fbpx

Remote iOS developer: de snelle weg naar succes

Ontdek de voordelen van remote!

Een eigen app of game in de App Store, is dat ook úw droom? APPelit is officiële Apple Developer en helpt u graag die droom te verwezenlijken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een remote iOS developer van APPelit, die u uw app op afstand voor u ontwikkelt.

Waarom een iOS app?

Enkele overwegingen

iOS is het besturingssysteem dat draait op iPhones en iPads van Apple. Wereldwijd hebben deze smartphones en tablets miljarden gebruikers. Via de App Store voegen gebruikers apps toe aan hun telefoon of tablet. Met een (goede) app in deze store bereikt u dus een groot publiek.

remote ios developer

Waarom?

Remote iOS developers voor een unieke aanpak

Unieke aanpak

APPelit is niet alleen specialist in het ontwikkelen van apps voor iOS, we hanteren daarbij ook nog eens een unieke aanpak. Daarmee onderscheiden we ons van andere ontwikkelaars. Onze aanpak verschilt met name op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software of app naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de app in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Zelf doen of uitbesteden?

Wellicht zit er binnen uw eigen IT-team ook kennis over iOS. De vraag is dan wat het slimst is: zelf een app ontwikkelen of een app laten maken? Om de knoop te kunnen doorhakken, is het handig om uzelf de volgende vragen te stellen:

 • Hebben we de vereiste kennis in huis?
 • Kan ik mensen langere tijd vrij maken zonder dat het ten koste gaat van bijvoorbeeld onderhoud en het verhelpen van storingen?
 • Kijken mijn ICT-medewerkers met een brede blik naar software en apps?

Met dat laatste bedoelen we: zien zij een app als doel op zich, of als middel om een doel te behalen? U heeft immers bepaalde doelstellingen en verwachtingen. In het voortraject helpt APPelit u om die doelstellingen duidelijk te krijgen. Zo kunnen we garanderen dat de investering in een iOS app u geen geld kost, maar juist geld oplevert.

Slim bezig met remote ontwikkeling

Wat ook een goede optie is: een remote iOS ontwikkelaar toevoegen aan uw eigen team. Zo’n remote ontwikkelaar kan trouwens ook prima zelfstandig aan uw app werken. De naam zegt het al, een remote ontwikkelaar werkt op afstand. U huurt deze ontwikkelaar bij ons in en deze gaat vervolgens dedicated voor u aan het werk. De aansturing kunt u volledig uit handen geven; tegelijkertijd krijgt u wel de mogelijkheid om mee te kijken en uw app regelmatig te testen.

De voordelen van remote

 • U kunt de hoeveelheid mensen die aan uw app werken snel uitbreiden, bijvoorbeeld als blijkt dat de planning niet gehaald gaat worden of dat er onvoldoende kennis in huis is.
 • Heeft u de extra ontwikkelaars niet meer nodig? Dan neemt u ook snel weer afscheid.
 • Doordat een remote ontwikkelaar zich volledig op uw game of app focust, krijgt u deze snel opgeleverd.
 • De kosten liggen tot 50 procent lager dan de kosten op basis van fixed uren.

Meer dan ontwikkeling alleen

Om op te vallen in de App Store, moet er meer gebeuren dan een goede app opleveren. APPelit staat u ook graag bij in het traject na de oplevering. We zorgen bijvoorbeeld dat de app goed vindbaar is, denken mee over een marketingstrategie en analyseren het bezoekersgedrag. Uiteraard verzorgen we ook het onderhoud en de updates.

appelit software audit

Starten met een remote iOS developer?

Laten we een afspraak plannen

Wat een remote iOS developer van APPelit precies in uw situatie kan betekenen, vertellen we u bij voorkeur in een persoonlijk gesprek. Dat mag op afstand, maar we komen ook graag langs bij u op locatie. Laat u ons weten hoe we u kunnen bereiken? Bedankt!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten