fbpx

PHP outsourcing: een slimme keuze!

Ontdek snel de voordelen

Maakt u op uw website gebruik van de scripttaal PHP? Of wilt u een nieuwe website ontwikkelen waarbij die taal van pas komt? Dan is PHP outsourcing een slimme keuze. Lees snel verder om te ontdekken waarom dat zo is.

Wat is PHP?

Een korte uitleg

PHP is een van de meest gebruikte talen in webontwikkeling. Met deze scripttaal worden dynamische webpagina’s gemaakt. Vaak wordt PHP gebruikt in combinatie met HTML. HTML is echter statisch, er worden bijvoorbeeld tekstelementen mee weergegeven. PHP zorgt er dan voor dat die elementen op meerdere plekken op de pagina terugkomen. Ook is PHP geschikt voor het verwerken van gegevens, bijvoorbeeld in een contactformulier.

PHP outsourcing

De voordelen van PHP

 • PHP is open source, dus gratis te gebruiken;
 • Het functioneert goed op elk besturingssysteem;
 • Het wordt gebruikt in de meest populaire content management systemen;
 • Er zijn op internet veel documentatie, handleidingen en tips over te vinden;
 • Het heeft zichzelf bewezen en functioneert stabiel.

Zelf aan de slag?

PHP is dus relatief laagdrempelig en gemakkelijk aan te leren. Uw ICT’ers zouden er waarschijnlijk goed mee uit de voeten kunnen. Waarom zou u de ontwikkeling dan uitbesteden? Daar zijn een aantal goede redenen voor te bedenken:

 • Een expert werkt dagelijks met PHP en komt dus sneller tot resultaat;
 • Een expert weet wat er wel en niet mogelijk is en kan u hier dus goed over adviseren;
 • Een expert maakt tijd vrij voor uw project;
 • De kosten zullen waarschijnlijk lager uitvallen dat wanneer u kiest voor in huis ontwikkeling;
 • Uw eigen ICT-mensen houden voldoende tijd voor hun dagelijkse taken, zoals ondersteuning en onderhoud.

Uitbesteden aan APPelit

APPelit, strategische partner in webontwikkeling, is een van die experts waar u PHP ontwikkeling goed aan kunt uitbesteden. Behalve enkele vestigingen in Nederland en België, hebben we ook een international center in Dubai. Dit stelt ons in staat om 24 uur per dag voor u klaar te staan. Terwijl u ligt te slapen, gaat de ontwikkeling van uw website gewoon door. Uiteraard zorgen we zo ook dat de kosten voor het outsourcen van PHP zo laag mogelijk blijven.

Vooraf inzicht

Als u al voor ogen heeft wat voor site u precies wilt laten ontwikkelen, hoeveel pagina’s deze krijgt en welke elementen u wilt toevoegen, dan kunnen we u al een goed idee geven van de kosten. Maar we kijken verder, namelijk naar wat die investering u oplevert. U weet dus vooraf hoe snel u uw investering terugverdient.

Het voortraject

Om dit te kunnen doen, is het van belang om vooraf vast te stellen welk doel u wilt bereiken met uw nieuwe site. Denk aan: nieuwe klanten bereiken, huidige klanten meer bieden of het interne proces stroomlijnen. Heeft u moeite om dit doel goed te omschrijven? Wij helpen u daar graag bij. Dat pakken we als volgt aan:

 • U stelt een projectteam samen, dat bestaat uit ICT’ers, eindgebruikers en managers. Dit zorgt voor een zo breed mogelijke blik;
 • Met dit team en de experts van APPelit houdt u enkele brainstormsessies. Daarbij bespreken we wat uw uitdaging precies is, waar u nu staat, waar u naartoe wilt en wat er nodig is om daar te komen;
 • Krijgen we alles helder op papier? Dan is dit meteen de blauwdruk – oftewel het ontwikkelplan – voor uw website.
web ontwikkeling

PHP outsourcing: zet nu de eerste stap!

Laten we afspreken

Hebt u interesse in PHP outsourcing? Of twijfelt u nog en wilt u eerst meer weten? In beide gevallen komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Dat gaat heel gemakkelijk: vul hieronder uw gegevens in en u hoort binnen 1 dag van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten