fbpx

Software bedrijf Amsterdam wij hebben wat u zoekt

Doe uw voordeel met maatwerk

Op zoek naar een software bedrijf in Amsterdam? Dan bent u op de goede plek. Want daar zijn er een boel van in onze hoofdstad. Belangrijk bij uw zoektocht: ga in zee met een bedrijf dat rekening houdt met uw wensen en doelen. En dat u op basis daarvan maatwerk biedt. In dit artikel ontdekt u hoe u zo’n partner vindt.

Werkt slimmer

Daarom is maatwerk zo belangrijk

Hebt u in uw organisatie een of meerdere standaard oplossingen draaien? Dan hoeft daar natuurlijk niets mis mee te zijn. Want vaak volstaan die prima als het gaat om standaard taken. Denk aan uw mailprogramma. Of aan een tekstverwerker of spreadsheetprogramma om documenten te maken. Maar wat als taken minder standaard worden? Dan werken die oplossingen ineens niet meer zo goed – bijvoorbeeld omdat u bepaalde functies mist. Maatwerk is dan een must.

Software bedrijf Amsterdam

Maatwerk iets voor u?

Software bedrijf Amsterdam

Maatwerk iets voor u? Doe de check

Twijfelt u of u maatwerk nodig hebt? Doorloop dan eens onderstaande lijst:

 • U wilt meer klanten trekken
 • U wilt uw collega’s minder saai werk laten doen
 • U wilt meer inzicht krijgen in uw data
 • U wilt meer doen met minder mensen
 • U wilt uw klanten beter van dienst zijn
 • U wilt uw voorraden beter beheren

Hoe begint u?

Worstelt u met een of meer van deze uitdagingen? Dan kan software op maat een oplossing zijn. Hoe u deze oplossing krijgt? Niet door een bedrijf dat gewoon maar aan het ontwikkelen slaat. Nee, u zoekt een bedrijf met een goed doordachte aanpak. Zo’n bedrijf vindt u in APPelit, uw strategische partner voor de ontwikkeling van maatwerk software. Wij gaan eerst met u om de tafel om uw exacte uitdaging te analyseren. Want alleen dan krijgt u straks software die doet wat hij moet doen.

Van brainstorm…

Wij beginnen altijd met een aantal brainstormsessies. Tip: stel alvast een team samen dat deelneemt aan deze sessies. Idealiter bestaat het team uit IT’ers, managers en eindgebruikers. Zo krijgt u een zo goed mogelijk beeld van wat u precies nodig hebt.

…naar werkende software

Zijn uw wensen, doelen en verwachtingen duidelijk? Dan gaan onze developers voor u aan de slag. Dat betekent trouwens niet dat u de touwtjes uit handen geeft. Onze succesaanpak bestaat namelijk uit verschillende ontwikkelfasen. Na elke fase gaat u uw software uitvoerig testen. De volgende fase begint pas als u helemaal tevreden bent. Zo houdt u altijd een vinger aan de pols

Voordelen van APPelit

Onze aanpak zorgt dus voor maatwerk software die naadloos aansluit op uw bedrijf – op uw processen en werkwijzen én op uw doelen en wensen. Uiteraard zorgen we er ook voor dat uw medewerkers er goed mee overweg kunnen. Andere voordelen die u krijgt met onze software op maat:

 • koppeling met uw bestaande software
 • eenvoudig managementsysteem
 • makkelijk aan te passen en uit te breiden
 • schaalbare en betrouwbare code

Wat u bij ons niet krijgt: kleine lettertjes. Vage voorwaarden trouwens ook niet. Wat wel? Een offerte met ’n duidelijke specificatie van de kosten. Zo weet u precies wat er bij de prijs in zit. Ander voordeel: met ons kantoor aan de Herengracht zitten we lekker dicht bij u in de buurt.

gamified recruitment platform

Software bedrijven in Amsterdam? Kies APPelit

Ontvang ’n gratis workshop

Overtuigd van de voordelen van software van APPelit? Of twijfelt u nog? Laat hieronder uw gegevens achter. We komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop. Hierin ontdekt u alvast hoe maatwerk uw organisatie verder helpt. Ook helemaal vrijblijvend trouwens. Zo ontdekt u ook of onze werkwijze bij u past – en of APPelit uw software bedrijf in Amsterdam is.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten