • U wilt het aantal fouten verkleinen.
  • U wilt data sneller en beter interpreteren.
  • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
  • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Twijfelt u of nieuwe software voor u aantrekkelijk is? Wij gaan graag het gesprek met u aan. Mocht blijken dat software niet de juiste oplossing voor u is, dan vertellen we u dat eerlijk. Want software verkopen om software te verkopen, daar doen wij niet aan.

Nieuwe software: Deventer is er klaar voor!

Binnenkort samen koffiedrinken?

Zoals gezegd, gaan wij het liefst open het gesprek aan onder het genot van een kop koffie. Mogen we binnenkort met u van gedachten wisselen over software? Deventer is voor ons lekker dichtbij, dus een afspraak is snel gemaakt. Laat uw gegevens achter en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Nadat ik een aantal gesprekken heb gevoerd en offertes heb gehad van andere APP bouwers ben ik uiteindelijk in contact gekomen met Johannes/Appelit en heb besloten om de APP te laten bouwen door Appelit. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad.Johannes zet werkelijk alles om wat hij toezegt. Hij is zeer betrouwbaar denkt mee, is creatief en altijd te bereiken.Vooral in de cruciale fase van een start up is dit niet alleen zeer wenselijk, het is zelfs essentieel.In alle aspecten 5 sterren voor Appelit, een aanrader!
Rutger Kuiper
Rutger Kuiper
16:40 19 Sep 21
Appelit, is een supertof bedrijf, die het beste in de klant naar boven haalt! Ook voor jonge ondernemers staat Johannes klaar!
Hessel Turkstra
Hessel Turkstra
10:07 18 Sep 21
Top bedrijf ! Zaken worden adequaat en deskundig opgepakt.
Mart Vloet
Mart Vloet
13:45 05 Aug 21
Super tof bedrijf. Neemt voor iedereen de tijd. Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en kennissen
Shauntey
Shauntey
21:38 12 May 21
Voor mijn masterscriptie een online interview met Johannes gehad. Het was een erg waardevol gesprek waarin Johannes de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken aan mijn onderzoek!
Robbin Swanborn
Robbin Swanborn
09:33 02 May 21