fbpx

Software Apeldoorn, het bedrijfsleven groeit hiermee door

Ga mee in de groei

Wilt u aan de slag met software in Apeldoorn? Dan is uw eerste wens: de juiste partner vinden om het softwareproject mee aan te gaan. En dat kan best lastig zijn. Want hoe selecteert u uit het grote aanbod nu de juiste partij? Enkele tips!

Welk bedrijf past bij u?

Zo maakt u een selectie

Na een rondje zoeken op internet heeft u wellicht een shortlist. Maar hoe maakt u daaruit nou een goede selectie? Dat gaat toch nog altijd het best op basis van een persoonlijk gesprek. Na afloop van dat gesprek, is het goed om uzelf de volgende vragen te stellen over het softwarebedrijf:

 1. Spreken ze mijn taal?
 2. Investeren ze in mij?
 3. Denken ze mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleiden ze mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelen ze in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Kunt u alle vragen bevestigend beantwoorden, dan kunt u rekenen op een succesvolle samenwerking.

software apeldoorn

Standaard of op maat

Ook een goede vraag om te stellen: ontwikkelt het bedrijf standaardsoftware of software op maat? Wellicht heeft u vanuit kostenoogpunt in eerste instantie een voorkeur voor standaard. Maar bedenk dat standaardsoftware nooit precies aansluit. De ontwikkeling van software op maat kost meestal iets meer, maar deze software brengt u ook meer op. Al met al is het dus een veel betere investering.

Software voor groei

Alleen als u kiest voor software op maat, kunt u deze software inzetten om strategische doelen te behalen en te groeien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende doelen:

 • Realtime voorraadbeheer
 • Een efficiëntere planning
 • Optimaliseren van veelvoorkomende handelingen
 • Monitoring en preventie van fouten
 • Beheer van klant- en relatiegegevens
 • Interpretatie en rapportage van de gegevens binnen een organisatie

Onze manier van werken

De werkwijze van APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, onderscheidt zich op drie belangrijke punten van de werkwijze van andere softwarebedrijven:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Goede kennismaking

Wat ook onderscheidend is in de aanpak van APPelit: wij zijn bereid om tijd en menskracht in u te investeren. Ter kennismaking bieden wij u namelijk – geheel vrijblijvend – een gratis workshop aan ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop doen we samen onderzoek naar de potentie van uw software-idee. We nemen ook uw markt, uw branche en uw concurrentie onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken.

Het vervolg

Beslist u op basis van de groeiscan dat u graag met APPelit in zee gaat? Ook in het vervolgtraject merkt u dat u een echte partner gevonden heeft. We beginnen altijd met enkele slimme brainstormsessies.

Daarna starten we met de fase van ontwikkelen en opleveren. Ook bij het ontwikkelen verliest u niet het zicht op het project. We leveren namelijk in fases op. Na elke fase mag u de software uitgebreid testen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aan uw verwachtingen voldoet.

Toe aan nieuwe software in Apeldoorn of omgeving?

We laten u graag zien wat er mogelijk is

Heeft u besloten aan de slag te willen met software in Apeldoorn? Laten we dan snel een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek. Als u hieronder uw gegevens invult, dan hoort u binnen no time van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader