fbpx

Remote developer nodig?

Wij helpen u uit de brand!

Blijkt een IT-project toch omvangrijker dan u vooraf dacht? Of heeft u kennis nodig die u zelf niet in huis hebt? Dan biedt een remote developer uitkomst! De remote ontwikkelaars van APPelit, strategisch partner in web development, draaien op afstand moeiteloos mee in uw team. Zij zorgen ervoor dat uw project zeker slaagt.

Waarom is dat een goede keuze?

Remote developer voor ontwikkeling

Kort gezegd biedt remote ontwikkeling u altijd de flexibiliteit die u nodig heeft. Het bijvoorbeeld uitkomst als u een project dat al loopt opeens moet opschalen. Of als blijkt dat u kennis van een specifieke programmeertaal nodig heeft, die in uw eigen team niet aanwezig is. Een remote ontwikkelaar draait op afstand mee als volwaardig onderdeel van uw team.

Remote developer

Complete controle

Flexibel door een remote developer

Compleet team remote

Het kan natuurlijk ook zijn, dat u zelf helemaal geen kennis in huis heeft voor de toepassing die u wilt laten ontwikkelen. Dan kunt u bij APPelit ook een heel team van remote ontwikkelaars laten samenstellen. Zo’n team wijdt zich dan voor een bepaalde periode volledig aan uw project. Geen lange ontwikkeltijden, maar snel en flexibel de oplossing die u wilt.

De voordelen van remote

Het inschakelen van remote developers van APPelit heeft enkele belangrijke voordelen:

 • U bent flexibel in de mankracht die u inzet.
 • U heeft zelf niet alle specialismen en programmeertalen in huis, wij hebben dat wel.
 • APPelit verzorgt ook de aansturing voor u, zodat u zelf uw handen vrij hebt voor uw eigen werkzaamheden.
 • Onze mensen inhuren op projectbasis is soms tot wel 50 procent goedkoper zijn dan inhuur op basis van fixed uren.

Wat wij in huis hebben

Wij hebben van elke programmeertaal, software, platform of toepassing voldoende kennis in huis. Enkele voorbeelden:

 • Blockchain
 • Laravel
 • Flutter
 • Delphi
 • Unity
 • PHP
 • iOs en Android

Uw hele project in goede handen

Wellicht bevindt uw project zich nog in de ideeënfase. Goed nieuws, we hebben niet alleen goede ontwikkelaars in huis, maar ook consultants en projectmanagers. Zij begeleiden uw project van A tot Z. Een belangrijke vraag om bij stil te staan, is bijvoorbeeld wat uw belangrijkste doel is. Waarom wilt u deze software of deze toepassing ontwikkelen? Wat wilt u daarmee bereiken?

Eerst het doel duidelijk

U gaat misschien het liefst meteen door naar de ontwikkelfase, maar op basis van onze jarenlange ervaring weten we dat dat niet slim is. Veel slimmer is het, om eerst dat doel goed voor ogen te hebben. Brainstormsessies helpen daarbij. Want alleen als u weet wat u wilt bereiken, kunt u na afloop vaststellen of de investering in het project het waard is geweest.

Ga voor een bredere blik

Veel ICT’ers bekijken software ‘door een ICT-bril’. Dat betekent vaak dat ze pas over vervanging of aanvulling gaan nadenken als de software verouderd is, niet meer aansluit bij andere computerprogramma’s of als er geen updates meer zijn. Met die bril op is software een doel op zich – en dus een kostenpost. Met een andere bril op, ziet u software als een middel om een hoger doel te bereiken.

Een goede kennismaking

Twijfelt u nog over de toegevoegde waarde van APPelit en onze remote ontwikkelaars? Wellicht trekt dit aanbod u dan over de streep: een gratis workshop (ter waarde van € 1200!). In deze workshop onderzoeken we samen de potentie van uw wensen en ideeën. En het is meteen een mooie kans om kennis te maken met onze bevlogen professionals!

App ontwikkelaar in Twente

Aan de slag met een remote developer van APPelit?

We bespreken graag de mogelijkheden!

Wilt u graag meer weten over de meerwaarde die een remote ontwikkelaar (of een heel team van remote ontwikkelaars) u biedt? We vertellen u er graag alles over. Natuurlijk kan zo’n eerste kennismaking ook geheel remote plaatsvinden, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u hieronder weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten