fbpx

Remote Flutter developer inzetten?

Verstandig! Dit is waarom...

Het open source framework Flutter is populair voor het maken van apps. Wilt u een app laten ontwikkelen op basis van Flutter? Zet dan een remote Flutter developer in. U profiteert van flexibiliteit, lage kosten én – bij ontwikkel/Flutterexpert APPelit – van snelle oplevering van uw app.

Een nadere kennismaking

Wat is Flutter?

Flutter is een UI-framework dat is ontwikkeld door Google. Met Flutter is het mogelijk om apps te maken voor verschillende platformen (waaronder iOS, Android en Windows) vanuit één enkele codebase. De gebruikte programmeertaal is Dart. Flutter is open source: de broncode is vrijgegeven zodat iedereen bibliotheken kan toevoegen. Hierdoor ontwikkelt het framework zich snel.

E-learning app

Uw kansen met deze programmeertaal

Remote flutter developers van APPelit

Voordelen van Flutter

Een app laten maken op basis van Flutter heeft enkele grote voordelen:

 • Het is gratis en onbeperkt te gebruiken.
 • Apps gemaakt in Flutter reageren sneller.
 • Niet langer twee aparte apps ontwikkelen voor iOS en Android.
 • Perfecte integratie met andere Google-functies.

Apps ontwikkelen in Flutter

Voor ontwikkelaars die een andere programmeertaal zoals Java gewend zijn, is het werken met Dart (de programmeertaal van Flutter) even wennen. Ook de manier waarop apps gebouwd worden, verschilt sterk. Zo is er geen grafische omgeving, maar werk je met widgets: bouwblokken die uit code bestaan. Wilt u een app laten ontwikkelen in Flutter? Dan schakelt u het best een ervaren Flutter ontwikkelaar in.

In zee met de juiste partij

Dan is de grote vraag natuurlijk: hoe vindt u zo’n ontwikkelaar? Een rondje googelen levert flink wat hits op, maar hoe kiest u nu de juiste partij uit dat grote aanbod? Deze checklist is dan handig:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw app?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Bij APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, is het antwoord vijf keer ja. Bovendien ontwikkelen wij altijd software op maat. En dan hebben we ook nog eens gespecialiseerde Flutter ontwikkelaars in ons team.

Uw succes met remote

Een ander voordeel van APPelit: u kunt bij ons ook remote Flutter ontwikkelaars inhuren. Een of meerdere ontwikkelaars gaan dan op afstand met uw project aan de slag. Dit is bijvoorbeeld handig als u snel meer mensen nodig heeft. Ook uit kostenoogpunt is dit een slimme keuze. U hoeft bovendien niet bang te zijn dat het lastig zal zijn om mensen op afstand aan te sturen, want dit neemt APPelit u volledig uit handen.

Welke taal dan ook

Wanneer u zelf geen ICT- en programmeerkennis in huis heeft, is het lastig zijn om de keuze voor een programmeertaal te maken. Hoe weet u nu of Flutter het meest geschikt is voor de app zoals u die voor ogen heeft? Onze adviseurs en ontwikkelaars weten veel over alle programmeertalen en frameworks. Zij adviseren u hier graag over. Aan de hand van uw wensen, budget en verwachtingen bepalen we samen in welke taal en in welk framework we uw app het best kunnen bouwen.

app op maat amsterdam

Uw remote Flutter ontwikkelaar staat te trappelen

Zullen we snel samen aan de slag?

Wilt u weten hoe een remote Flutter ontwikkelaar kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw eigen app? Laten we snel een afspraak maken om dit te bespreken! Zo’n eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achter de laten.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten