fbpx

Outsourcing ICT?

Met deze checklist vindt u de juiste partner

Elk bedrijf draait anno nu op ICT. De ontwikkelingen op dit gebied gaan bovendien razendsnel. Uw organisatie gebruikt waarschijnlijk een hoop verschillende applicaties en systemen. Ziet u dat deze niet altijd even goed samenwerken? Of ontbreekt kennis om alle digitale stromen goed te managen? Dan is outsourcing van ICT dé oplossing voor u. Op deze pagina ontdekt u er meer over én hoe u via een handige checklist de juiste partner kiest als u overstapt op uitbesteden van uw digitale infrastructuur.

Outsourcing ICT in ‘t kort

Ontdek hoe breed het is

Outsourcing van uw ICT vormt een heel breed begrip. U kunt bijvoorbeeld uw hele IT-omgeving laten runnen door een externe partner. Dan hebt u er zelf geen omkijken meer naar. Of dat altijd nodig is? Nee. Een deel uitbesteden levert ook al heel veel voordelen op. Worstelt u bijvoorbeeld met de verschillende software en programma’s die u gebruikt? Laat het beheer hiervan dan over aan een externe partner. Die analyseert al uw applicaties en vertelt u precies hoe het beter kan.

Outsourcing ICT

Checklist

Zo kiest u slim het juiste softwarebedrijf

Als u op zoek bent naar een partner, valt er veel te kiezen. Wel zo handig dat u dan weet wat uw kansen en valkuilen zijn bij die keuze. Met onderstaande checklist kent u ze én selecteert u slimmer.

 1. Communicatief vaardig
 2. Begrijpelijk advies
 3. Technische kennis
 4. De juiste ervaring
 5. Begeleiding bij ontwikkeling en uitrol van software

Ontdek hierna waarom deze punten zo belangrijk zijn.

Communicatie voorop

Alles staat of valt met een goede communicatie. Een outsourcing partner kan technisch heel vaardig zijn, maar als deze niet goed communiceert, hebt u er stukken minder aan. U wilt natuurlijk een partner die goed uitlegt welke keuzes voor u het beste werken. Die het begrijpelijk voor u maakt, ook al bent u zelf een complete digibeet. Blijkt dat u andere software nodig hebt? De uitrol ervan slaagt alleen met een goede communicatie. Want uw partner moet uw medewerkers overtuigen van het nut ervan.

Juiste kennis en ervaring

Check ook of uw beoogde partner de juiste technische kennis heeft. De ene branche is de andere niet. Het helpt enorm als het bedrijf ervaring heeft in uw sector. Want dan weet u dat ze op de hoogte zijn van uw specifieke uitdagingen. En ook waar u uw applicaties allemaal voor nodig hebt. Echt een must, want pas dan krijgt u advies waar u echt wat aan hebt.

Hulp bij ontwikkeling en uitrol

De ideale partner laat het u zien als u andere software nodig hebt én deze begeleidt u bij de ontwikkeling en uitrol van deze software. Met een beetje geluk heeft het bedrijf zelf developers in dienst. Die gaan dan voor u aan de slag om uw nieuwe software op maat te ontwikkelen. U krijgt dan software die naadloos werkt met de programma’s die u al gebruikt. En waar u ook even mee vooruit kunt.

APPelit de juiste partner? Check!

APPelit is de strategische partner voor outsourcing van uw ICT. Wij voldoen aan alle genoemde punten uit de checklist Een goede communicatie? Check! Advies in begrijpelijke taal? Check! De juiste kennis en ervaring? Check! Complete begeleiding bij de uitrol van nieuwe software? Check! Uw ICT-zaken zijn dus bij ons in goede handen; dat bewijst onze succesaanpak. Bovendien vindt u bij ons altijd vaste en duidelijke tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

ICT uitbesteden

Wordt outsourcing van ICT uw volgende stap?

Ontdek uw voordeel in deze gratis workshop

Meer weten over outsourcing van uw ICT naar APPelit? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard is onze kennismaking helemaal vrijblijvend. Als leuke extra krijgt u een gratis workshop van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop laten we u alvast zien hoe u meer haalt uit uw ICT. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten