fbpx

Software architect: uw startpunt voor betere IT?

Laat uw infrastructuur beter werken & groei slimmer

Gebruikt u steeds meer applicaties? En werken die niet altijd goed samen? Als u dit laat doorsudderen, wordt technologie een blok aan uw been. Een sta-in-de-weg bij uw plannen voor de toekomst. Hebt u hier ook last van? Laat een software architect u helpen! Ontdek hier hoe uw infrastructuur zo verder komt.

Dit doet een software architect

’n Korte verklaring

Een software architect brengt orde aan in uw software-infrastructuur. Eerst brengt de architect in kaart welke software u gebruikt. Vervolgens gaat deze bekijken of er verbeterpunten zijn. Gebruikt u bijvoorbeeld verschillende softwarepakketten met overlappende functies? Of hebt u programma’s die niet goed met elkaar werken – terwijl dat juist wel moet? En halen uw medewerkers wel alles uit uw software wat erin zit?

Goed om te weten: de beste software architect denkt altijd vanuit de doelen die u wilt halen, in plaats vanuit het softwaremiddel op zichzelf!

Software architect

Takenpakket op een rij

De juiste digitale specialist helpt u dus op een hoger niveau lijnen uit te zetten. En ook verbanden te zien. Echt een must dus als u uw organisatie efficiënter wilt laten werken. Een greep uit de taken die de échte specialist nog meer voor u uitvoert:

 • Inventariseren welke software u nodig hebt
 • Adviseren over de inrichting van uw softwaresystemen en technologie die hiermee te maken heeft
 • Ideeën en wensen vertalen in concrete software-oplossingen
 • Onderzoeken en vergelijken van verschillende mogelijkheden
 • Aanspreekpunt zijn voor de ontwikkeling van nieuwe software
 • Projectteam voor uitrollen van nieuwe software opzetten

De beste IT-architect is bovendien altijd op de hoogte van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Hard nodig, want die volgen elkaar snel op.

Zo veel voordeel levert een software architect op

Een van de belangrijkste vragen die u zichzelf zou moeten stellen: wat levert een software architect mij op? Als u de juiste partner vindt, zorgt deze er kort gezegd voor dat uw software-infrastructuur slaagt. En zo efficiënt mogelijk voor u werkt – ofwel bijdraagt aan uw groei. U ziet: u bespaart hierdoor juist geld door inefficiency te voorkomen. Hierdoor verdient u de investering in deze specialist dus in no-time terug.

Ontdek de voordelen van APPelit

APPelit is uw strategische IT-partner en software architect. Hiermee haalt u een gigantische hoeveelheid kennis en ervaring in huis. Dankzij onze kennis behoeden we u voor missers. En door onze ervaring ziet u eerder kansen uw bedrijf door te laten groeien. Daarnaast vindt u hier nog veel meer voordelen. Een kleine greep:

 • Overzichtelijke inventarisatie
 • Concreet advies met verbeterpunten
 • Duidelijke briefing voor ontwikkelaar waar nodig
 • Toezicht op ontwikkelproces
 • Voor nieuwe applicaties eigen ontwikkeling van software op maat
 • Bij eigen ontwikkeling: tussentijdse levering voor gegarandeerd succes

Check deze succesfactor

Voor een geslaagde software-infrastructuur hebt u dus de ervaren software architect van APPelit nodig. Daarnaast is er nóg een essentieel ingrediënt: onze architect heeft toegang tot uw héle organisatie. Pas dan krijgt u goed advies. Laat de architect daarom praten met

 • mensen uit de directie; die weten precies wat de toekomstvisie van uw organisatie is.
 • gebruikers; zij moeten goed overweg kunnen met de software.
 • met uw technische mensen; zij weten immers exact aan welke eisen de software moet voldoen.
software ontwikkeling op maat

Aan de slag met onze software architect?

Neem contact op voor een kennismaking

Wat levert een software architect van APPelit u op? Ontdek het tijdens een vrijblijvende kennismaking. Laat daarom hieronder uw gegevens achter. Binnen 1 werkdag ontvangt u dan een datumvoorstel voor een afspraak. Bovendien krijgt u een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Tijdens die workshop ervaart u hoe u sneller groeit dankzij slimme inzet van uw IT.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten