fbpx

Remote PHP developer(s) nodig?

Pluspunten op een rij & professionals op oproep

Start u een (extra) website of app? Is uw eigen webontwikkelaar ziek? Of wilt u sneller de vruchten plukken van een site of applicatie dan u met uw eigen mensen nu lukt? Dan is een remote PHP developer voor u de oplossing. Ontdek op deze pagina wat PHP precies is én wat u ermee ontwikkelt. Daarnaast ervaart u wat een goede remote PHP ontwikkelaar u allemaal oplevert en vooral waar u de beste ontwikkelaars vandaan haalt.

Betekenis uitgelegd

Wat is remote development?

Volgens de Dikke Van Dale betekent het Engelse ‘remote’ onder meer ‘ver’, ‘afgelegen’ of ‘verwijderd’. Een remote PHP developer is dus een ontwikkelaar die op afstand werkt. Dus niet bij u in de organisatie. Dergelijke externe developers zijn met name handig als u bepaalde kennis zelf niet in huis hebt. Of als u die knowhow slechts af en toe nodig hebt. Bijvoorbeeld als u een nieuwe website wilt laten maken. Of de functies van uw site wilt uitbreiden.

Uitbesteden software ontwikkeling

Een remote PHP developer, wat doet deze persoon?

PHP in vogelvlucht

PHP stamt uit 1994 en is al een wat oudere programmeertaal voor webontwikkeling. In eerste instantie betekende PHP ‘Personal Homepage’, tegenwoordig staat het voor ‘Hypertext Preprocessor’. Bijna 80% van de websites wereldwijd maakt gebruik van PHP. Deze taal is dan ook uitstekend geschikt om dynamische websites en apps mee te maken. De web-app van Facebook gebruikt bijvoorbeeld PHP. Maar ook veel contentmanagementsystemen voor websites zijn erop gebaseerd. Denk aan WordPress, Drupal en Shopify. 

Wat doet een PHP ontwikkelaar precies?

Denk onder meer aan het volgende:

 • Nieuwe website en applicaties ontwikkelen, testen en live zetten
 • Websites testen op verschillende apparaten, dus mobiel, tablet en desktop
 • Websites testen op verschillende browsers, onder meer Chrome, Edge en Safari
 • Criteria voor nieuwe content ontwikkelen en problemen hiermee oplossen
 • Compatibiliteitsproblemen op het gebied van scripting, CSS en HTML oplossen
 • Alternatieven voor nieuwe en bijgewerkte functies identificeren en evalueren

APPelit is uw strategische partner voor remote developers. Ook onze PHP developers staan voor u klaar. Al bovenstaande en meer vindt u bij onze experts die voor u elke denkbare toepassing ontwikkelen.

Voordelen van externe PHP developer

Met een externe ontwikkelaar van APPelit combineert u de voordelen van freelance én in-house;

 • De juiste ervaring in huis

U krijgt van ons een ontwikkelaar met de juiste kennis en ervaring.

 • Uw eigen vaste ontwikkelaar

U krijgt voor elk project een vaste ontwikkelaar (of een vast team). U wordt dus snel en goed geholpen door dezelfde persoon.

 • Waar voor uw geld

Onze ontwikkelaars gaan alleen voor u aan de slag als er ook echt werk ligt. U betaalt dus naar gebruik. Met andere woorden: u krijgt rendement op uw investering. 

 • Uw handen vrij

Wij sturen onze developers zelf aan. Zo hebt u meer tijd voor dingen die er echt toe doen.

Check onze beproefde succesaanpak

Een remote PHP developer van APPelit werkt beter. Zeker als u die al vóór het ontwikkeltraject erbij betrekt. Dan denken we namelijk al mee vanuit onze zelf ontwikkelde en beproefde succesaanpak. Op die manier maken we al onze klanten blij met software op maat. Ook u. Hoe we dit zo zeker weten? We hebben ons plan van aanpak onderverdeeld in verschillende stappen waarin we toetsen hoe we samen in de wedstrijd zitten. Zo voldoen we altijd aan uw verwachtingen en toetst u tussendoor al of dat ook echt zo is. En waar nodig sturen we dan makkelijk bij.

software maatwerk

Aan de slag met onze remote PHP developer?

We staan startklaar

Hebt u een volledig team nodig? Of zoekt u simpelweg direct 1 developer? Als u hieronder uw gegevens invult, reageren we binnen een dag. U zet dan direct uw remote PHP developer in of kiest eerst voor een persoonlijke kennismaking.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten