fbpx

SaaS ontwikkelaar voor software in de cloud

Voordelen op een rij

Veel bedrijven die nieuwe software nodig hebben, schaffen deze zelf aan. Maar vaak is SaaS, oftewel ‘Software as a Service’ ook een goede optie. De software draait daarbij niet fysiek op uw server, maar u maakt er via de cloud gebruik van. APPelit, strategisch SaaS ontwikkelaar, vertelt u graag wat de voordelen zijn.

Wat is SaaS precies?

Moderne manier van werken

Als u nieuwe software wilt toepassen in uw bedrijf, is het allang niet meer nodig om deze op elke computer te installeren. U kunt software tegenwoordig namelijk ook als dienst kopen, in plaats van als product. U koopt dan licenties voor uw medewerkers en laat hen werken in de cloud. SaaS wordt met name veel gebruikt voor kantoorsoftware, CRM-systemen en ERP op maat.

saas ontwikkelaar

De voordelen van SaaS

De voordelen van Software as a Service zijn legio. Om er een paar te noemen:

 • Meteen te gebruiken: de software is al geïnstalleerd en geconfigureerd en dus meteen klaar voor gebruik.
 • Goedkoop: meestal liggen de licentiekosten voor SaaS een stuk lager dan wanneer u de software zelf zou aanschaffen. Ook bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.
 • Altijd up-to-date: SaaS-leveranciers updaten en vernieuwen hun software regelmatig, zodat u altijd gebruikmaakt van de meest recente versie.
 • Gebruikersgemak: SaaS-oplossingen zijn gemakkelijk in gebruik.
 • Eerst testen: weet u niet zeker of de software geschikt is voor uw organisatie? Met SaaS kunt u dit eenvoudig testen, zonder dat u de software zelf hoeft aan te schaffen.

Wat is een SaaS ontwikkelaar?

Een SaaS ontwikkelaar is niets anders dan een software-ontwikkelaar die zijn software (ook) als een service aanbiedt. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn schaalbaarheid, integratie en beveiliging. De SaaS-ontwikkelaar zorgt er bijvoorbeeld voor dat de software stabiel draait en dat privacygevoelige informatie niet op straat komt te liggen.

Goed voorbeeld: ERP-software

Als u als mkb’er het beste uit uw bedrijf wilt halen, dan bieden interne cijfers een extra schat aan mogelijkheden om slim te ondernemen. Die cijfers krijgt u goed op een rij dankzij ERP-software voor bedrijven. Deze kunt u zelf implementeren, maar ook in de vorm van SaaS toepassen. ERP-software is met name geschikt als u de mensen en middelen en de producten en processen scherper wilt krijgen. Ontdek meer over deze software: ERP voor mkb.

Meedenkende partner

Weet u niet zeker of SaaS de juiste weg voor u is? Of vraagt u zich überhaupt af of software kan helpen om de uitdagingen binnen uw organisatie het hoofd te bieden? Over dit soort vraagstukken denkt APPelit graag met u mee. Bijvoorbeeld door een brainstormsessie te houden met medewerkers uit diverse geledingen binnen uw organisatie. Wij zien software namelijk niet als doel op zich (en dus als ICT-project), maar als middel om uw strategische doelen te behalen.

Onze succesaanpak

Wij besteden dus veel aandacht aan het achterhalen van uw doel of doelen. De ervaring leert namelijk dat dat van belang is voor een succesvol softwareproject. Oók als het om een SaaS-project gaat! Want door uw verwachtingen steeds goed te managen, weten we zeker dat de software u echt verder helpt.

Gratis scan

Wilt u eerst kennismaken met ons aanbod en onze manier van werken? Dat kan door gebruik te maken van onze gratis Groeiscan (ter waarde van maar liefst 1200 euro!). Dit is een onderzoek dat wij verrichten naar uw organisatie, uw concurrentie, uw markt en uw branche. Zo kunnen we vooraf goed inschatten hoe SaaS u helpt om verder te groeien.

Maak kennis met SaaS ontwikkelaar APPelit

We komen graag bij u langs

Meer weten over Software as a Service en de mogelijkheden voor uw bedrijf? SaaS ontwikkelaar APPelit vertelt u graag meer in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen we snel contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten