fbpx

SaaS ontwikkelaar voor software in de cloud

Voordelen op een rij

Veel bedrijven die nieuwe software nodig hebben, schaffen deze zelf aan. Maar vaak is SaaS, oftewel ‘Software as a Service’ ook een goede optie. De software draait daarbij niet fysiek op uw server, maar u maakt er via de cloud gebruik van. APPelit, strategisch SaaS ontwikkelaar, vertelt u graag wat de voordelen zijn.

Wat is SaaS precies?

Moderne manier van werken

Als u nieuwe software wilt toepassen in uw bedrijf, is het allang niet meer nodig om deze op elke computer te installeren. U kunt software tegenwoordig namelijk ook als dienst kopen, in plaats van als product. U koopt dan licenties voor uw medewerkers en laat hen werken in de cloud. SaaS wordt met name veel gebruikt voor kantoorsoftware, CRM-systemen en ERP op maat.

saas ontwikkelaar

De voordelen van SaaS

De voordelen van Software as a Service zijn legio. Om er een paar te noemen:

 • Meteen te gebruiken: de software is al geïnstalleerd en geconfigureerd en dus meteen klaar voor gebruik.
 • Goedkoop: meestal liggen de licentiekosten voor SaaS een stuk lager dan wanneer u de software zelf zou aanschaffen. Ook bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.
 • Altijd up-to-date: SaaS-leveranciers updaten en vernieuwen hun software regelmatig, zodat u altijd gebruikmaakt van de meest recente versie.
 • Gebruikersgemak: SaaS-oplossingen zijn gemakkelijk in gebruik.
 • Eerst testen: weet u niet zeker of de software geschikt is voor uw organisatie? Met SaaS kunt u dit eenvoudig testen, zonder dat u de software zelf hoeft aan te schaffen.

Wat is een SaaS ontwikkelaar?

Een SaaS ontwikkelaar is niets anders dan een software-ontwikkelaar die zijn software (ook) als een service aanbiedt. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn schaalbaarheid, integratie en beveiliging. De SaaS-ontwikkelaar zorgt er bijvoorbeeld voor dat de software stabiel draait en dat privacygevoelige informatie niet op straat komt te liggen.

Goed voorbeeld: ERP-software

Als u als mkb’er het beste uit uw bedrijf wilt halen, dan bieden interne cijfers een extra schat aan mogelijkheden om slim te ondernemen. Die cijfers krijgt u goed op een rij dankzij ERP-software voor bedrijven. Deze kunt u zelf implementeren, maar ook in de vorm van SaaS toepassen. ERP-software is met name geschikt als u de mensen en middelen en de producten en processen scherper wilt krijgen. Ontdek meer over deze software: ERP voor mkb.

Meedenkende partner

Weet u niet zeker of SaaS de juiste weg voor u is? Of vraagt u zich überhaupt af of software kan helpen om de uitdagingen binnen uw organisatie het hoofd te bieden? Over dit soort vraagstukken denkt APPelit graag met u mee. Bijvoorbeeld door een brainstormsessie te houden met medewerkers uit diverse geledingen binnen uw organisatie. Wij zien software namelijk niet als doel op zich (en dus als ICT-project), maar als middel om uw strategische doelen te behalen.

Onze succesaanpak

Wij besteden dus veel aandacht aan het achterhalen van uw doel of doelen. De ervaring leert namelijk dat dat van belang is voor een succesvol softwareproject. Oók als het om een SaaS-project gaat! Want door uw verwachtingen steeds goed te managen, weten we zeker dat de software u echt verder helpt.

Gratis scan

Wilt u eerst kennismaken met ons aanbod en onze manier van werken? Dat kan door gebruik te maken van onze gratis Groeiscan (ter waarde van maar liefst 1200 euro!). Dit is een onderzoek dat wij verrichten naar uw organisatie, uw concurrentie, uw markt en uw branche. Zo kunnen we vooraf goed inschatten hoe SaaS u helpt om verder te groeien.

Maak kennis met SaaS ontwikkelaar APPelit

We komen graag bij u langs

Meer weten over Software as a Service en de mogelijkheden voor uw bedrijf? SaaS ontwikkelaar APPelit vertelt u graag meer in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten