fbpx

Software Amersfoort, ga voor succes

Profiteert u mee?

Heeft bij het kiezen van een leverancier van software Amersfoort voor u een streepje voor? Omdat u zelf bijvoorbeeld in Amersfoort gevestigd bent en het wel handig vindt als uw softwarepartner in de buurt zit? Overweeg toch eens om iets verder weg te kijken. En laat niet locatie de doorslag geven, maar betrouwbaarheid en manier van werken. Dan komt u al gauw bij APPelit uit.

Overwegingen bij uw keuze

Locatie is van ondergeschikt belang

De locatie van uw softwarebedrijf is dus minder van belang. Wij investeren graag wat reistijd om bij u langs te komen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam of Rijssen zijn we er zo! Het is ook mogelijk om onze software-experts in te huren, zodat ze in house voor u aan de slag gaan. Ze staan dan volledig tot uw beschikking.

Software Amersfoort

De top 5

Wat zijn dan wel belangrijke overwegingen bij de keuze voor een softwarebedrijf? Dit is de top 5:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen tijdens het hele proces?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Jargon? Niet nodig!

Sommige softwarebedrijven strooien graag met jargon en vaktermen, om te laten zien dat ze verstand van zaken hebben. Maar dat verstand zou toch vooral moeten blijken uit daden en niet uit woorden. Kortom, vraag naar referenties! En vraag uw contactpersoon om alles in eenvoudige taal aan u uit te leggen. Want u wilt toch niet investeren in iets wat u niet goed begrijpt?

Onze manier: het voortraject

APPelit besteedt veel aandacht aan een goede voorbereiding. Samen met u houden we meerdere brainstormsessie om de antwoorden op de volgende vragen te achterhalen:

 • Waar staat uw organisatie nu?
 • Waar wilt u naartoe?
 • Wat is er voor nodig om daar te komen?

Software speelt vaak een cruciale rol om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen. Samen bekijken we of dat in uw geval ook zo is en zo ja, welke software dan het meest geschikt is.

Onze manier: op maat

Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. 

Onze manier: werken in fasen

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

En dit levert het op

Software op maat betekent ook opbrengst op maat. Wat de software precies bewerkstelligt, verschilt dus per organisatie en per situatie. Toch kunnen we over het algemeen zeggen dat onze klanten profiteren van:

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen.
 • De best doordachte oplossing waar ze lang mee vooruit kunnen.
 • Oplossingen die makkelijk kunnen worden aanpast (denk aan groei, krimp, verandering).
 • Waar voor de investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient.

Aan de slag met software in Amersfoort?

We komen graag bij u kennismaken!

Tijd om serieus aan de slag te gaan met software in Amersfoort? Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking. Zo’n eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en is bedoeld om vast te stellen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Twijfel niet langer, laat uw gegevens achter! Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten