fbpx

Robotics Nederland – dit is er nu al mogelijk

Ontdek hoe u uw bedrijfsprocessen optimaliseert

Robotics is in Nederland niet meer weg te denken. Het zijn echt niet alleen maar de meest innovatieve of grote bedrijven die robots inzetten, ook op kleinere schaal dragen ze een steentje bij. Steeds meer bedrijven ontdekken hoe veel sneller, efficiënter en nauwkeuriger ze kunnen werken dankzij de inzet van robots. Ziet u dat ook wel zitten? Wij van APPelit – dé specialist op het gebied van robotics in Nederland – bekijken graag samen met u welke kansen robotics voor uw organisatie biedt.

Sneller dan mensen

... en ook nog eens foutloos

Robotica heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. De inzet van robots is allang geen science fiction meer: in heel veel verschillende branches is het gebruik van robotica en robotsoftware volledig ingeburgerd. In robotics komen wetenschap, engineering en technologie samen. Zo ontstaan machines die een menselijke handeling kunnen overnemen. Maar er is een groot verschil, want robots werken sneller en nauwkeuriger dan mensen. Bovendien worden ze niet moe. Ze leveren dus een hogere productie met minder fouten.

robotics nederland

Voorbeelden van robotics toepassingen

Robotics biedt kansen voor elke branche. Een paar voorbeelden van branches waar robotics al niet meer weg te denken is:

 • de zorg: bijvoorbeeld voor operaties of voor therapeutische doeleinden.
 • de logistiek: bijvoorbeeld voor het verzamelen van producten uit een groot magazijn.
 • de industrie: bijvoorbeeld voor het solderen van printplaten
 • de explosievenopruimingsdienst: een robot is vaak de eerste die op een bommelding afgaat.

In een computer

Robots zijn er in alle vormen en maten. Wist u bijvoorbeeld dat ze ook gewoon in een computer kunnen zitten? Als zo’n computer op basis van bepaalde parameters automatisch bepaalde handelingen verricht, praten we over robotica. Dit heet robotic process automation (kortweg rpa). De computer gebruikt de achterliggende software net als wij mensen zouden doen. Rpa optimaliseert verschillende bedrijfsprocessen, zoals het verwerken en analyseren van grote hoeveelheden gegevens, het beheer van de voorraad of het bijhouden van de boekhouding.

Wat wij doen

APPelit is specialist op het gebied van robotica en robotsoftware. Vraagt u zich af of bepaalde bedrijfsprocessen niet efficiënter door een robot gedaan kunnen worden? Klagen uw medewerkers over fysieke klachten door repeterende werkzaamheden? Dan is de kans groot dat robotics dé oplossing voor u is. En als dat niet zo is? Dan zeggen we dat eerlijk. Want voor ons is software nooit het doel, maar altijd het middel om uw doel te bereiken.

Voor elke klant ontwerpen wij software op maat. In twee brainstormsessies, een bridgesessie en een jumpsessie, achterhalen we eerst wat precies het vraagstuk is waar u een oplossing voor zoekt. Vervolgens gaan we met het ontwikkelen van de software aan de slag. U kunt daarbij zelf aangeven welke parameters belangrijk zijn. Bijvoorbeeld: ‘als er A gebeurt, moet B in gang gezet worden’. Wij verwerken dit in de software, zodat dit proces straks volledig automatisch verloopt.

Altijd up-to-date

De wereldwijde ontwikkelingen in robotics gaan heel snel. Als specialist zitten we daar altijd bovenop. We hebben vestigingen in meerdere landen en werken daarnaast samen met diverse partners, onder wie vooraanstaande programmeurs uit de Verenigde Staten. Zo kunnen wij onze klanten altijd adviseren op basis van de meest actuele ontwikkelingen.

Nederland

Robotics in Nederland, u doet toch ook mee?

We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden

Bent u benieuwd of uw bedrijf ook zou kunnen profiteren van robotics en robot software? Wij komen daar graag met u van gedachten over wisselen. Ook als u meer wilt weten over de stand van zaken rondom robotics in Nederland, gaan we graag met u om tafel. Laat hieronder uw gegevens achter en we nemen snel persoonlijk contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader