fbpx

Software Apeldoorn, het bedrijfsleven groeit hiermee door

Ga mee in de groei

Wilt u aan de slag met software in Apeldoorn? Dan is uw eerste wens: de juiste partner vinden om het softwareproject mee aan te gaan. En dat kan best lastig zijn. Want hoe selecteert u uit het grote aanbod nu de juiste partij? Enkele tips!

Welk bedrijf past bij u?

Zo maakt u een selectie

Na een rondje zoeken op internet heeft u wellicht een shortlist. Maar hoe maakt u daaruit nou een goede selectie? Dat gaat toch nog altijd het best op basis van een persoonlijk gesprek. Na afloop van dat gesprek, is het goed om uzelf de volgende vragen te stellen over het softwarebedrijf:

 1. Spreken ze mijn taal?
 2. Investeren ze in mij?
 3. Denken ze mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleiden ze mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelen ze in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Kunt u alle vragen bevestigend beantwoorden, dan kunt u rekenen op een succesvolle samenwerking.

software apeldoorn

Standaard of op maat

Ook een goede vraag om te stellen: ontwikkelt het bedrijf standaardsoftware of software op maat? Wellicht heeft u vanuit kostenoogpunt in eerste instantie een voorkeur voor standaard. Maar bedenk dat standaardsoftware nooit precies aansluit. De ontwikkeling van software op maat kost meestal iets meer, maar deze software brengt u ook meer op. Al met al is het dus een veel betere investering.

Software voor groei

Alleen als u kiest voor software op maat, kunt u deze software inzetten om strategische doelen te behalen en te groeien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende doelen:

 • Realtime voorraadbeheer
 • Een efficiëntere planning
 • Optimaliseren van veelvoorkomende handelingen
 • Monitoring en preventie van fouten
 • Beheer van klant- en relatiegegevens
 • Interpretatie en rapportage van de gegevens binnen een organisatie

Onze manier van werken

De werkwijze van APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, onderscheidt zich op drie belangrijke punten van de werkwijze van andere softwarebedrijven:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Goede kennismaking

Wat ook onderscheidend is in de aanpak van APPelit: wij zijn bereid om tijd en menskracht in u te investeren. Ter kennismaking bieden wij u namelijk – geheel vrijblijvend – een gratis workshop aan ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop doen we samen onderzoek naar de potentie van uw software-idee. We nemen ook uw markt, uw branche en uw concurrentie onder de loep. Zo maakt u meteen kennis met onze bevlogen professionals en onze manier van werken.

Het vervolg

Beslist u op basis van de groeiscan dat u graag met APPelit in zee gaat? Ook in het vervolgtraject merkt u dat u een echte partner gevonden heeft. We beginnen altijd met enkele slimme brainstormsessies.

Daarna starten we met de fase van ontwikkelen en opleveren. Ook bij het ontwikkelen verliest u niet het zicht op het project. We leveren namelijk in fases op. Na elke fase mag u de software uitgebreid testen. Zo weet u zeker dat het eindresultaat straks aan uw verwachtingen voldoet.

Toe aan nieuwe software in Apeldoorn of omgeving?

We laten u graag zien wat er mogelijk is

Heeft u besloten aan de slag te willen met software in Apeldoorn? Laten we dan snel een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek. Als u hieronder uw gegevens invult, dan hoort u binnen no time van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten