fbpx

Software Amersfoort, ga voor succes

Profiteert u mee?

Heeft bij het kiezen van een leverancier van software Amersfoort voor u een streepje voor? Omdat u zelf bijvoorbeeld in Amersfoort gevestigd bent en het wel handig vindt als uw softwarepartner in de buurt zit? Overweeg toch eens om iets verder weg te kijken. En laat niet locatie de doorslag geven, maar betrouwbaarheid en manier van werken. Dan komt u al gauw bij APPelit uit.

Overwegingen bij uw keuze

Locatie is van ondergeschikt belang

De locatie van uw softwarebedrijf is dus minder van belang. Wij investeren graag wat reistijd om bij u langs te komen. Vanuit onze kantoren in Amsterdam of Rijssen zijn we er zo! Het is ook mogelijk om onze software-experts in te huren, zodat ze in house voor u aan de slag gaan. Ze staan dan volledig tot uw beschikking.

Software Amersfoort

De top 5

Wat zijn dan wel belangrijke overwegingen bij de keuze voor een softwarebedrijf? Dit is de top 5:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen tijdens het hele proces?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Jargon? Niet nodig!

Sommige softwarebedrijven strooien graag met jargon en vaktermen, om te laten zien dat ze verstand van zaken hebben. Maar dat verstand zou toch vooral moeten blijken uit daden en niet uit woorden. Kortom, vraag naar referenties! En vraag uw contactpersoon om alles in eenvoudige taal aan u uit te leggen. Want u wilt toch niet investeren in iets wat u niet goed begrijpt?

Onze manier: het voortraject

APPelit besteedt veel aandacht aan een goede voorbereiding. Samen met u houden we meerdere brainstormsessie om de antwoorden op de volgende vragen te achterhalen:

 • Waar staat uw organisatie nu?
 • Waar wilt u naartoe?
 • Wat is er voor nodig om daar te komen?

Software speelt vaak een cruciale rol om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen. Samen bekijken we of dat in uw geval ook zo is en zo ja, welke software dan het meest geschikt is.

Onze manier: op maat

Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen. 

Onze manier: werken in fasen

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.
Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

En dit levert het op

Software op maat betekent ook opbrengst op maat. Wat de software precies bewerkstelligt, verschilt dus per organisatie en per situatie. Toch kunnen we over het algemeen zeggen dat onze klanten profiteren van:

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen.
 • De best doordachte oplossing waar ze lang mee vooruit kunnen.
 • Oplossingen die makkelijk kunnen worden aanpast (denk aan groei, krimp, verandering).
 • Waar voor de investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient.

Aan de slag met software in Amersfoort?

We komen graag bij u kennismaken!

Tijd om serieus aan de slag te gaan met software in Amersfoort? Wij komen graag bij u langs voor een eerste kennismaking. Zo’n eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend en is bedoeld om vast te stellen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Twijfel niet langer, laat uw gegevens achter! Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten