fbpx

Robotics Rotterdam profiteert ervan!

U toch ook?

Als een van de meest innovatieve steden van het land, maakt Rotterdam altijd gebruik van de nieuwste technologie. Het is dus geen verrassing dat ook robotics Rotterdam verovert! Want in de Maasstad weten ze: als je ergens sneller, goedkoper, nauwkeuriger en ook nog eens veiliger mee kunt werken, dan zou je wel gek zijn om daar geen gebruik van te maken.

Robotics, wat is het precies?

En wat kun je ermee?

Kort gezegd is een robot een programmeerbare machine die informatie verwerkt en taken uitvoert. Een robot kan een handeling verrichten die normaal gesproken door mensen wordt verricht. De meeste robots zijn uitgerust met sensoren waarmee ze hun omgeving kunnen waarnemen. Ze zijn zo geprogrammeerd dat ze bij een bepaalde waarneming een bepaalde taak uitvoeren. En dat doen ze heel consequent en nauwkeurig. Daarom zijn robots bij uitstek geschikt voor repeterende taken of taken waarbij precisie vereist is.

Robotics Rotterdam

Wat APPelit doet

APPelit is een betrouwbaar en gerenommeerd softwarebedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in robotics. Wij vertalen de vraagstukken van onze klanten naar software die ze echt verder helpt. We maken altijd software op maat. Software verkopen om software te verkopen? Daar doen wij niet aan.

Het ontwerpen en ontwikkelen van robotsoftware is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen. Bij robotsoftware is het nog meer van belang om goed te luisteren naar de klant en zijn input te vertalen naar een technische oplossing. Juist aan dat voortraject besteden wij veel aandacht. Want hoe goed robots ook zijn, als de input niet klopt, klopt de output ook niet.

Enkele toepassingen

APPelit ontwikkelt robotsoftware en robotics voor diverse organisaties in diverse branches. Enkele succesvolle voorbeelden:

 • Een ziekenhuis zet een robot in voor het verrichten van hartoperaties. De robot kan kleiner werken, waardoor de patiënt een minder grote wond krijgt en sneller herstelt.
 • Een revalidatiecentrum zet een robot in voor patiënten met een lichamelijke beperking. Zij sturen de robot met hun ogen of een lichte vingerbeweging aan.
 • Een industrieel bedrijf zet een robot in om printplaten te printen. De robot doet dit sneller en nauwkeuriger dan een medewerker.
 • Een logistiek bedrijf zet een robot in om producten in het magazijn te verzamelen en op een pallet te laden. Dit fysiek zware werk hoeft niet langer door een medewerker te worden gedaan.

Wanneer kan robotics u helpen?

In verschillende gevallen kan robotics uw organisatie verder helpen. Bijvoorbeeld als u tegen een van de volgende problemen of vraagstukken aanloopt:

 • Hoe kan ik de omzet vergroten?
 • Hoe kan ik voorkomen dat mijn medewerkers uitvallen vanwege fysieke klachten?
 • Hoe kan ik met dezelfde hoeveelheid medewerkers toch een grotere productie draaien?
 • Hoe kan ik meer profiteren van de grote hoeveelheid data waar we over beschikken?
 • Hoe kan ik het werkplezier van mijn medewerkers vergroten?

Voordelen voor uw medewerkers

Niet alle medewerkers zullen staan te juichen als ze horen dat een deel van hun werk wordt overgenomen door een robot. Ze zijn wellicht bang dat hun baan in de toekomst komt te vervallen. Toch is dit voor hen een positieve ontwikkeling. Een robot is namelijk vooral geschikt om saaie, repeterende werkzaamheden op te pakken. Voor medewerkers blijven de meer afwisselende en uitdagende taken over. Bovendien zullen zij minder snel last krijgen van fysieke klachten.

Rotterdam

Ook aan de slag met robotics in Rotterdam?

Laten we snel kennismaken!

Wilt u ook aan de slag met robotics in Rotterdam? Of wilt u vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden die robotics voor uw bedrijf biedt? We komen graag bij u langs! Want hoe veelbelovend de ontwikkelingen op het gebied van robotics ook zijn, voor een succesvolle samenwerking blijft persoonlijk contact heel belangrijk. Zien we elkaar snel?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten