fbpx

Remote game developer nodig?

Kies ons

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen game te laten ontwikkelen. U ook? Overweeg dan eens om een remote game developer in te schakelen. Zo’n ontwikkelaar verbindt zich voor een bepaalde tijd volledig aan de ontwikkeling van uw game. En de kosten zullen u meevallen!

Zakelijk gamen

Kom spelenderwijs verder

Misschien denkt u bij het woord ‘game’ vooral aan de entertainment industrie. Logisch, want daar werden games groot. Maar wist u dat games ook steeds vaker vanuit een zakelijk doel worden ontwikkeld? Dit wordt ook wel ‘serious gaming’ genoemd. Zo’n serious game is heel geschikt om medewerkers praktische handelingen aan te leren, of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie.

Remote game developer

De voordelen

Waarom een remote game developer?

De voordelen

Serious gaming brengt verschillende grote voordelen met zich mee:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Kennis beter onthouden
 • Kennis beter toepassen

Waarom remote ontwikkelen

De naam zegt het al: een remote game ontwikkelaar werkt op afstand mee aan de ontwikkeling van uw game. Bijvoorbeeld vanuit het buitenland. U zet zo’n ontwikkelaar in als aanvulling op uw eigen team. Bijvoorbeeld omdat het project omvangrijker blijkt dan verwacht of omdat de planning niet gehaald dreigt te worden. Het is ook mogelijk om een heel team van remote game developers in te zetten voor de ontwikkeling van uw game.

Game development volgens APPelit

Hoe zorgt u nu dat u echt profiteert van uw eigen game? Schakel een remote game developer van APPelit in! APPelit is uw strategisch partner in game-ontwikkeling. De voordelen laten maken door APPelit brengt diverse voordelen met zich mee. Om er een paar te noemen:

 • Onze game ontwikkelaars combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen;
 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgens een game op maat;
 • Onze remote developers zijn volledig gecommitteerd aan uw project;
 • U krijgt vooraf inzicht in de kosten, die u mee zullen vallen;
 • We hebben ruime ervaring met serious gaming in diverse branches, denk aan serious gaming in de zorg en in het onderwijs;
 • U houdt altijd vinger aan de pols en krijgt regelmatig de kans om te testen en bij te sturen;
 • Maar de aansturing van het ontwikkelteam of de ontwikkelaar neemt APPelit op zich, zodat u uw handen vrijhoudt voor uw dagelijkse taken;
 • U krijgt de best doordachte oplossing die u makkelijk aanpast (bij bijvoorbeeld groei, krimp of verandering);
 • Dankzij de gedegen voorbereiding weet u zeker dat de investering in de game u geld oplevert.

Na de oplevering

Door deze werkwijze durven wij u te garanderen dat de game helemaal naar wens is. We durven zelfs de garantie te geven dat u uw investering snel terugverdient. Dankzij de goede voorbereiding weten we immers al zeker dat uw game ervoor zorgt dat uw organisatie verder komt. Om het succes te vergroten, verzorgen we graag trainingen en instructies voor uw medewerkers. Bovendien is onze hulplijn 24/7 bereikbaar.

Ontdek meer met onze gratis workshop!

Wilt u vooraf meer inzicht in de kansen van uw game, zonder dat u nog maar een euro hoeft te investeren? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u: een gratis workshop ter waarde van maar liefst € 1200! In die workshop onderzoeken we samen de potentie van uw game. We brengen onder andere de markt, de branche en de concurrentie in kaart. Tegelijkertijd is dit een mooie kennismaking met onze professionals en onze manier van werken!

Game app maken

Aan de slag met onze remote game developer?

We maken graag kennis!

APPelit beschikt over een groot en flexibel team van professionals, dus er is altijd een remote game ontwikkelaar die meteen voor u aan de slag kan. Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om alle mogelijkheden door te spreken! Dat kan heel eenvoudig door hieronder uw gegevens achter te laten. U hoort dan snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten