fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Software bedrijf Rotterdam

Vind de juiste match én 'n sterk partnership

Bent u op zoek naar een software bedrijf in Rotterdam? Er zwemmen nogal wat vissen in de zee. Hoe maakt u nu de juiste keuze uit het grote aantal software bedrijven dat Rotterdam rijk is? Een belangrijke eerste vraag daarbij is: gaat u voor een korte affaire of zet u liever in op een lange relatie? Ontdek waar u op moet letten bij het zoeken naar de juiste match!

Valkuilen

Val niet voor mooie praatjes

Veel software bedrijven proberen u te paaien met flitsende websites, hoge kortingen en mooie praatjes. De verleiding om erop in te gaan, is groot. Maar wilt u een snelle oplossing of toch liever een oplossing op maat? En wilt u verrast worden met uw nieuwe software, of houdt u liever zicht op het ontwikkelproces? Waarschijnlijk heeft u twee keer voorkeur voor optie twee.

Software bedrijf Rotterdam

Juiste partner kiezen

Heeft u een oriënterend gesprek met een software bedrijf, stel uzelf na afloop dan de volgende vragen:

 1. Spreekt het bedrijf mijn taal?
 2. Denkt het mee over het verdienmodel van mijn software?
 3. Investeert het in mij?
 4. Begeleidt het mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het in stappen, zodat ik tussendoor kan testen of alles naar wens is?

Hopelijk is het antwoord vijf keer ‘ja’. Want dan staan alle seinen op groen voor een succesvol (en langdurig!) partnerschap.

Maak kennis met APPelit

APPelit is een strategische partner op het gebied van software ontwikkeling. En ‘strategische partner’ is wat ons betreft geen loze kreet. We regelen niet een snelle oplossing voor u, maar denken van begin tot eind met u mee. We werken voor klanten in het hele land en hebben onze strepen ruimschoots verdiend. We doen wat we zeggen, scheppen geen valse beloften en houden niet van hoogdravende taal. Toch ontwikkelen we apps, software en websites op wereldniveau.

Nog een paar redenen om voor ons te kiezen:

 • We staan zeven dagen per week voor u klaar.
 • Met ons duidelijke en bewezen succesvolle ontwikkelplan houdt u altijd overzicht over de status van uw project.
 • We denken mee over de beste oplossing voor uw organisatie, ook als dat niet de beste oplossing is voor onszelf.
 • We zijn duidelijk over de kosten, zonder kleine lettertjes.
 • Dankzij gratis strategiesessies en testfases bent u verzekerd van succes.

In stappen

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Ook in de toekomst

APPelit is bovendien een strategische partner voor de lange termijn. Na oplevering blijven we beschikbaar voor bijvoorbeeld het trainen van uw medewerkers. Dat bepaalt immers een groot deel van het succes! Want alleen als uw medewerkers de software goed kennen, zullen ze profiteren van alle mogelijkheden. Ook bieden we een 24/7 hulplijn. Een extra garantie dat de software u echt iets oplevert. Uiteraard verzorgen we ook graag het onderhoud en de updates voor u.

Rotterdam

Ontmoet uw nieuwe software bedrijf in Rotterdam

Spreken we snel af?

Er zijn heel veel software bedrijven in Rotterdam, maar natuurlijk gaat u alleen met een serieuze kandidaat op date! APPelit overtuigt u graag in een persoonlijk gesprek van onze succesvolle aanpak. Als kennismakingscadeautje bieden we u een gratis groeiscan aan. Zullen we samen ontdekken of er een klik is? Vul hieronder uw gegevens in, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Na onderzoek te doen kwam ik uit bij Johannes van APPelit, de vragen die ik stelden werden uitgebreid beantwoord. Hele fijne service! Ik zou zeker weer contact met hen opzoeken, aanrader!
Suzanne van Beek
Suzanne van Beek
12:01 20 Dec 21
Super fijn bedrijf om mee samen te werken. Hebben een mooie App voor ons gebouwd. Bij vragen goed bereikbaar en erg behulpzaam!
Helma Krijgsman
Helma Krijgsman
14:05 19 Nov 21
Guylian van der Linde
Guylian van der Linde
08:29 03 Nov 21
APPelit heeft laten zien dat ze veel kennis en veel ervaring heeft met het bouwen van heel praktisch toepasbare applicaties. Daarnaast hebben ze veel geduld met mensen die géén verstand van ICT hebben :-)
Karel Koppens
Karel Koppens
11:00 21 Oct 21
APPelit heeft een zeer fijne app voor onze iPads ontwikkelt die we dagelijks gebruiken tijdens onze teambuildingsevents. APPelit nam alle tijd om de vraag eerst goed te inventariseren. Tijdens het ontwikkelen en bouwen was het contact zeer prettig en de terugkoppeling echt enorm snel! Erg goed bereikbaar. Een prettige partij om in te schakelen.
Stefan Vogel
Stefan Vogel
10:47 15 Oct 21