fbpx

Remote game developer nodig?

Kies ons

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen game te laten ontwikkelen. U ook? Overweeg dan eens om een remote game developer in te schakelen. Zo’n ontwikkelaar verbindt zich voor een bepaalde tijd volledig aan de ontwikkeling van uw game. En de kosten zullen u meevallen!

Zakelijk gamen

Kom spelenderwijs verder

Misschien denkt u bij het woord ‘game’ vooral aan de entertainment industrie. Logisch, want daar werden games groot. Maar wist u dat games ook steeds vaker vanuit een zakelijk doel worden ontwikkeld? Dit wordt ook wel ‘serious gaming’ genoemd. Zo’n serious game is heel geschikt om medewerkers praktische handelingen aan te leren, of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie.

Remote game developer

De voordelen

Waarom een remote game developer?

De voordelen

Serious gaming brengt verschillende grote voordelen met zich mee:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Kennis beter onthouden
 • Kennis beter toepassen

Waarom remote ontwikkelen

De naam zegt het al: een remote game ontwikkelaar werkt op afstand mee aan de ontwikkeling van uw game. Bijvoorbeeld vanuit het buitenland. U zet zo’n ontwikkelaar in als aanvulling op uw eigen team. Bijvoorbeeld omdat het project omvangrijker blijkt dan verwacht of omdat de planning niet gehaald dreigt te worden. Het is ook mogelijk om een heel team van remote game developers in te zetten voor de ontwikkeling van uw game.

Game development volgens APPelit

Hoe zorgt u nu dat u echt profiteert van uw eigen game? Schakel een remote game developer van APPelit in! APPelit is uw strategisch partner in game-ontwikkeling. De voordelen laten maken door APPelit brengt diverse voordelen met zich mee. Om er een paar te noemen:

 • Onze game ontwikkelaars combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen;
 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgens een game op maat;
 • Onze remote developers zijn volledig gecommitteerd aan uw project;
 • U krijgt vooraf inzicht in de kosten, die u mee zullen vallen;
 • We hebben ruime ervaring met serious gaming in diverse branches, denk aan serious gaming in de zorg en in het onderwijs;
 • U houdt altijd vinger aan de pols en krijgt regelmatig de kans om te testen en bij te sturen;
 • Maar de aansturing van het ontwikkelteam of de ontwikkelaar neemt APPelit op zich, zodat u uw handen vrijhoudt voor uw dagelijkse taken;
 • U krijgt de best doordachte oplossing die u makkelijk aanpast (bij bijvoorbeeld groei, krimp of verandering);
 • Dankzij de gedegen voorbereiding weet u zeker dat de investering in de game u geld oplevert.

Na de oplevering

Door deze werkwijze durven wij u te garanderen dat de game helemaal naar wens is. We durven zelfs de garantie te geven dat u uw investering snel terugverdient. Dankzij de goede voorbereiding weten we immers al zeker dat uw game ervoor zorgt dat uw organisatie verder komt. Om het succes te vergroten, verzorgen we graag trainingen en instructies voor uw medewerkers. Bovendien is onze hulplijn 24/7 bereikbaar.

Ontdek meer met onze gratis workshop!

Wilt u vooraf meer inzicht in de kansen van uw game, zonder dat u nog maar een euro hoeft te investeren? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u: een gratis workshop ter waarde van maar liefst € 1200! In die workshop onderzoeken we samen de potentie van uw game. We brengen onder andere de markt, de branche en de concurrentie in kaart. Tegelijkertijd is dit een mooie kennismaking met onze professionals en onze manier van werken!

Game app maken

Aan de slag met onze remote game developer?

We maken graag kennis!

APPelit beschikt over een groot en flexibel team van professionals, dus er is altijd een remote game ontwikkelaar die meteen voor u aan de slag kan. Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om alle mogelijkheden door te spreken! Dat kan heel eenvoudig door hieronder uw gegevens achter te laten. U hoort dan snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten