fbpx

Remote Flutter developer inzetten?

Verstandig! Dit is waarom...

Het open source framework Flutter is populair voor het maken van apps. Wilt u een app laten ontwikkelen op basis van Flutter? Zet dan een remote Flutter developer in. U profiteert van flexibiliteit, lage kosten én – bij ontwikkel/Flutterexpert APPelit – van snelle oplevering van uw app.

Een nadere kennismaking

Wat is Flutter?

Flutter is een UI-framework dat is ontwikkeld door Google. Met Flutter is het mogelijk om apps te maken voor verschillende platformen (waaronder iOS, Android en Windows) vanuit één enkele codebase. De gebruikte programmeertaal is Dart. Flutter is open source: de broncode is vrijgegeven zodat iedereen bibliotheken kan toevoegen. Hierdoor ontwikkelt het framework zich snel.

E-learning app

Uw kansen met deze programmeertaal

Remote flutter developers van APPelit

Voordelen van Flutter

Een app laten maken op basis van Flutter heeft enkele grote voordelen:

 • Het is gratis en onbeperkt te gebruiken.
 • Apps gemaakt in Flutter reageren sneller.
 • Niet langer twee aparte apps ontwikkelen voor iOS en Android.
 • Perfecte integratie met andere Google-functies.

Apps ontwikkelen in Flutter

Voor ontwikkelaars die een andere programmeertaal zoals Java gewend zijn, is het werken met Dart (de programmeertaal van Flutter) even wennen. Ook de manier waarop apps gebouwd worden, verschilt sterk. Zo is er geen grafische omgeving, maar werk je met widgets: bouwblokken die uit code bestaan. Wilt u een app laten ontwikkelen in Flutter? Dan schakelt u het best een ervaren Flutter ontwikkelaar in.

In zee met de juiste partij

Dan is de grote vraag natuurlijk: hoe vindt u zo’n ontwikkelaar? Een rondje googelen levert flink wat hits op, maar hoe kiest u nu de juiste partij uit dat grote aanbod? Deze checklist is dan handig:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van uw app?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uw mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Bij APPelit, strategisch partner in app ontwikkeling, is het antwoord vijf keer ja. Bovendien ontwikkelen wij altijd software op maat. En dan hebben we ook nog eens gespecialiseerde Flutter ontwikkelaars in ons team.

Uw succes met remote

Een ander voordeel van APPelit: u kunt bij ons ook remote Flutter ontwikkelaars inhuren. Een of meerdere ontwikkelaars gaan dan op afstand met uw project aan de slag. Dit is bijvoorbeeld handig als u snel meer mensen nodig heeft. Ook uit kostenoogpunt is dit een slimme keuze. U hoeft bovendien niet bang te zijn dat het lastig zal zijn om mensen op afstand aan te sturen, want dit neemt APPelit u volledig uit handen.

Welke taal dan ook

Wanneer u zelf geen ICT- en programmeerkennis in huis heeft, is het lastig zijn om de keuze voor een programmeertaal te maken. Hoe weet u nu of Flutter het meest geschikt is voor de app zoals u die voor ogen heeft? Onze adviseurs en ontwikkelaars weten veel over alle programmeertalen en frameworks. Zij adviseren u hier graag over. Aan de hand van uw wensen, budget en verwachtingen bepalen we samen in welke taal en in welk framework we uw app het best kunnen bouwen.

app op maat amsterdam

Uw remote Flutter ontwikkelaar staat te trappelen

Zullen we snel samen aan de slag?

Wilt u weten hoe een remote Flutter ontwikkelaar kan bijdragen aan de ontwikkeling van uw eigen app? Laten we snel een afspraak maken om dit te bespreken! Zo’n eerste afspraak is altijd vrijblijvend. We brengen zelfs een mooi aanbod mee: een gratis workshop om de potentie van uw app te onderzoeken. Het enige wat u hoeft te doen, is hieronder even uw gegevens achter de laten.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten