fbpx

Remote Angular developer – alle ins & outs

Inclusief vindplaats voor de beste professionals

Bent u op zoek naar een remote Angular developer? Op deze pagina ontdekt u er alles over. Wat het precies is, wat een goede remote Angular ontwikkelaar allemaal voor u doet. En last but not least: waar u de beste remote developers vindt.

Zo zit dat

Dit betekent ‘remote’

Volgens het woordenboek betekent ‘remote’ onder meer ‘ver’ of ‘afgelegen’ in het Engels. Een remote Angular developer is dus een ontwikkelaar die extern werkt. Een uitkomst als u bepaalde kennis zelf niet in huis hebt en die knowhow slechts af en toe hoeft te gebruiken. Bijvoorbeeld als u een nieuwe toepassing wilt laten maken. Of als u de functies van een bestaande applicatie wilt uitbreiden.

Remote angular developer

Goed om te weten

De achtergrond van een remote angular developer

Achtergrond van Angular

Angular is een platform om webapplicaties voor mobiel en desktop te bouwen. Het werd ontwikkeld door Google als opensourceplatform, dus iedereen mag het gratis en voor niets gebruiken. De populariteit van Angular groeide de afgelopen jaren enorm. En niet voor niets: het biedt een uitstekende beveiliging en is makkelijk in onderhoud. En dankzij de vele kant-en-klare functies en consistente code kunnen ontwikkelaars er lekker snel mee werken.

Wat doet een goede Angular ontwikkelaar?

 • Gebruiksvriendelijke frontends bouwen; het deel van een mobiele, web- of desktopapplicatie dat gebruikers zien
 • Problemen oplossen
 • Technische ondersteuning bieden
 • Prestaties van uw website of app regelmatig evalueren en optimaliseren
 • Hoogwaardige applicaties bouwen waarmee u uw doel bereikt

APPelit is uw strategische partner voor remote ontwikkelaars. U vindt bij ons developers voor alle typen apps en toepassingen, in het bijzonder voor Angular. Onze ontwikkelaar helpt u met alle hierboven genoemde gebieden.

Pluspunten van remote op een rij

Remote geeft u de voordelen van freelance én in-house. Maar dan zonder de negatieve kanten ervan. Deze en andere pluspunten wachten u dan ook:

 • Rendement op uw investering

U krijgt waar voor uw geld; u betaalt alleen voor het werk dat gedaan wordt.

 • De juiste kennis en ervaring in huis

In welke branche u ook zit en wat uw specialisatie ook is: u krijgt van ons een developer met de juiste skills.

 • Uw eigen vaste ontwikkelaar

U krijgt een ‘dedicated’ ontwikkelaar – of een vast team als u dat nodig hebt. U wordt dus snel en goed geholpen door mensen met kennis van uw zaken.

 • Aansturing door APPelit

Wij managen onze ontwikkelaars zelf. Zo hebt u uw handen vrij voor zaken waar u zelf waarde toevoegt. 

Een goed doordacht ontwikkelplan

Een remote Angular developer van APPelit helpt u verder – wat uw wensen ook zijn. Wij hebben namelijk een succesaanpak die zich al talloze keren in de praktijk bewees. Hiermee maken we ook u blij dankzij eigen software op maat. Hoe we dit zo zeker weten? We hebben een stapsgewijs ontwikkelplan. Zo sturen we makkelijk bij als dat nodig is – en maken we uw verwachtingen waar.

Ontdek onze successen

Nieuwsgierig? Bekijk dan onze portfolio met succesverhalen. Hierin ziet u een helder overzicht van wat we allemaal voor anderen deden, en op welke gebieden. Ook ontdekt u welke ondernemingen al eerder voor APPelit kozen. Benader deze referenties gerust als u nog vragen hebt over de samenwerking.

Blockchain apptechnologie

Starten met een remote Angular developer?

Wij zijn direct inzetbaar!

Hebt u een compleet team nodig? Of zoekt u maar één developer? Wat uw wensen ook zijn, bij APPelit vindt u hulp op maat. Vult u hieronder uw gegevens in? Dan hoort u binnen een dag van ons. Zo bespreekt u razendsnel uw wensen en ontdekt u wat een remote Angular developer van APPelit uw organisatie oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten