fbpx

Remote Flutter developer inzetten?

Verstandig! Dit is waarom...

Het open source framework Flutter is populair voor het maken van apps. Wilt u een app laten ontwikkelen op basis van Flutter? Zet dan een remote Flutter developer in. U profiteert van flexibiliteit, lage kosten én – bij ontwikkel/Flutterexpert APPelit – van snelle oplevering van uw app.

Een nadere kennismaking

Wat is Flutter?

Flutter is een UI-framework dat is ontwikkeld door Google. Met Flutter is het mogelijk om apps te maken voor verschillende platformen (waaronder iOS, Android en Windows) vanuit één enkele codebase. De gebruikte programmeertaal is Dart. Flutter is open source: de broncode is vrijgegeven zodat iedereen bibliotheken kan toevoegen. Hierdoor ontwikkelt het framework zich snel.

E-learning app

Uw kansen met deze programmeertaal

Remote flutter developers van APPelit

Voordelen van Flutter

Een app laten maken op basis van Flutter heeft enkele grote voordelen:

 • Het is gratis en onbeperkt te gebruiken.
 • Apps gemaakt in Flutter reageren sneller.
 • Niet langer twee aparte apps ontwikkelen voor iOS en Android.
 • Perfecte integratie met andere Google-functies.

Apps ontwikkelen in Flutter

Voor ontwikkelaars die een andere programmeertaal zoals Java gewend zijn, is het werken met Dart (de programmeertaal van Flutter) even wennen. Ook de manier waarop apps gebouwd worden, verschilt sterk. Zo is er geen grafische omgeving, maar werk je met widgets: bouwblokken die uit code bestaan. Wilt u een app laten ontwikkelen in Flutter? Dan schakelt u het best een ervaren Flutter ontwikkelaar in.

In zee met de juiste partij

Dan is de grote vraag natuurlijk: hoe vindt u zo’n ontwikkelaar? Een rondje googelen levert flink wat hits op, maar hoe kiest u nu de juiste partij uit dat grote aanbod? Deze checklist is dan handig:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw app?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Bij APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, is het antwoord vijf keer ja. Bovendien ontwikkelen wij altijd software op maat. En dan hebben we ook nog eens gespecialiseerde Flutter ontwikkelaars in ons team.

Uw succes met remote

Een ander voordeel van APPelit: u kunt bij ons ook remote Flutter ontwikkelaars inhuren. Een of meerdere ontwikkelaars gaan dan op afstand met uw project aan de slag. Dit is bijvoorbeeld handig als u snel meer mensen nodig heeft. Ook uit kostenoogpunt is dit een slimme keuze. U hoeft bovendien niet bang te zijn dat het lastig zal zijn om mensen op afstand aan te sturen, want dit neemt APPelit u volledig uit handen.

Welke taal dan ook

Wanneer u zelf geen ICT- en programmeerkennis in huis heeft, is het lastig zijn om de keuze voor een programmeertaal te maken. Hoe weet u nu of Flutter het meest geschikt is voor de app zoals u die voor ogen heeft? Onze adviseurs en ontwikkelaars weten veel over alle programmeertalen en frameworks. Zij adviseren u hier graag over. Aan de hand van uw wensen, budget en verwachtingen bepalen we samen in welke taal en in welk framework we uw app het best kunnen bouwen.

app op maat amsterdam

Uw remote Flutter ontwikkelaar staat te trappelen

Zullen we snel samen aan de slag?

Wilt u weten hoe een remote Flutter ontwikkelaar kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw eigen app? Laten we snel een afspraak maken om dit te bespreken! Zo’n eerste afspraak is altijd vrijblijvend. We brengen zelfs een mooi aanbod mee: een gratis workshop om de potentie van uw app te onderzoeken. Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achter de laten.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten