fbpx

Software: Amsterdam heeft het hard nodig

Essentieel ingrediënt voor het bedrijfsleven

Gebruikt u verouderde software? Wist u dat dat gevaarlijk kan zijn? In dit artikel leest u er alles over. U ontdekt hoe u weet of u aan nieuwe software toe bent. Ook komt u erachter hoe u kiest tussen standaard software en maatwerk. En last but not least leest u hoe u uitkomt bij het juiste bedrijf. Ofwel: waar u uw software in Amsterdam laat maken.

Waarom is verouderde software gevaarlijk?

Ken de gevolgen

Alles draait op software tegenwoordig. U gebruikt het elke dag zonder nadenken. Tenminste, als het goed werkt. Doet uw software niet (meer) wat u wilt? Of lopen uw apparaten vast? Dan merkt u al gelijk hoe onthand u bent. Voor uw organisatie geldt dit des te meer. Want werkt uw software niet meer goed? Dan staat dit uw succes in de weg. U werkt immers een stuk minder efficiënt. En u kunt uw klanten niet meer zo goed van dienst zijn.

Software Amsterdam

Doe de test!

Toe aan nieuwe software Amsterdam?

Toe aan nieuwe software? Doe de test!

Hebt u last van de volgende problemen?

 • Uw software wordt niet meer door de leverancier ondersteund
 • Uw software krijgt geen beveiligingsupdates meer
 • Uw software functioneert niet goed met moderne apps
 • Uw software werkt steeds trager
 • Uw processen werken niet meer zo soepel als voorheen

Herkent u een of meer van deze situaties? Dan bent u zeker weten aan nieuwe software toe!

Standaard pakket of maatwerk?

Soms hebt u al genoeg aan standaard software. Die volstaat prima voor gewone taken als tekstverwerken of mailen. Is uw uitdaging complexer? Kan uw bedrijf bijvoorbeeld niet goed groeien als gevolg van IT problemen? Of werken afdelingen compleet langs elkaar heen? Lopen klanten weg omdat ze geen goede ervaring krijgen? Dan hebt u maatwerk nodig. Tijd dus om een échte specialist in de arm te nemen.

Voordelen van een maatwerk specialist

In Amsterdam kunt u hiervoor terecht bij APPelit, uw strategische partner op het gebied van software op maat. Wij maken al jaren maatwerk software voor onze klanten. Als geen ander weten wij dus wat de voordelen hiervan zijn:

 • Toekomstbestendige applicaties

Wij brengen eerst uw doelen in kaart. Vervolgens krijgt u van ons software waarmee u toewerkt naar die doelen.

 • Past bij uw andere systemen

U krijgt software die naadloos aansluit bij de programma’s die u al gebruikt.

 • Uw mensen worden productiever

Uw medewerkers krijgen alle functies die ze nodig hebben. Zo werken ze efficiënter én effectiever.

 • Geen overbodige functies

We maken de software speciaal voor u. U krijgt daarom alleen functies die u ook echt gebruikt.

 • Nazorg

Zijn er onverhoopt toch problemen? Onze helpdesk staat 24/7 voor u klaar. Ook helpen we u graag met training, marketing of wat u ook maar nodig hebt.

Check onze succesaanpak

De belangrijkste reden waarom klanten zo blij met ons zijn? Dat is onze succesaanpak. Die zorgt dat we uw project soepel en snel uitvoeren. Onze aanpak bevat de volgende stappen:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Met dit stapsgewijze plan stuurt u makkelijk bij – een essentieel ingrediënt voor elk softwareproject.

software Deventer

Doe uw voordeel met een vrijblijvende kennismaking

Software Amsterdam? Het werkt beter met APPelit

Wilt u uw software in Amsterdam laten ontwikkelen? Geen probleem. Wij hebben namelijk een kantoor aan de Herengracht. APPelit zit dus altijd bij u in de buurt. Meer weten over ons? Check onze uitgebreide portfolio met succesverhalen! Of laat hieronder uw gegevens achter. We nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Dan plannen we gelijk uw vrijblijvende kennismaking in. Bovendien krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Zo ontdekt u snel zelf alle voordelen van APPelit.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten