fbpx

Outsourcing bedrijf? Dé oplossing voor IT!

Ook voor u als mkb’er en zzp’er

Zoekt u een outsourcing bedrijf voor uw IT-zaken? Of twijfelt u nog of uitbesteden wel bij u past? In dit artikel ontdekt u alle pluspunten van outsourcing. Bent u een mkb’er of zzp’er? Lees dan vooral verder. Want hier komt u erachter waarom uitbesteding juist voor u een heel goed idee kan zijn.

Uw IT outsourcen?

Alle pluspunten op een rij

Technologie wordt steeds complexer. En we maken er met z’n allen ook steeds meer gebruik van. Zelfs kleine bedrijven hebben tegenwoordig vaak een gecompliceerde IT-infrastructuur. Merkt u dat uw IT-zaken u boven het hoofd groeien? Zoek dan een outsourcing bedrijf! Dit biedt onder meer de volgende voordelen:

 • Betere beveiliging tegen hacks en andere cyberaanvallen
 • Altijd toegang tot de nieuwste technologie
 • Geen omkijken naar uw IT, dus meer tijd om te doen waar u goed in bent
 • Efficiënt beheer van uw hele IT-infrastructuur
 • Technologie-expertise binnen handbereik
Outsourching bedrijf

Creëer rust

Outsourching bedrijf is aan te raden

Juist ook voor mkb’ers en zzp’ers

Deze punten zijn juist belangrijk voor u als mkb’er of zzp’er. Want als kleine ondernemer hebt u het waarschijnlijk al druk genoeg. Uw IT moet gewoon draaien. Anders kunt u uw werk immers niet doen. Problemen op dit gebied ontregelen uw hele bedrijfsvoering. Hoe fijn is het dan om een kundig partner te hebben die alles voor u regelt?

Uw IT-vangnet om op terug te vallen

Zo’n IT-vangnet vindt u in APPelit, uw strategische partner voor de outsourcing van uw IT. Wij zorgen ervoor dat uw IT vlekkeloos blijft werken. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. En belangrijker nog: u hebt meer tijd over voor uw kernactiviteiten.

Geen kopzorgen over veiligheid

Tijd voor wat weetjes. Tegenwoordig vindt er elke 10 seconden ergens een ransomware-aanval plaats. Volgens schattingen bedraagt de schade door cybercriminaliteit wereldwijd in 2025 ruim 10 biljoen dollar. Voor de beeldvorming: dat is een 10 met 12 nullen. Een astronomisch bedrag. En een statistiek waar u liever geen deel van uitmaakt. Als u met ons in zee gaat, weet u zeker dat uw beveiliging op orde is. APPelit hanteert namelijk de strengste beveiligingseisen. Bovendien beschikken we over verschillende certificaten op dit gebied.

Een deel uitbesteden kan ook

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van uw IT uit te besteden. Bijvoorbeeld alleen dat deel waar u eigenlijk niet genoeg vanaf weet. Of waar u de faciliteiten niet voor hebt. Denk aan:

 • opslag en beheer van uw data
 • ontwikkeling, beheer en support van uw apps
 • beveiliging van uw IT-infrastructuur
 • ontwikkeling, beheer en hosting van uw site(s)
 • beheer van uw computers en andere hardware
 • beheer van uw servers en netwerken

Zorgeloos aan het werk

APPelit neemt u graag uw IT-zaken – of een deel daarvan – uit handen. Wij doen niet aan kleine lettertjes. U weet dus bij ons altijd waar u aan toe bent, zonder verborgen kosten. Zo zorgen we ervoor dat uw IT naadloos werkt. Bovendien houden wij al uw systemen continu in de gaten. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. U kunt dus altijd zorgeloos aan het werk. Of op vakantie natuurlijk.

Uw totaalleverancier

Wij doen trouwens nog veel meer. Zo zijn wij ’n kei in het maken van software op maat. En geven we u graag advies als u denkt dat er meer uit uw IT valt te halen. Nog niet overtuigd? Check dan onze portfolio.

software maatwerk

Starten met APPelit als uw outsourcing bedrijf?

Check onze gratis workshop!

Meer weten over APPelit? Laat hieronder uw gegevens achter! Bovendien krijgt u van ons dan een gratis workshop cadeau, ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop ontdekt u hoe u de IT van uw bedrijf het beste kunt outsourcen. Ander pluspunt: u komt er gelijk achter of onze manier van werken bij u past. En of APPelit uw outsourcing bedrijf wordt!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten