fbpx

Superveilig samenwerken & zakendoen: ProximaX Sirius platform

Zo geven we blockchain handen en voeten

Slimme contracten sluiten zonder tussenkomst van andere partijen. Of in de productieketen werken aan betere componenten. Of patiëntgegevens uitwisselen met de patiënt en andere betrokkenen. De mogelijkheden met blockchain zijn eindeloos. Wilt u ermee starten? Ontdek dan hier alles over uw succes met ProximaX als ondersteunend platform voor deze techniek.

Begrip uitgelicht

Wat is ProximaX Sirius?

Bent u bekend met blockchain, de ketting van kluisjes met informatie, slimme contracten of geldzaken? Om hiermee te werken bestaat er ProximaX Sirius, een platform dat helpt met de ontwikkeling van blockchain software.

De opvallendste kenmerken van dit platform? Dat dit bijzonder veilig en kostenefficiënt werkt. Het maakt hiervoor gebruik van blockchain ledger technology: een soort database met opslag op allerlei computers in plaats van op één centrale (dus risicovolle!) server. Handig, want dat maakt werken met de techniek flexibel en snel. Bovendien laat ProximaX zich makkelijk koppelen met andere software. Hieronder leest u meer details over de voordelen.

applicatie ontwikkeling

Belangrijkste punten

Voordelen ProximaX bij softwareontwikkeling

 • Betere veiligheidsfuncties dan bestaande ontwikkelplatforms
 • Toonaangevender ontwerpstructuur
 • Simpele koppeling met andere software
 • Korte ontwikkeltijd
 • Lagere kosten voor ontwikkeling, beheer en onderhoud

APPelit ontwikkelt al tijden met ProximaX. Ook voor u zetten we deze technologie graag in.

Neem contact op

Lagere kosten met ProximaX | Eenvoud centraal
De kosten gaan voor u omlaag als u blockchain toepast in uw bedrijf via ProximaX. Hoe dat zit? Nou, dit platform maakt applicaties ontwikkelen en systeemoplossingen bedenken een stuk simpeler. Resultaat? De tijd die nodig is om te ontwikkelen, is korter. En dat ziet u bij APPelit dus terug in lagere ontwikkelkosten.

ProximaX toepassingen

Makkelijk te koppelen

Combineer met ProximaX Sirius

Natuurlijk zit uw bedrijf – en wellicht zelfs uw producten – al vol met software. Dat komt goed uit, want u haalt meer uit uw data dankzij ProximaX Sirius. Die koppelt namelijk supermakkelijk met allerlei andere programmeertalen. Zo haalt u meer uit alles wat er al is.

Superveilig werken met blockchain | Het lukt dankzij ProximaX
Zoals gezegd werkt dit platform met allerlei computers (knooppunten). Valt een hacker een computer aan? Dan blijven de gegevens in de blockchain tóch gelijk. Want één computer is niet in staat om de ketting te verbreken of aan te tasten. Kom daar maar eens om bij een centrale computer, zoals in de zomer van 2019, toen het landelijke noodnummer 112 eruit lag in Nederland. Brandweer, politie en ambulancediensten waren onbereikbaar. Met ProximaX en APPelit voorkomt u dit.

Neem contact op

Veel meer mogelijk

Grootste verschil ProximaX en andere blockchainsoftware

Veel klassieke software (SaaS) heeft allerlei functies op één centrale computer staan. ProxiMax integreert alle functies in één programma. Denk aan:

 • Ook buiten de ketting (off-chain) werken mogelijk
 • Opslag tussen individuen (peer-to-peer)
 • Streaming
 • Lagen in de database/infrastructuur

’t Beste van 2 werelden | Profiteer met ProximaX

Het gevolg van bovenstaande? U krijgt het beste van 2 werelden, namelijk van de centrale én de decentrale ICT-wereld. Hierdoor slaat u makkelijker enorme hoeveelheden gegevens op. En u streamt ze net zo makkelijk dankzij de structuurlagen die op verschillende computers staan. Tegelijkertijd ziet iedereen altijd wie wat toevoegde of wijzigde.

Inzet van ProximaX brengt uw softwareproject dus naar een hoger level. APPelit helpt u daarmee.

proximas-Suite-laptop

Prettig samenwerken

Topman geeft toestemming

APPelit kreeg het recht om ProximaX te gebruik van de oprichter en CEO van ProximaX zelf, de heer Lon Wong. Die zei daarover: “We believe that APPelit, with its expansive knowledge and experience in application and software development is an ideal technology partner for us. To accomplish our goal of becoming an enabler of blockchain technology for enterprises worldwide, we are establishing partnerships with top caliber companies such as APPelit to ramp up the adoption of our technology.”

Samengevat: ProximaX werkt alleen met de top en vindt APPelit de ideale technologiepartner. De samenwerking helpt mee om blockchain via ProximaX wereldwijd bedrijven te laten helpen. Hebt u een bedrijf in Europa of Amerika? Weet dan dat u met APPelit dus goed zit. Vestiging elders? In co-ontwikkeling werken we ook in andere landen met dit platform.

Meer weten over ProxiMax en APPelit? Neem contact op

Ga naar over ons. Of vul hieronder uw contactgegevens in.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten