fbpx

ONZE TECH STACK

Exceptioneel en ongeëvenaard

Vertel ons wat u nodig hebt en wij helpen u met de beste oplossing op weg. Dit allemaal zonder in te leveren op kwaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit.

Top developers, experts en consultancy onder 1 dak!

CONTACT

VAN CONCEPT TOT RESULTAAT

Allemaal onder één dak

Wij brengen projectmanagers, scrummasters, UI-ontwerpers, ontwikkelaars, bedrijfsanalisten en QA-testers samen onder één dak, zonder enige beperking op de teamgrootte of deadlines. Ongeacht de fase of grootte van uw project, wij kunnen direct aan de slag!

Bij APPelit richten wij ons op de samenwerking met uw organisatie en is 100% klanttevredenheid ons doel. Bij de stappen gedurende het ontwikkelingstraject, voorzien wij u van de nodige documentatie, voortgangsrapporten en zoeken we afstemming voor de gezamenlijke doelen. Uw branche is dynamisch, dus dan moet uw software ontwikkeling dat ook zijn. Dat beseffen wij als geen ander, en daarom zoeken we continu de afstemming, om de verwachtingen waar te maken. Wij bieden u hiervoor hoogwaardige en betrouwbare oplossingen op basis van onze expertise in verschillende soorten technische oplossingen. We zijn bereid om uw bedrijf te helpen bij het bereiken van robuuste resultaten. Bent u klaar om uw ideeën werkelijkheid te laten worden?

Neem contact op

diverse tech stack appelit

Custom JavaScript ontwikkeling

Wilt u een high-end webapplicatie maken met JavaScript? Met onze JS-ontwikkelaars kunt u ervoor zorgen dat uw product wordt gebouwd volgens uw exacte specificaties. We garanderen dat we op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en trends als het gaat om het maken van applicaties. Daarom worden uw web- en mobiele applicaties ontwikkeld met behulp van JS-frameworks voor een betere gebruikerservaring. Denk hierbij onder andere aan: Node.js, Angular.js, React.js, Vue.js, Backbone.js en Ember.js.

Java Ontwikkelexpertise

We hebben ervaring met het beheren van Ajax, HTML, JQuery, CSS, Maven en Gradle. Elk bedrijf streeft naar een dynamische oplossing en APPelit helpt meerdere klanten over de hele wereld om hun webstandaarden te handhaven. We trainen onze Java-ontwikkelaars om dynamische Java-libraries te maken. Java-ontwikkelaars met een sterke grip op webtechnologie helpt bij het begrijpen van de techniek, om zo betere communicatie tot stand te brengen met meerdere computersystemen (zoals markup languages).

.NET

Om u de beste oplossing te bieden, willen we u en uw project beter leren kennen. Zodra wij uw gedetailleerde aanvraag hebben ontvangen, helpen we u graag verder. Samen zorgen we ervoor dat alle informatie die we opnemen ons kan helpen begrijpen wat de beste manier is om de gaps te vullen. Niet zeker wat u dient aan te leveren, wij zorgen samen voor een vliegende start. Ons team bestaat uit deskundige .NET-ontwikkelaars, waardoor we ook complexe en uitgebreide projecten aan kunnen gaan. Denk aan nieuw te bouwen software, maar ook herbouw van legacy software of uitbreidingen op bestaande applicaties. Als u specifieke vaardigheden, ervaringsvereisten en verantwoordelijkheden nodig hebt, dan zijn wij uw partner.

BOUW MET ONS

En benut uw digitale kansen

PHP

PHP omvat verschillende frameworks om een PHP-applicatie te maken. Deze frameworks leveren codebibliotheken aan die nuttig zijn, omdat deze een basisdeel bieden voor de te schrijven code. Veelgebruikte PHP-frameworks, waar we ervaring mee hebben, zijn:

 • Laravel
 • CodeIgniter
 • CakePHP
 • Symfony
 • Zend

Machine Learning / Python

Veel succesvolle bedrijven huren machine learning-ingenieurs in om AI-producten te bouwen. Wij vinden dat uw organisatie dat ook moet doen! Voor het bouwen van machine learning-oplossingen zijn specialisten nodig: ingenieurs die ervaring hebben met het gebruik van AI. Experts op het gebied van machine learning voegen waarde toe aan de groei van het bedrijf door ML-projecten te definiëren, evalueren en implementeren. Met behulp van hun wiskundige, statistische en analytische vaardigheden kunnen ze de perfecte oplossing vinden voor uw complexe probleem. Het doel van hun werk is om innovatieve oplossingen voor problemen te vinden en talloze mogelijkheden voor u te creëren.

iOS / Swift

Onze hybrid en native iOS developers versnellen het ontwikkelproces en daarmee uw project. Zowel bij nieuw te starten ontwikkelingen als bestaande software. Ervaren professionals in het bouwen van nieuwe en aanpassen van bestaande iOS-applicaties, en daarbij het creeeren van (aangepaste) software conform uw eisen.

Android

Android-ontwikkelaars van APPelit lossen al uw problemen met Android-apps op. Onze professionele ontwikkelaars van Android-apps coderen apps volgens de nieuwste en internationale Android-ontwikkelstandaarden. U krijgt dus de beste prestaties en geeft gebruikers de ervaring waarnaar ze op zoek zijn. Laat ons u helpen projecten naar een nieuw niveau te tillen door de ontwikkeling van Android-applicaties in uw bedrijf te integreren en meer publiek aan te trekken dan voorheen.

Neem contact op

Ruby on Rails

We bouwen hoogwaardige Ruby on Rails-oplossingen in minimale tijd met 100% tevredenheidsgarantie. RoR-experts beschikken over topexpertise op het gebied van MVC-architectuur, jQuery OOP-concepten en JSON-standaarden, evenals alle RoR-versies vanaf 2.0.

Data Science

Big data scientists veranderen het gevoel van ongestructureerde, rommelige en ongeorganiseerde data met behulp van slimme en efficiënte tools. Daarnaast onderzoeken, verwerken en modelleren ze de gegevens en interpreteren ze vervolgens de resultaten om impactvolle plannen voor uw organisaties te produceren. Bij APPelit verrichten onze data specialisten wonderen met analytische vaardigheden en zakelijk inzicht. Hoe? Met behulp van datamining, datamodellering, natural language processing en door machine learning toe te passen om de informatie te extraheren of te inspecteren.

UI/UX

Esthetiek is niet het enige aspect van design. Met andere woorden, het is de kunst om dingen bruikbaar te maken, of het nu gaat om apps, gadgets, stoelen of iets anders dat je dagelijks gebruikt. Menselijke interactie is essentieel voor UX-ontwerp, en zonder dat kan een product zijn doel niet volledig dienen. UX-ontwerpers moeten bereid zijn om hun ontwerpen te herhalen, daarom zijn gebruikersonderzoek en usability tests zo belangrijk.

Onze UI/UX-engineers hebben praktische ervaring met meerdere ontwikkeltalen, waaronder HTML, CSS, JavaScript, React, jQuery, Bootstrap, SaaS en Tailwind. Onze visuele ontwerpen zijn niet alleen creatief en gedurfd, maar ze worden ook ondersteund door een sterk feedbacksysteem welke best practices op het gebied van logica, UX, toegankelijkheid en ontwerpsystemen omvat. Onze UI/UX-engineers implementeren productinnovatie om de zakelijke doelen van uw organisatie te bereiken.

En meer…

Bij onze dienstverlening geloven we dat de technologie die we gebruiken, geen obstakel mag zijn voor onze klanten om de beste oplossingen te vinden. Of u nu op zoek bent naar een specifieke technologiestack of een meer hybride aanpak, wij hebben de expertise om u te helpen. Ons team van deskundige ontwikkelaars is goed thuis in verschillende technologieën en frameworks, en is altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

KLANTTEVREDENHEID

Is onze sterkste kant

”Je moet beginnen met de klantervaring en terugwerken naar de technologie – niet andersom. – Steve Jobs.”
Bij APPelit draait alles om de klantervaring en tevredenheid; daarom begrijpen we de wensen en eisen van klanten en voorzien wij ze door middel van passie en toewijding in wat ze nodig hebben. Lees hieronder enkele van onze uitgebreide reviews en referenties.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten