fbpx

Remote Android developer een aanwist

Ontdek alle voordelen

Als u een game of app wilt laten ontwikkelen voor Android, heeft u specifieke kennis van dit besturingssysteem nodig. Hebt u deze kennis niet zelf in huis? Geen nood! Een remote Android developer heeft die kennis wel. Bovendien schakelt u zo’n remote ontwikkelaar flexibel en voordelig in.

Uw game of app in Android

Onze remote developers helpen u

Android is wereldwijd het meest gebruikte besturingssysteem, gevolgd door iOS (van Apple). Wanneer u een eigen app of game laat ontwikkelen, is het helaas niet mogelijk om dat meteen voor beide besturingssystemen te doen. Voor Android zijn de vereisten namelijk heel anders dan voor iOS. Daarom kunt u het best een ontwikkelaar inschakelen die alles weet over de user interface, het design en de techniek voor Android.

E-learning app

Waarom APPelit?

Ervaring met Android

Waarom Android?

Als u een app laat ontwikkelen, moet u er zeker voor zorgen dat deze (ook) op Android draait. En wel om de volgende redenen:

 • internationaal gezien draaien de meeste telefoons en tablet op Android\
 • app ontwikkeling en updates voor Android zijn goedkoper
 • het geheugen van Android-telefoons is makkelijk uit te breiden bij bijv. zwaardere apps
 • uw app komt beschikbaar als mobile app in Google Play

Android ontwikkelaar vinden

Het succes van uw eigen app valt en staat dus met het vinden van een goede Android ontwikkelaar. Een rondje googelen brengt u een heel eind. Maar hoe maakt u nu een keuze uit dat grote aanbod? Kijk bijvoorbeeld goed naar de werkwijze van een ontwikkelaar. Komt hij met een snelle, pasklare oplossing? Of ontwikkelt hij apps en software op maat en denkt hij met u mee over het verdienmodel van uw app?

Slim ontwikkelplan voor succesgarantie

Die laatste werkwijze heeft grote voordelen. Want alleen daarbij weet u vooraf zeker dat de investering in de app u uiteindelijk geld oplevert. APPelit, strategische partner in app ontwikkeling, werkt op deze manier. Wij hanteren een vast ontwikkelplan dat bewezen succesvol is. Dat bestaat uit de volgende stappen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Remote ontwikkelen: dat is handig!

APPelit heeft ook een groot netwerk van remote Android developers achter de hand. Voor het eindresultaat maakt het immers weinig uit wáár uw app of game gemaakt wordt. Door te kiezen voor remote ontwikkeling, beschikt u snel en relatief goedkoop over de juiste mensen. En u hoeft zich geen zorgen te maken over de aansturing, want die ligt geheel in handen van APPelit. 

Ook iOS ontwikkelaars

Een ander groot voordeel van APPelit als ontwikkelingspartner, is dat wij ook (remote) ontwikkelaars hebben die gespecialiseerd zijn in iOS. Als uw Android app af is, maken wij hier dan ook snel en voordelig een iOS-versie van. Zo bereikt u een nog groter publiek met uw app!

Ook voor intern gebruik

Natuurlijk hoeft u een app niet per se de wijde wereld in te slingeren. Investeren in een interne app is ook heel interessant. Met zo’n app bereikt u bijvoorbeeld de volgende doelen:

 • Veranderingen in beweging brengen
 • Nieuwe werkwijzen aanleren
 • Nieuwe technieken real time testen
 • Voorschriften laten inburgeren
 • Reiskosten en reistijd voor trainingen omlaag brengen
mobiele app op maat amsterdam

Direct profiteren van onze remote Android developer?

Laten we snel een afspraak maken!

Bij APPelit hebben we altijd een remote Android ontwikkelaar klaarstaan die snel voor u aan de slag kan. Dus zodra we uw doelen en verwachtingen duidelijk hebben, kan meteen het programmeerwerk beginnen! Wilt u hier meer over weten? We komen graag 100% vrijblijvend bij u langs om kennis te maken. Laat gewoon even uw gegevens achter, dan hoort u snel van ons. Hebt u meer spoed? Een beller is sneller …

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten