fbpx

Remote PHP developer inhuren?

Pluspunten op een rij & professionals op oproep

Start u een (extra) website of app? Is uw eigen webontwikkelaar ziek? Of wilt u sneller de vruchten plukken van een site of applicatie dan u met uw eigen mensen nu lukt? Dan is een remote PHP developer voor u de oplossing. Ontdek op deze pagina wat PHP precies is én wat u ermee ontwikkelt. Daarnaast ervaart u wat een goede remote PHP ontwikkelaar u allemaal oplevert en vooral waar u de beste ontwikkelaars vandaan haalt.

Betekenis uitgelegd

Wat is remote development?

Volgens de Dikke Van Dale betekent het Engelse ‘remote’ onder meer ‘ver’, ‘afgelegen’ of ‘verwijderd’. Een remote PHP developer inhuren is dus een ontwikkelaar die op afstand werkt. Dus niet bij u in de organisatie. Dergelijke externe developers zijn met name handig als u bepaalde kennis zelf niet in huis hebt. Of als u die knowhow slechts af en toe nodig hebt. Bijvoorbeeld als u een nieuwe website wilt laten maken. Of de functies van uw site wilt uitbreiden.

Uitbesteden software ontwikkeling

Een remote PHP developer inhuren, wat doet deze persoon?

PHP in vogelvlucht

PHP stamt uit 1994 en is al een wat oudere programmeertaal voor webontwikkeling. In eerste instantie betekende PHP ‘Personal Homepage’, tegenwoordig staat het voor ‘Hypertext Preprocessor’. Bijna 80% van de websites wereldwijd maakt gebruik van PHP. Deze taal is dan ook uitstekend geschikt om dynamische websites en apps mee te maken. De web-app van Facebook gebruikt bijvoorbeeld PHP. Maar ook veel contentmanagementsystemen voor websites zijn erop gebaseerd. Denk aan WordPress, Drupal en Shopify. 

Wat doet een PHP ontwikkelaar precies?

Denk onder meer aan het volgende:

 • Nieuwe website en applicaties ontwikkelen, testen en live zetten
 • Websites testen op verschillende apparaten, dus mobiel, tablet en desktop
 • Websites testen op verschillende browsers, onder meer Chrome, Edge en Safari
 • Criteria voor nieuwe content ontwikkelen en problemen hiermee oplossen
 • Compatibiliteitsproblemen op het gebied van scripting, CSS en HTML oplossen
 • Alternatieven voor nieuwe en bijgewerkte functies identificeren en evalueren

APPelit is uw strategische partner voor remote developers. Ook onze PHP developers staan voor u klaar. Al bovenstaande en meer vindt u bij onze experts die voor u elke denkbare toepassing ontwikkelen.

Voordelen van externe PHP developer

Met een externe ontwikkelaar van APPelit combineert u de voordelen van freelance én in-house;

 • De juiste ervaring in huis

U krijgt van ons een ontwikkelaar met de juiste kennis en ervaring.

 • Uw eigen vaste ontwikkelaar

U krijgt voor elk project een vaste ontwikkelaar (of een vast team). U wordt dus snel en goed geholpen door dezelfde persoon.

 • Waar voor uw geld

Onze ontwikkelaars gaan alleen voor u aan de slag als er ook echt werk ligt. U betaalt dus naar gebruik. Met andere woorden: u krijgt rendement op uw investering. 

 • Uw handen vrij

Wij sturen onze developers zelf aan. Zo hebt u meer tijd voor dingen die er echt toe doen.

Check onze beproefde succesaanpak

Een remote PHP developer van APPelit werkt beter. Zeker als u die al vóór het ontwikkeltraject erbij betrekt. Dan denken we namelijk al mee vanuit onze zelf ontwikkelde en beproefde succesaanpak. Op die manier maken we al onze klanten blij met software op maat. Ook u. Hoe we dit zo zeker weten? We hebben ons plan van aanpak onderverdeeld in verschillende stappen waarin we toetsen hoe we samen in de wedstrijd zitten. Zo voldoen we altijd aan uw verwachtingen en toetst u tussendoor al of dat ook echt zo is. En waar nodig sturen we dan makkelijk bij.

software maatwerk

Aan de slag met onze remote PHP developer?

We staan startklaar

Hebt u een volledig team nodig? Of zoekt u simpelweg direct 1 developer? Als u hieronder uw gegevens invult, reageren we binnen een dag. U zet dan direct uw remote PHP developer in of kiest eerst voor een persoonlijke kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten