fbpx

Remote developer nodig?

Wij helpen u uit de brand!

Blijkt een IT-project toch omvangrijker dan u vooraf dacht? Of heeft u kennis nodig die u zelf niet in huis hebt? Dan biedt een remote developer uitkomst! De remote ontwikkelaars van APPelit, strategisch partner in web development, draaien op afstand moeiteloos mee in uw team. Zij zorgen ervoor dat uw project zeker slaagt.

Waarom is dat een goede keuze?

Remote developer voor ontwikkeling

Kort gezegd biedt remote ontwikkeling u altijd de flexibiliteit die u nodig heeft. Het bijvoorbeeld uitkomst als u een project dat al loopt opeens moet opschalen. Of als blijkt dat u kennis van een specifieke programmeertaal nodig heeft, die in uw eigen team niet aanwezig is. Een remote ontwikkelaar draait op afstand mee als volwaardig onderdeel van uw team.

Remote developer

Complete controle

Flexibel door een remote developer

Compleet team remote

Het kan natuurlijk ook zijn, dat u zelf helemaal geen kennis in huis heeft voor de toepassing die u wilt laten ontwikkelen. Dan kunt u bij APPelit ook een heel team van remote ontwikkelaars laten samenstellen. Zo’n team wijdt zich dan voor een bepaalde periode volledig aan uw project. Geen lange ontwikkeltijden, maar snel en flexibel de oplossing die u wilt.

De voordelen van remote

Het inschakelen van remote developers van APPelit heeft enkele belangrijke voordelen:

 • U bent flexibel in de mankracht die u inzet.
 • U heeft zelf niet alle specialismen en programmeertalen in huis, wij hebben dat wel.
 • APPelit verzorgt ook de aansturing voor u, zodat u zelf uw handen vrij hebt voor uw eigen werkzaamheden.
 • Onze mensen inhuren op projectbasis is soms tot wel 50 procent goedkoper zijn dan inhuur op basis van fixed uren.

Wat wij in huis hebben

Wij hebben van elke programmeertaal, software, platform of toepassing voldoende kennis in huis. Enkele voorbeelden:

 • Blockchain
 • Laravel
 • Flutter
 • Delphi
 • Unity
 • PHP
 • iOs en Android

Uw hele project in goede handen

Wellicht bevindt uw project zich nog in de ideeënfase. Goed nieuws, we hebben niet alleen goede ontwikkelaars in huis, maar ook consultants en projectmanagers. Zij begeleiden uw project van A tot Z. Een belangrijke vraag om bij stil te staan, is bijvoorbeeld wat uw belangrijkste doel is. Waarom wilt u deze software of deze toepassing ontwikkelen? Wat wilt u daarmee bereiken?

Eerst het doel duidelijk

U gaat misschien het liefst meteen door naar de ontwikkelfase, maar op basis van onze jarenlange ervaring weten we dat dat niet slim is. Veel slimmer is het, om eerst dat doel goed voor ogen te hebben. Brainstormsessies helpen daarbij. Want alleen als u weet wat u wilt bereiken, kunt u na afloop vaststellen of de investering in het project het waard is geweest.

Ga voor een bredere blik

Veel ICT’ers bekijken software ‘door een ICT-bril’. Dat betekent vaak dat ze pas over vervanging of aanvulling gaan nadenken als de software verouderd is, niet meer aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer zijn. Met die bril op is software een doel op zich – en dus een kostenpost. Met een andere bril op, ziet u software als een middel om een hoger doel te bereiken.

Een goede kennismaking

Twijfelt u nog over de toegevoegde waarde van APPelit en onze remote ontwikkelaars? Wellicht trekt dit aanbod u dan over de streep: een gratis workshop (ter waarde van € 1200!). In deze workshop onderzoeken we samen de potentie van uw wensen en ideeën. En het is meteen een mooie kans om kennis te maken met onze bevlogen professionals!

App ontwikkelaar in Twente

Aan de slag met een remote developer van APPelit?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Wilt u graag meer weten over de meerwaarde die een remote ontwikkelaar (of een heel team van remote ontwikkelaars) u biedt? We vertellen u er graag alles over. Natuurlijk kan zo’n eerste kennismaking ook geheel remote plaatsvinden, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u hieronder weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten