fbpx

Remote blockchain developer nodig?

Profiteer optimaal van deze 'digitale datakluisjes'

Wilt u bij blockchain alles eruit halen wat erin zit? Een goed idee, want de mogelijkheden van deze technologie zijn groot! Maar hoe begint u, als u er zelf weinig kaas van heeft gegeten? En hoe zorgt u dat u optimaal profiteert? Een remote blockchain developer helpt u verder. Ontdek er op deze pagina alles over.

Wat is het precies?

Blockchain technologie

Als u blockchain opzoekt in het woordenboek, komt u uit bij de volgende omschrijving: ‘digitaal register waarin transacties, bv. met cryptografisch geld (zoals bitcoins) worden bijgehouden, dienend ter beveiliging daarvan en ter voorkoming van fraude daarmee’. Het Nederlandse woord hiervoor is ‘blokketen’.

En wat kun je ermee?

Bovenstaande omschrijving is nog wat abstract. Want wat kunt u nu eigenlijk met blockchain? Bij blockchain staan er allemaal beveiligde blokken met data op verschillende computers opgeslagen. Daarom is de technologie uitermate geschikt voor transacties en documenten die goed beveiligd moeten worden. Denk aan:

 • Cryptovaluta
 • Contracten
 • Verzekeringen
 • Toegangstickets
 • Diploma’s en certificaten
 • Eigendomsbewijzen
 • Bewijzen van herkomst
Remote blockchain developer

Uw kansen met deze technologie

Remote blockchain developer brengt kansen met zich mee

De voordelen van blockchain

 • Blockchain is heel veilig: omdat er op meerdere computers kopieën van uw data staan, raakt u uw gegevens nooit kwijt. Ook hoeft u niet bang te zijn voor hackers.
 • Blockchain is heel efficiënt. Worden er wijzigingen aangebracht in de data, dan is iedereen daar meteen van op de hoogte.
 • Blockchain is relatief goedkoop. Het opzetten van een blokketen kost even tijd, maar daarna is het stukken goedkoper dan banken, bankkluizen of andere systemen. Er is immers geen tussenpersoon, bank of netbeheerder nodig.

De juiste ontwikkelaar

Voor het opzetten en inrichten van een blockchain is specifieke expertise vereist. U kunt dit dan ook het beste overlaten aan een expert. APPelit, strategische partner in blockchain technologie, helpt u graag verder.

In stappen naar uw doel

Het succes van een blockchain applicatie staat of valt met een gefaseerd ontwikkelplan. Met zo’n stapsgewijze aanpak houdt u altijd een vinger aan de pols. En stuurt u waar nodig makkelijk bij. Zo’n plan ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Uw bewijs voor succes: mooie referenties

Deze succesaanpak garandeert dat uw applicatie precies werkt zoals u dat voor ogen had. Bovendien maakten wij al voor veel andere organisaties een blockchain. Check bijvoorbeeld onze cases over mWallet en SiriusID. In onze portfolio vindt u nog veel meer van dit soort verhalen. 

Nog slimmer: remote inschakelen

Onze blockchain developers gaan ook graag remote – oftewel op afstand – voor u aan het werk. Ze richten zich dan volledig op uw project en zorgen ervoor dat uw blockchain snel wordt opgeleverd. U heeft er zelf helemaal geen omkijken meer naar. Natuurlijk betekent dit niet dat u het project volledig loslaat: u krijgt wél de kans om mee te kijken en regelmatig te testen.

Meer inzicht met onze gratis workshop

Wilt u vooraf meer inzicht in de kansen van blockchain, zonder dat u nog maar een euro hoeft te investeren? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u: een gratis workshop ter waarde van maar liefst € 1200! In die workshop onderzoeken we samen de potentie van blockchain voor uw bedrijf. Deze workshop is geheel vrijblijvend. Maar grote kans dat die het een startpunt is van een mooie samenwerking …

Uitbesteden software ontwikkeling

Plan snel een sessie met uw remote blockchain developer

We starten direct voor u

Weten welke voordelen blockchain voor uw bedrijf te bieden heeft? En hoe een remote blockchain developer van APPelit ervoor zorgt dat u optimaal profiteert van deze voordelen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, zodat we snel een afspraak kunnen inplannen. U hoort binnen 24 uur van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten