fbpx

PHP outsourcing: een slimme keuze!

Ontdek snel de voordelen

Maakt u op uw website gebruik van de scripttaal PHP? Of wilt u een nieuwe website ontwikkelen waarbij die taal van pas komt? Dan is PHP outsourcing een slimme keuze. Lees snel verder om te ontdekken waarom dat zo is.

Wat is PHP?

Een korte uitleg

PHP is een van de meest gebruikte talen in webontwikkeling. Met deze scripttaal worden dynamische webpagina’s gemaakt. Vaak wordt PHP gebruikt in combinatie met HTML. HTML is echter statisch, er worden bijvoorbeeld tekstelementen mee weergegeven. PHP zorgt er dan voor dat die elementen op meerdere plekken op de pagina terugkomen. Ook is PHP geschikt voor het verwerken van gegevens, bijvoorbeeld in een contactformulier.

PHP outsourcing

De voordelen van PHP

 • PHP is open source, dus gratis te gebruiken;
 • Het functioneert goed op elk besturingssysteem;
 • Het wordt gebruikt in de meest populaire content management systemen;
 • Er zijn op internet veel documentatie, handleidingen en tips over te vinden;
 • Het heeft zichzelf bewezen en functioneert stabiel.

Zelf aan de slag?

PHP is dus relatief laagdrempelig en gemakkelijk aan te leren. Uw ICT’ers zouden er waarschijnlijk goed mee uit de voeten kunnen. Waarom zou u de ontwikkeling dan uitbesteden? Daar zijn een aantal goede redenen voor te bedenken:

 • Een expert werkt dagelijks met PHP en komt dus sneller tot resultaat;
 • Een expert weet wat er wel en niet mogelijk is en kan u hier dus goed over adviseren;
 • Een expert maakt tijd vrij voor uw project;
 • De kosten zullen waarschijnlijk lager uitvallen dat wanneer u kiest voor in huis ontwikkeling;
 • Uw eigen ICT-mensen houden voldoende tijd voor hun dagelijkse taken, zoals ondersteuning en onderhoud.

Uitbesteden aan APPelit

APPelit, strategische partner in webontwikkeling, is een van die experts waar u PHP ontwikkeling goed aan kunt uitbesteden. Behalve enkele vestigingen in Nederland en België, hebben we ook een international center in Dubai. Dit stelt ons in staat om 24 uur per dag voor u klaar te staan. Terwijl u ligt te slapen, gaat de ontwikkeling van uw website gewoon door. Uiteraard zorgen we zo ook dat de kosten voor het outsourcen van PHP zo laag mogelijk blijven.

Vooraf inzicht

Als u al voor ogen heeft wat voor site u precies wilt laten ontwikkelen, hoeveel pagina’s deze krijgt en welke elementen u wilt toevoegen, dan kunnen we u al een goed idee geven van de kosten. Maar we kijken verder, namelijk naar wat die investering u oplevert. U weet dus vooraf hoe snel u uw investering terugverdient.

Het voortraject

Om dit te kunnen doen, is het van belang om vooraf vast te stellen welk doel u wilt bereiken met uw nieuwe site. Denk aan: nieuwe klanten bereiken, huidige klanten meer bieden of het interne proces stroomlijnen. Heeft u moeite om dit doel goed te omschrijven? Wij helpen u daar graag bij. Dat pakken we als volgt aan:

 • U stelt een projectteam samen, dat bestaat uit ICT’ers, eindgebruikers en managers. Dit zorgt voor een zo breed mogelijke blik;
 • Met dit team en de experts van APPelit houdt u enkele brainstormsessies. Daarbij bespreken we wat uw uitdaging precies is, waar u nu staat, waar u naartoe wilt en wat er nodig is om daar te komen;
 • Krijgen we alles helder op papier? Dan is dit meteen de blauwdruk – oftewel het ontwikkelplan – voor uw website.
web ontwikkeling

PHP outsourcing: zet nu de eerste stap!

Laten we afspreken

Hebt u interesse in PHP outsourcing? Of twijfelt u nog en wilt u eerst meer weten? In beide gevallen komen we graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Dat gaat heel gemakkelijk: vul hieronder uw gegevens in en u hoort binnen 1 dag van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten