fbpx

Magento uitbesteden of niet? Profiteer in ieder geval optimaal !

Haal alles uit uw webshop

Online shoppen zit nog steeds in de lift. Overweegt u een eigen webshop te openen? Dan ligt het voor de hand om die met open source software Magento te bouwen. Het voordeel daarvan is, dat u het zelf kunt doen. Maar bent u wel goed op de hoogte van alle voordelen van Magento? Uitbesteden is vaak een betere optie!

Waarom Magento?

Ook voor uw website het meest geschikt!

Magento is veel gebruikte software voor webshops. Omdat het open source software is, is deze voor iedereen toegankelijk. De software staat bovendien bekend om zijn eenvoud: iedereen kan ermee werken. Dat maakt het eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen, prijzen aan te passen of nieuwe foto’s te plaatsen. Waarom zou u de ontwikkeling van uw webshop dan toch uitbesteden? Daar zijn een aantal redenen voor te bedenken.

Magento uitbesteden

Goede voorbereiding

Als u enthousiaste plannen heeft voor een eigen webshop, wilt u die het liefst zo snel mogelijk online zetten. Toch is het goed om eerst even stil te staan bij een aantal vragen. Want waarom wilt u die webshop eigenlijk openen? Op welk publiek richt u zich? En hoe wilt u dat publiek bereiken? APPelit, betrouwbaar Magento-expert helpt u graag om die antwoorden te formuleren. Dat helpt u om uw webshop doelgericht vorm te geven en in te zetten voor groei.

Kennis over de (on)mogelijkheden

Een expert op het gebied van Magento weet precies wat er wel en niet mogelijk is met de software. Wellicht zijn er ook functies mogelijk waar u zelf niet zo snel aan denkt. Wist u bijvoorbeeld dat Magento ook de volgende tools biedt:

 • allerlei betaal- en verzendmogelijkheden
 • automatisch factureren
 • voorraad bijhouden
 • nieuwsbrief- en blogfunctie
 • koppeling met uw boekhoudpakket
 • uitstraling in uw huisstijl
 • tool om gevonden te worden in Google (seo)

Extra functionaliteit toevoegen

Toch kan het gebeuren dat u graag functionaliteit toevoegt die Magento niet standaard biedt. Het is handig als u dan een programmeur heeft die dat soort functionaliteiten toch kan toevoegen. APPelit heeft alle specialismen en specialisten in eigen huis. Van Laravel ontwikkelaar en Python ontwikkelaar tot Ruby on rails en Django ontwikkelaar.

Op elk platform

Sommige klanten bezoeken uw webshop vanaf een laptop, andere gebruiken hun tablet of telefoon. Het is zaak dat ze via elk apparaat en op elk platform goed kunnen navigeren en hun bestelling soepel kunnen plaatsen. Zorg dus voor een programmeur die de eisen en specificaties van elk platform kent.

In één keer goed

Consumenten verwachten dat de prijzen, productfoto’s, voorraadinformatie en gemelde levertijden in de webshop kloppen. Ze willen dat het bestelproces snel en foutloos verloopt. Loopt er ergens in het bestelproces iets spaak, dan komt deze klant niet meer terug. Als u de ontwikkeling van uw webshop uitbesteed aan een expert, weet u zeker dat alles vanaf dag 1 goed functioneert.

Meer bekendheid

Het succes van uw webshop hangt niet alleen af van uw webshop zelf, maar ook van de vindbaarheid ervan. Dat geldt helemaal als u zich niet alleen op een plaatselijk publiek richt, maar een nationaal of zelfs internationaal bereik nastreeft. APPelit zorgt bijvoorbeeld voor koppelingen met social media. Verder ontvangt u naar wens analyserapporten over de prestaties van uw webwinkel en tips en adviezen over een betere vindbaarheid.

web ontwikkeling

Wilt u ook Magento uitbesteden?

Wij vertellen u graag meer!

Magento uitbesten is dus in veel gevallen een goed idee. En omdat Magento veel standaard functionaliteit bevat, zullen de kosten u erg meevallen. In een eerste gesprek hierover kan APPelit u al een goede indicatie geven van die kosten. We laten u geheel vrijblijvend zien wat er mogelijk is binnen uw budget en wensen! Laat u hieronder weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader