fbpx

Robotics Nederland – dit is er nu al mogelijk

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen optimaliseert

Robotics is in Nederland niet meer weg te denken. Het zijn echt niet alleen maar de meest innovatieve of grote bedrijven die robots inzetten, ook op kleinere schaal dragen ze een steentje bij. Steeds meer bedrijven ontdekken hoe veel sneller, efficiënter en nauwkeuriger ze kunnen werken dankzij de inzet van robots. Ziet u dat ook wel zitten? Wij van APPelit – dé specialist op het gebied van robotics in Nederland – bekijken graag samen met u welke kansen robotics voor uw organisatie biedt.

Sneller dan mensen

... en ook nog eens foutloos

Robotica heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De inzet van robots is allang geen science fiction meer: in heel veel verschillende branches is het gebruik van robotica en robotsoftware volledig ingeburgerd. In robotics komen wetenschap, engineering en technologie samen. Zo ontstaan machines die een menselijke handeling kunnen overnemen. Maar er is een groot verschil, want robots werken sneller en nauwkeuriger dan mensen. Bovendien worden ze niet moe. Ze leveren dus een hogere productie met minder fouten.

robotics nederland

Voorbeelden van robotics toepassingen

Robotics biedt kansen voor elke branche. Een paar voorbeelden van branches waar robotics al niet meer weg te denken is:

 • de zorg: bijvoorbeeld voor operaties of voor therapeutische doeleinden.
 • de logistiek: bijvoorbeeld voor het verzamelen van producten uit een groot magazijn.
 • de industrie: bijvoorbeeld voor het solderen van printplaten
 • de explosievenopruimingsdienst: een robot is vaak de eerste die op een bommelding afgaat.

In een computer

Robots zijn er in alle vormen en maten. Wist u bijvoorbeeld dat ze ook gewoon in een computer kunnen zitten? Als zo’n computer op basis van bepaalde parameters automatisch bepaalde handelingen verricht, praten we over robotica. Dit heet robotic process automation (kortweg rpa). De computer gebruikt de achterliggende software net als wij mensen zouden doen. Rpa optimaliseert verschillende bedrijfsprocessen, zoals het verwerken en analyseren van grote hoeveelheden gegevens, het beheer van de voorraad of het bijhouden van de boekhouding.

Wat wij doen

APPelit is specialist op het gebied van robotica en robotsoftware. Vraagt u zich af of bepaalde bedrijfsprocessen niet efficiënter door een robot gedaan kunnen worden? Klagen uw medewerkers over fysieke klachten door repeterende werkzaamheden? Dan is de kans groot dat robotics dé oplossing voor u is. En als dat niet zo is? Dan zeggen we dat eerlijk. Want voor ons is software nooit het doel, maar altijd het middel om uw doel te bereiken.

Voor elke klant ontwerpen wij software op maat. In twee brainstormsessies, een bridgesessie en een jumpsessie, achterhalen we eerst wat precies het vraagstuk is waar u een oplossing voor zoekt. Vervolgens gaan we met het ontwikkelen van de software aan de slag. U kunt daarbij zelf aangeven welke parameters belangrijk zijn. Bijvoorbeeld: ‘als er A gebeurt, moet B in gang gezet worden’. Wij verwerken dit in de software, zodat dit proces straks volledig automatisch verloopt.

Altijd up-to-date

De wereldwijde ontwikkelingen in robotics gaan heel snel. Als specialist zitten we daar altijd bovenop. We hebben vestigingen in meerdere landen en werken daarnaast samen met diverse partners, onder wie vooraanstaande programmeurs uit de Verenigde Staten. Zo kunnen wij onze klanten altijd adviseren op basis van de meest actuele ontwikkelingen.

Nederland

Robotics in Nederland, u doet toch ook mee?

We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden

Bent u benieuwd of uw bedrijf ook zou kunnen profiteren van robotics en robot software? Wij komen daar graag met u van gedachten over wisselen. Ook als u meer wilt weten over de stand van zaken rondom robotics in Nederland, gaan we graag met u om tafel. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel persoonlijk contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten