fbpx

Outsourcing bedrijf? Dé oplossing voor IT!

Ook voor u als mkb’er en zzp’er

Zoekt u een outsourcing bedrijf voor uw IT-zaken? Of twijfelt u nog of uitbesteden wel bij u past? In dit artikel ontdekt u alle pluspunten van outsourcing. Bent u een mkb’er of zzp’er? Lees dan vooral verder. Want zo ontdekt u waarom uitbesteding juist voor u een heel goed idee is, wat het u brengt en hoe u dit voor u laat werken.

Uw IT outsourcen?

Alle pluspunten op een rij

Technologie wordt steeds complexer. Ook maken we er met zijn allen steeds meer gebruik van. Zelfs kleine bedrijven hebben tegenwoordig vaak een gecompliceerde IT-infrastructuur. Merkt u dat uw IT-zaken u boven het hoofd groeien? Zoek dan een outsourcing bedrijf! Dit biedt u deze en andere voordelen:

 • Betere beveiliging tegen hacks en andere cyberaanvallen
 • Altijd toegang tot de nieuwste technologie
 • Geen omkijken naar uw IT, dus meer tijd voor uw core business
 • Efficiënt beheer van uw hele IT-infrastructuur
 • Technologie-expertise binnen handbereik
Outsourching bedrijf

Creëer rust

Dit is waarom outsourching werkt

Juist ook voor u als mkb’er en zzp’er

De hierboven genoemde punten zijn juist belangrijk voor u als mkb’er of zzp’er. Want als kleine ondernemer hebt u het waarschijnlijk al druk genoeg. Uw IT moet gewoon draaien, anders kunt u uw werk immers niet doen. Problemen op dit gebied ontregelen uw hele bedrijfsvoering. Hoe prettig  is het dan om een kundig partner te hebben die alles voor u regelt?

Uw IT-vangnet om op terug te vallen

Zo’n IT-vangnet vindt u in APPelit, uw strategische partner voor de outsourcing van uw IT. Wij zorgen ervoor dat uw IT vlekkeloos blijft werken. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En belangrijker nog: u hebt meer tijd over voor uw kernactiviteiten.

Geen kopzorgen over veiligheid

Wist u dat er tijdens het lezen van deze pagina al diverse ransomware-aanvallen plaatsvonden? Maar liefst elke 10 seconden gebeurt dit wel ergens. En volgens schattingen bedraagt de schade door cybercriminaliteit wereldwijd in 2025 ruim 10 biljoen dollar; een astronomisch en schrikbarend bedrag. Van deze statistiek maakt u natuurlijk liever geen deel uit. Met APPelit weet u ook zeker dat dat zo blijft. Want met ons hebt u uw beveiliging echt op orde. Hoe u dit zeker weet? Wij hanteren de strengste beveiligingseisen. Het bewijs hiervoor: verschillende certificaten op dit gebied.

Een deel uitbesteden kan ook

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van uw IT uit te besteden. Bijvoorbeeld alleen dat deel waar u eigenlijk niet genoeg vanaf weet. Of waar u de faciliteiten niet voor hebt. Denk aan:

 • opslag en beheer van uw data
 • ontwikkeling, beheer en support van uw apps
 • beveiliging van uw IT-infrastructuur
 • ontwikkeling, beheer en hosting van uw site(s)
 • beheer van uw computers en andere hardware
 • beheer van uw servers en netwerken

Zorgeloos aan het werk

APPelit neemt u graag uw IT-zaken – of een deel daarvan – uit handen. Goed om daarbij te weten: wij doen niet aan kleine lettertjes. U weet dus bij ons altijd waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten. Zo zorgen we ervoor dat uw IT naadloos werkt. Bovendien houden wij al uw systemen continu in de gaten. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U kunt dus altijd zorgeloos aan het werk. Of op vakantie …

Uw totaalleverancier

En groeit uw IT-wens? Ook dán zit u bij ons goed. Want naar fungeren als uw outsourcingbedrijf maken onze professionals ook al uw software op maat. Verder geven we u graag advies als u meer uit uw IT wilt halen. Talloze organisaties gingen u in ons ruim 10-jarig bestaan al voor. Check hiervoor onze portfolio.

software maatwerk

Starten met APPelit als uw outsourcing bedrijf?

Maak snel kennis

Meer weten over APPelit als uw outsourcing bedrijf ? Ga naar de pagina over ons. Of maak meteen persoonlijk kennis. De snelste weg hiervoor is hieronder uw contactgegevens doorgeven. Gegarandeerd dat u dan binnen 24 uur van ons hoort én er binnenkort achter komt wat onze manier van werken ú oplevert.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten