fbpx

Remote game developer nodig?

Kies ons

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen game te laten ontwikkelen. U ook? Overweeg dan eens om een remote game developer in te schakelen. Zo’n ontwikkelaar verbindt zich voor een bepaalde tijd volledig aan de ontwikkeling van uw game. En de kosten zullen u meevallen!

Zakelijk gamen

Kom spelenderwijs verder

Misschien denkt u bij het woord ‘game’ vooral aan de entertainment industrie. Logisch, want daar werden games groot. Maar wist u dat games ook steeds vaker vanuit een zakelijk doel worden ontwikkeld? Dit wordt ook wel ‘serious gaming’ genoemd. Zo’n serious game is heel geschikt om medewerkers praktische handelingen aan te leren, of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie.

Remote game developer

De voordelen

Waarom een remote game developer?

De voordelen

Serious gaming brengt verschillende grote voordelen met zich mee:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Kennis beter onthouden
 • Kennis beter toepassen

Waarom remote ontwikkelen

De naam zegt het al: een remote game ontwikkelaar werkt op afstand mee aan de ontwikkeling van uw game. Bijvoorbeeld vanuit het buitenland. U zet zo’n ontwikkelaar in als aanvulling op uw eigen team. Bijvoorbeeld omdat het project omvangrijker blijkt dan verwacht of omdat de planning niet gehaald dreigt te worden. Het is ook mogelijk om een heel team van remote game developers in te zetten voor de ontwikkeling van uw game.

Game development volgens APPelit

Hoe zorgt u nu dat u echt profiteert van uw eigen game? Schakel een remote game developer van APPelit in! APPelit is uw strategisch partner in game-ontwikkeling. De voordelen laten maken door APPelit brengt diverse voordelen met zich mee. Om er een paar te noemen:

 • Onze game ontwikkelaars combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen;
 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgens een game op maat;
 • Onze remote developers zijn volledig gecommitteerd aan uw project;
 • U krijgt vooraf inzicht in de kosten, die u mee zullen vallen;
 • We hebben ruime ervaring met serious gaming in diverse branches, denk aan serious gaming in de zorg en in het onderwijs;
 • U houdt altijd vinger aan de pols en krijgt regelmatig de kans om te testen en bij te sturen;
 • Maar de aansturing van het ontwikkelteam of de ontwikkelaar neemt APPelit op zich, zodat u uw handen vrijhoudt voor uw dagelijkse taken;
 • U krijgt de best doordachte oplossing die u makkelijk aanpast (bij bijvoorbeeld groei, krimp of verandering);
 • Dankzij de gedegen voorbereiding weet u zeker dat de investering in de game u geld oplevert.

Na de oplevering

Door deze werkwijze durven wij u te garanderen dat de game helemaal naar wens is. We durven zelfs de garantie te geven dat u uw investering snel terugverdient. Dankzij de goede voorbereiding weten we immers al zeker dat uw game ervoor zorgt dat uw organisatie verder komt. Om het succes te vergroten, verzorgen we graag trainingen en instructies voor uw medewerkers. Bovendien is onze hulplijn 24/7 bereikbaar.

Ontdek meer met onze gratis workshop!

Wilt u vooraf meer inzicht in de kansen van uw game, zonder dat u nog maar een euro hoeft te investeren? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u: een gratis workshop ter waarde van maar liefst € 1200! In die workshop onderzoeken we samen de potentie van uw game. We brengen onder andere de markt, de branche en de concurrentie in kaart. Tegelijkertijd is dit een mooie kennismaking met onze professionals en onze manier van werken!

Game app maken

Aan de slag met onze remote game developer?

We maken graag kennis!

APPelit beschikt over een groot en flexibel team van professionals, dus er is altijd een remote game ontwikkelaar die meteen voor u aan de slag kan. Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om alle mogelijkheden door te spreken! Dat kan heel eenvoudig door hieronder uw gegevens achter te laten. U hoort dan snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten