fbpx

Remote web developer een aanwinst in uw team

Ontdek alle voordelen

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website? Of heeft u plannen in die richting? Overweeg dan eens om een remote web developer in te schakelen. Dat kan als onderdeel van uw eigen team, maar een heel team van remote web developers inhuren is ook een optie.

Werkt dat wel?

Ontwikkelen op afstand

Om goed als team te werken, hoeven teamleden tegenwoordig niet altijd op dezelfde locatie te zijn. Sterker nog, het werkt prima als alle teamleden op afstand werken. Dat maakt het heel eenvoudig om uw eigen team aan te vullen met remote web ontwikkelaars. Ze kunnen snel worden ingeschakeld en u neemt ook snel (en zonder administratieve rompslomp) afscheid als u ze niet meer nodig heeft.

Remote web developer

Werkt het wek?

Remote web developer inhuren

Werken met uw eigen ICT’ers of …?

Als u het geluk heeft over een grote ICT-afdeling te beschikken, is het een overweging om het maken van een website intern neer te leggen. Maar vraag uzelf eerst het volgende af:

 • Hebben we de vereiste kennis in huis?
 • Hebben mijn mensen kaas gegeten van zowel design als techniek?
 • Zijn ze op de hoogte van alle programmeertalen en kunnen ze daar de juiste keuze uit maken?
 • Kan ik mensen langere tijd vrij maken zonder dat het ten koste gaat van bijvoorbeeld onderhoud en het verhelpen van storingen?

In de meeste gevallen is het slim om uw team aan te vullen met enkele remote web developers van APPelit, strategisch partner in web development. Zij hebben de juiste kennis en de juiste skills. Ook blijven ze beschikbaar voor uw project, ook als er interne storingen opgelost moeten worden of wanneer er andere tegenslagen zijn.

Remote en tóch betrokken

Remote lijkt misschien synoniem voor afstandelijk, maar als u web developers van APPelit inhuurt, zult u dat niet zo ervaren. Voor de afgesproken periode zijn zij volledig dedicated aan uw project. Ze stellen zich op als lid van het team en niet als externe kracht. Tegelijkertijd brengen zij de actuele kennis in die u zelf niet in huis heeft. Over een win-winsituatie gesproken!

Webontwikkeling volgens APPelit

Bij web ontwikkeling zijn twee dingen heel belangrijk: design en techniek. Het is zaak daar een goede balans in te vinden. Omdat onze developers dit dagelijks doen, is het voor hen gesneden koek. Ons team van remote web ontwikkelaars gaat graag voor u aan de slag! Het resultaat? Een website die er aantrekkelijk uitziet, waarop de bezoeker snel zijn weg weet te vinden en die betrouwbaar en stabiel functioneert.

Binnen planning en budget

Voordat u een project begint, stelt u een planning en budget op. Maar menig project duurt langer dan verwacht, bijvoorbeeld omdat uw team toch minder tijd had dan verwacht. Ook de geraamde kosten worden nogal eens overschreden. Met APPelit gebeurt u dat niet. Wij geven u vooraf de garantie dat u op tijd een website krijgt opgeleverd die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en die binnen budget blijft.

En we helpen u met nog veel meer

Als uw website eenmaal draait, stopt onze dienstverlening niet. Natuurlijk verzorgen we graag updates als die nodig zijn. Wilt u een eigen app laten maken? Doen we ook! Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden op het gebied van analyse en marketing, zodat u uw website zo strategisch mogelijk inzet.

blockchain developer

Onze experts staan klaar om u te helpen

Toe aan een remote web developer?

Ook als u op korte termijn een remote web developer nodig heeft, kan APPelit iets voor u betekenen. Want snel schakelen, daar houden we van! U merkt dat meteen als u hieronder uw gegevens invult. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een afspraak te maken – remote of bij u op het bedrijf, wat uw voorkeur heeft!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten