fbpx

Remote .NET developer nodig?

Check de voordelen van remote & vind úw professionals

Hebt u een .NET ontwikkelaar nodig voor uw project? Overweeg eens om een remote .NET developer in te schakelen. Ontdek snel wat de voordelen zijn van ontwikkelen op afstand! En vind de professionals die uw project met succes opleveren.

Wat is het precies?

Meer over .NET en waarom een remote NET developer de oplossing is

.NET (u spreekt het uit als: ‘dotNET’) is een applicatieframework dat is ontwikkeld door Microsoft. Het platform zorgt ervoor dat applicaties en bibliotheken die zijn geschreven in verschillende programmeertalen, naadloos met elkaar geïntegreerd kunnen worden. Doordat er meerdere programmeertalen en editors gebruikt kunnen worden om toepassingen te bouwen, verloopt het ontwikkelproces heel snel.

Remote net developer

De oplossing

Waarom APPelit uw partner is

Wat een .NET developer doet

Voor .NET worden verschillende programmeertalen gebruikt, zoals C#, F# en Visual Basic. Een .NET ontwikkelaar kan met al deze programmeertalen uit de voeten. Hij of zij houdt zich bezig met het ontwerpen, schrijven, ontwikkelen, testen en verbeteren van diverse webapplicaties.

Op zoek naar een ontwikkelaar

Heeft u een .NET developer nodig voor uw project? Een remote .NET ontwikkelaar biedt u de flexibliteit die u nodig heeft! APPelit, strategisch partner in software ontwikkeling, heeft een groot team remote developers klaarstaan. Het inschakelen van remote developers van APPelit heeft enkele belangrijke voordelen:

 • U bent flexibel in de mankracht die u inzet.
 • U heeft zelf niet alle specialismen en programmeertalen in huis, wij hebben dat wel.
 • APPelit verzorgt ook de aansturing voor u, zodat u zelf uw handen vrij hebt voor uw eigen werkzaamheden.
 • Onze mensen inhuren op projectbasis is soms tot wel 50 procent goedkoper zijn dan inhuur op basis van fixed uren.

Onze ontwikkelaars: direct beschikbaar

Ons team bestaat uit deskundige .NET-ontwikkelaars, waardoor we ook complexe en uitgebreide projecten aan kunnen. Denk aan nieuw te bouwen software, herbouw van legacy software of uitbreidingen op bestaande applicaties. Wíj hebben de mensen, ú zet ze via ons snel in.

Is .NET de juiste optie?

Wanneer u zelf geen ICT- en programmeerkennis in huis heeft, is het lastig zijn om de keuze voor een platform te maken. Hoe weet u nu of .NET het meest geschikt is voor uw organisatie? Goed nieuws: APPelit heeft adviseurs en ontwikkelaars die veel weten over alle programmeertalen en systemen. Zij adviseren u hier graag over. Aan de hand van uw wensen, budget en verwachtingen bepalen we samen met welk framework we voor u aan de slag gaan.

Unieke aanpak

APPelit is niet alleen specialist in .NET ontwikkeling, we hanteren daarbij ook nog eens een unieke aanpak. Daarmee onderscheiden we ons van andere ontwikkelaars. Onze aanpak verschilt met name op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software of app naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de app in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

De voordelen

Deze aanpak en de toepassing die daaruit voortkomt, hebben enkele grote voordelen voor u. Om er een paar te noemen:

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient
software op maat laten maken

Ontdekken hoe onze remote .NET developer u helpt?

We reageren binnen 24 uur

Benieuwd geworden wat een remote .NET ontwikkelaar van APPelit u en uw organisatie te bieden heeft? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek lichten we dat graag toe. We bieden u dan meteen een cadeautje aan: een gratis workshop waarin we de potentie van uw ideeën nader onderzoeken. Ook die workshop is helemaal vrijblijvend! Win-win dus. Laat u hieronder weten hoe we u contact met u kunnen opnemen? Dan hoort u razendsnel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten