fbpx

Remote iOS developer: de snelle weg naar succes

Ontdek de voordelen van remote!

Een eigen app of game in de App Store, is dat ook úw droom? APPelit is officiële Apple Developer en helpt u graag die droom te verwezenlijken. Maak bijvoorbeeld gebruik van een remote iOS developer van APPelit, die u uw app op afstand voor u ontwikkelt.

Waarom een iOS app?

Enkele overwegingen

iOS is het besturingssysteem dat draait op iPhones en iPads van Apple. Wereldwijd hebben deze smartphones en tablets miljarden gebruikers. Via de App Store voegen gebruikers apps toe aan hun telefoon of tablet. Met een (goede) app in deze store bereikt u dus een groot publiek.

remote ios developer

Waarom?

Remote iOS developers voor een unieke aanpak

Unieke aanpak

APPelit is niet alleen specialist in het ontwikkelen van apps voor iOS, we hanteren daarbij ook nog eens een unieke aanpak. Daarmee onderscheiden we ons van andere ontwikkelaars. Onze aanpak verschilt met name op drie belangrijke punten:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software of app naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de app in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Zelf doen of uitbesteden?

Wellicht zit er binnen uw eigen IT-team ook kennis over iOS. De vraag is dan wat het slimst is: zelf een app ontwikkelen of een app laten maken? Om de knoop te kunnen doorhakken, is het handig om uzelf de volgende vragen te stellen:

 • Hebben we de vereiste kennis in huis?
 • Kan ik mensen langere tijd vrij maken zonder dat het ten koste gaat van bijvoorbeeld onderhoud en het verhelpen van storingen?
 • Kijken mijn ICT-medewerkers met een brede blik naar software en apps?

Met dat laatste bedoelen we: zien zij een app als doel op zich, of als middel om een doel te behalen? U heeft immers bepaalde doelstellingen en verwachtingen. In het voortraject helpt APPelit u om die doelstellingen duidelijk te krijgen. Zo kunnen we garanderen dat de investering in een iOS app u geen geld kost, maar juist geld oplevert.

Slim bezig met remote ontwikkeling

Wat ook een goede optie is: een remote iOS ontwikkelaar toevoegen aan uw eigen team. Zo’n remote ontwikkelaar kan trouwens ook prima zelfstandig aan uw app werken. De naam zegt het al, een remote ontwikkelaar werkt op afstand. U huurt deze ontwikkelaar bij ons in en deze gaat vervolgens dedicated voor u aan het werk. De aansturing kunt u volledig uit handen geven; tegelijkertijd krijgt u wel de mogelijkheid om mee te kijken en uw app regelmatig te testen.

De voordelen van remote

 • U kunt de hoeveelheid mensen die aan uw app werken snel uitbreiden, bijvoorbeeld als blijkt dat de planning niet gehaald gaat worden of dat er onvoldoende kennis in huis is.
 • Heeft u de extra ontwikkelaars niet meer nodig? Dan neemt u ook snel weer afscheid.
 • Doordat een remote ontwikkelaar zich volledig op uw game of app focust, krijgt u deze snel opgeleverd.
 • De kosten liggen tot 50 procent lager dan de kosten op basis van fixed uren.

Meer dan ontwikkeling alleen

Om op te vallen in de App Store, moet er meer gebeuren dan een goede app opleveren. APPelit staat u ook graag bij in het traject na de oplevering. We zorgen bijvoorbeeld dat de app goed vindbaar is, denken mee over een marketingstrategie en analyseren het bezoekersgedrag. Uiteraard verzorgen we ook het onderhoud en de updates.

appelit software audit

Starten met een remote iOS developer?

Laten we een afspraak plannen

Wat een remote iOS developer van APPelit precies in uw situatie kan betekenen, vertellen we u bij voorkeur in een persoonlijk gesprek. Dat mag op afstand, maar we komen ook graag langs bij u op locatie. Laat u ons weten hoe we u kunnen bereiken? Bedankt!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten