fbpx

Remote .NET developer nodig?

Check de voordelen van remote & vind úw professionals

Hebt u een .NET ontwikkelaar nodig voor uw project? Overweeg eens om een remote .NET developer in te schakelen. Ontdek snel wat de voordelen zijn van ontwikkelen op afstand! En vind de professionals die uw project met succes opleveren.

Wat is het precies?

Meer over .NET en waarom een remote NET developer de oplossing is

.NET (u spreekt het uit als: ‘dotNET’) is een applicatieframework dat is ontwikkeld door Microsoft. Het platform zorgt ervoor dat applicaties en bibliotheken die zijn geschreven in verschillende programmeertalen, naadloos met elkaar geïntegreerd kunnen worden. Doordat er meerdere programmeertalen en editors gebruikt kunnen worden om toepassingen te bouwen, verloopt het ontwikkelproces heel snel.

Remote net developer

De oplossing

Waarom APPelit uw partner is

Wat een .NET developer doet

Voor .NET worden verschillende programmeertalen gebruikt, zoals C#, F# en Visual Basic. Een .NET ontwikkelaar kan met al deze programmeertalen uit de voeten. Hij of zij houdt zich bezig met het ontwerpen, schrijven, ontwikkelen, testen en verbeteren van diverse webapplicaties.

Op zoek naar een ontwikkelaar

Heeft u een .NET developer nodig voor uw project? Een remote .NET ontwikkelaar biedt u de flexibliteit die u nodig heeft! APPelit, strategisch partner in software ontwikkeling, heeft een groot team remote developers klaarstaan. Het inschakelen van remote developers van APPelit heeft enkele belangrijke voordelen:

 • U bent flexibel in de mankracht die u inzet.
 • U heeft zelf niet alle specialismen en programmeertalen in huis, wij hebben dat wel.
 • APPelit verzorgt ook de aansturing voor u, zodat u zelf uw handen vrij hebt voor uw eigen werkzaamheden.
 • Onze mensen inhuren op projectbasis is soms tot wel 50 procent goedkoper zijn dan inhuur op basis van fixed uren.

Onze ontwikkelaars: direct beschikbaar

Ons team bestaat uit deskundige .NET-ontwikkelaars, waardoor we ook complexe en uitgebreide projecten aan kunnen. Denk aan nieuw te bouwen software, herbouw van legacy software of uitbreidingen op bestaande applicaties. Wíj hebben de mensen, ú zet ze via ons snel in.

Is .NET de juiste optie?

Wanneer u zelf geen ICT- en programmeerkennis in huis heeft, is het lastig zijn om de keuze voor een platform te maken. Hoe weet u nu of .NET het meest geschikt is voor uw organisatie? Goed nieuws: APPelit heeft adviseurs en ontwikkelaars die veel weten over alle programmeertalen en systemen. Zij adviseren u hier graag over. Aan de hand van uw wensen, budget en verwachtingen bepalen we samen met welk framework we voor u aan de slag gaan.

Unieke aanpak

APPelit is niet alleen specialist in .NET ontwikkeling, we hanteren daarbij ook nog eens een unieke aanpak. Daarmee onderscheiden we ons van andere ontwikkelaars. Onze aanpak verschilt met name op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software of app naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de app in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

De voordelen

Deze aanpak en de toepassing die daaruit voortkomt, hebben enkele grote voordelen voor u. Om er een paar te noemen:

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient
software op maat laten maken

Ontdekken hoe onze remote .NET developer u helpt?

We reageren binnen 24 uur

Benieuwd geworden wat een remote .NET ontwikkelaar van APPelit u en uw organisatie te bieden heeft? In een vrijblijvend kennismakingsgesprek lichten we dat graag toe. We bieden u dan meteen een cadeautje aan: een gratis workshop waarin we de potentie van uw ideeën nader onderzoeken. Ook die workshop is helemaal vrijblijvend! Win-win dus. Laat u hieronder weten hoe we u contact met u kunnen opnemen? Dan hoort u razendsnel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten