fbpx

Remote blockchain developer nodig?

Profiteer optimaal van deze 'digitale datakluisjes'

Wilt u bij blockchain alles eruit halen wat erin zit? Een goed idee, want de mogelijkheden van deze technologie zijn groot! Maar hoe begint u, als u er zelf weinig kaas van heeft gegeten? En hoe zorgt u dat u optimaal profiteert? Een remote blockchain developer helpt u verder. Ontdek er op deze pagina alles over.

Wat is het precies?

Blockchain technologie

Als u blockchain opzoekt in het woordenboek, komt u uit bij de volgende omschrijving: ‘digitaal register waarin transacties, bv. met cryptografisch geld (zoals bitcoins) worden bijgehouden, dienend ter beveiliging daarvan en ter voorkoming van fraude daarmee’. Het Nederlandse woord hiervoor is ‘blokketen’.

En wat kun je ermee?

Bovenstaande omschrijving is nog wat abstract. Want wat kunt u nu eigenlijk met blockchain? Bij blockchain staan er allemaal beveiligde blokken met data op verschillende computers opgeslagen. Daarom is de technologie uitermate geschikt voor transacties en documenten die goed beveiligd moeten worden. Denk aan:

 • Cryptovaluta
 • Contracten
 • Verzekeringen
 • Toegangstickets
 • Diploma’s en certificaten
 • Eigendomsbewijzen
 • Bewijzen van herkomst
Remote blockchain developer

Uw kansen met deze technologie

Remote blockchain developer brengt kansen met zich mee

De voordelen van blockchain

 • Blockchain is heel veilig: omdat er op meerdere computers kopieën van uw data staan, raakt u uw gegevens nooit kwijt. Ook hoeft u niet bang te zijn voor hackers.
 • Blockchain is heel efficiënt. Worden er wijzigingen aangebracht in de data, dan is iedereen daar meteen van op de hoogte.
 • Blockchain is relatief goedkoop. Het opzetten van een blokketen kost even tijd, maar daarna is het stukken goedkoper dan banken, bankkluizen of andere systemen. Er is immers geen tussenpersoon, bank of netbeheerder nodig.

De juiste ontwikkelaar

Voor het opzetten en inrichten van een blockchain is specifieke expertise vereist. U kunt dit dan ook het beste overlaten aan een expert. APPelit, strategische partner in blockchain technologie, helpt u graag verder.

In stappen naar uw doel

Het succes van een blockchain applicatie staat of valt met een gefaseerd ontwikkelplan. Met zo’n stapsgewijze aanpak houdt u altijd een vinger aan de pols. En stuurt u waar nodig makkelijk bij. Zo’n plan ziet er ongeveer als volgt uit:

 1. Inleven in uw uitdaging
 2. Uw uitdaging goed omschrijven
 3. Ideeën verzamelen
 4. Ontwikkelen
 5. Testen

Uw bewijs voor succes: mooie referenties

Deze succesaanpak garandeert dat uw applicatie precies werkt zoals u dat voor ogen had. Bovendien maakten wij al voor veel andere organisaties een blockchain. Check bijvoorbeeld onze cases over mWallet en SiriusID. In onze portfolio vindt u nog veel meer van dit soort verhalen. 

Nog slimmer: remote inschakelen

Onze blockchain developers gaan ook graag remote – oftewel op afstand – voor u aan het werk. Ze richten zich dan volledig op uw project en zorgen ervoor dat uw blockchain snel wordt opgeleverd. U heeft er zelf helemaal geen omkijken meer naar. Natuurlijk betekent dit niet dat u het project volledig loslaat: u krijgt wél de kans om mee te kijken en regelmatig te testen.

Meer inzicht met onze gratis workshop

Wilt u vooraf meer inzicht in de kansen van blockchain, zonder dat u nog maar een euro hoeft te investeren? Dan hebben wij een mooi aanbod voor u: een gratis workshop ter waarde van maar liefst € 1200! In die workshop onderzoeken we samen de potentie van blockchain voor uw bedrijf. Deze workshop is geheel vrijblijvend. Maar grote kans dat die het een startpunt is van een mooie samenwerking …

Uitbesteden software ontwikkeling

Plan snel een sessie met uw remote blockchain developer

We starten direct voor u

Weten welke voordelen blockchain voor uw bedrijf te bieden heeft? En hoe een remote blockchain developer van APPelit ervoor zorgt dat u optimaal profiteert van deze voordelen? Laat dan hieronder uw gegevens achter, zodat we snel een afspraak kunnen inplannen. U hoort binnen 24 uur van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten