fbpx

Outsourcing ICT?

Met deze checklist vindt u de juiste partner

Elk bedrijf draait anno nu op ICT. De ontwikkelingen op dit gebied gaan bovendien razendsnel. Uw organisatie gebruikt waarschijnlijk een hoop verschillende applicaties en systemen. Ziet u dat deze niet altijd even goed samenwerken? Of ontbreekt kennis om alle digitale stromen goed te managen? Dan is outsourcing van ICT dé oplossing voor u. Op deze pagina ontdekt u er meer over én hoe u via een handige checklist de juiste partner kiest als u overstapt op uitbesteden van uw digitale infrastructuur.

Outsourcing ICT in ‘t kort

Ontdek hoe breed het is

Outsourcing van uw ICT vormt een heel breed begrip. U kunt bijvoorbeeld uw hele IT-omgeving laten runnen door een externe partner. Dan hebt u er zelf geen omkijken meer naar. Of dat altijd nodig is? Nee. Een deel uitbesteden levert ook al heel veel voordelen op. Worstelt u bijvoorbeeld met de verschillende software en programma’s die u gebruikt? Laat het beheer hiervan dan over aan een externe partner. Die analyseert al uw applicaties en vertelt u precies hoe het beter kan.

Outsourcing ICT

Checklist

Zo kiest u slim het juiste softwarebedrijf

Als u op zoek bent naar een partner, valt er veel te kiezen. Wel zo handig dat u dan weet wat uw kansen en valkuilen zijn bij die keuze. Met onderstaande checklist kent u ze én selecteert u slimmer.

  1. Communicatief vaardig
  2. Begrijpelijk advies
  3. Technische kennis
  4. De juiste ervaring
  5. Begeleiding bij ontwikkeling en uitrol van software

Ontdek hierna waarom deze punten zo belangrijk zijn.

Communicatie voorop

Alles staat of valt met een goede communicatie. Een outsourcing partner kan technisch heel vaardig zijn, maar als deze niet goed communiceert, hebt u er stukken minder aan. U wilt natuurlijk een partner die goed uitlegt welke keuzes voor u het beste werken. Die het begrijpelijk voor u maakt, ook al bent u zelf een complete digibeet. Blijkt dat u andere software nodig hebt? De uitrol ervan slaagt alleen met een goede communicatie. Want uw partner moet uw medewerkers overtuigen van het nut ervan.

Juiste kennis en ervaring

Check ook of uw beoogde partner de juiste technische kennis heeft. De ene branche is de andere niet. Het helpt enorm als het bedrijf ervaring heeft in uw sector. Want dan weet u dat ze op de hoogte zijn van uw specifieke uitdagingen. En ook waar u uw applicaties allemaal voor nodig hebt. Echt een must, want pas dan krijgt u advies waar u echt wat aan hebt.

Hulp bij ontwikkeling en uitrol

De ideale partner laat het u zien als u andere software nodig hebt én deze begeleidt u bij de ontwikkeling en uitrol van deze software. Met een beetje geluk heeft het bedrijf zelf developers in dienst. Die gaan dan voor u aan de slag om uw nieuwe software op maat te ontwikkelen. U krijgt dan software die naadloos werkt met de programma’s die u al gebruikt. En waar u ook even mee vooruit kunt.

APPelit de juiste partner? Check!

APPelit is de strategische partner voor outsourcing van uw ICT. Wij voldoen aan alle genoemde punten uit de checklist Een goede communicatie? Check! Advies in begrijpelijke taal? Check! De juiste kennis en ervaring? Check! Complete begeleiding bij de uitrol van nieuwe software? Check! Uw ICT-zaken zijn dus bij ons in goede handen; dat bewijst onze succesaanpak. Bovendien vindt u bij ons altijd vaste en duidelijke tarieven. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

ICT uitbesteden

Wordt outsourcing van ICT uw volgende stap?

Ontdek uw voordeel tijdens een kennismaking

Meer weten over outsourcing van uw ICT naar APPelit? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard is onze kennismaking helemaal vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking laten we u alvast zien hoe u meer haalt uit uw ICT. Neem dus vandaag nog contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


    Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
    APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
    Attis
    Attis
    1709743017
    Very good
    Hafez Hashimi
    Hafez Hashimi
    1708774478
    Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
    Brenda Hoppen
    Brenda Hoppen
    1706787077
    Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
    albert erisman
    albert erisman
    1696914647
    js_loader
    Sluiten