fbpx

Ontwikkelaars: Twente loopt voorop

Ontdekt hoe ver ú komt met ‘n lokale ontwikkelaar

Er zijn veel goede ICT-ontwikkelaars. Twente alleen al heeft een breed spectrum te bieden. Hoe maakt u uit al die verschillende ontwikkelaars de juiste keuze? Met dit handige stappenplan!

De kracht van dichtbij

Waarom een ontwikkelaar uit Twente?

Het klinkt misschien gek uit de mond van een softwarebedrijf, dat afstand van belang is. Want juist software maakt het immers mogelijk om bijna alles virtueel te regelen. Maar toch is het heel handig om op korte afstand van elkaar te zitten. Een goede ontwikkelaar leert uw bedrijf namelijk eerst goed kennen voordat het uw software ontwikkelt.

Ontwikkelaars

Stappenplan

Onze plan van aanpak

Stap 1: wat zoekt u?

De eerste stap is bedenken wat u eigenlijk zoekt: een leverancier of een partner. Wellicht bent u op zoek naar een snelle oplossing voor een eenvoudig probleem. In dat geval is er niets op tegen om te kiezen voor een softwareleverancier die snel standaard-software binnen uw bedrijf kan installeren.  Maar meestal speelt er een groter, organisatiebreed probleem dat niet met een standaardoplossing getackeld is. In dat geval is een software partner die van A tot Z met u meedenkt, een betere optie.

Stap 2: googelen

Begint elke zoektocht tegenwoordig niet met een rondje googelen? Deze dus ook! Vraag u bij het bekijken van de verschillende sites vooral af of u begrijpt wat er staat. Veel software- en applicatie-ontwikkelaars hebben de neiging om een nogal technisch verhaal op te hangen op hun site. Logisch, vindt u misschien, het is tenslotte hun werk. Maar is het niet óók hun werk om goed uit te leggen wat ze voor u kunnen betekenen? Als ze niet uw taal spreken, wordt het immers lastig samenwerken.

Stap 3: strategisch of niet?

Ook goed om te checken: ziet de ontwikkelaar software als doel op zich, of als middel om een doel te behalen? Dat is misschien lastig om op een website te achterhalen, maar is wel een goede vraag voor een eerste gesprek. Voor wie software puur als ICT-project ziet, is het een kostenpost. Maar wie software inzet om strategische doelen te behalen, haalt er juist geld uit!

Stap 4: snel of goed?

Sommige ontwikkelaars gaan meteen aan de slag en leveren hun software zo snel mogelijk op. Andere nemen de tijd voor een goede voorbereiding. Zij houden bijvoorbeeld eerst een brainstorm om te achterhalen wat de achterliggende wensen en verwachtingen zijn. Vervolgens leveren zij in verschillende fases op en bieden ze de klant de kans om de toepassing tussendoor alvast te testen. De kans op succes is zo een stuk groter.

De manier van APPelit

APPelit, strategische partner in software ontwikkeling, werkt altijd volgens drie belangrijke principes:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

En dit levert het op

Software op maat betekent ook opbrengst op maat. Wat de software precies bewerkstelligt, verschilt dus per organisatie en per situatie. Toch kunnen we over het algemeen zeggen dat onze klanten profiteren van:

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen.
 • De best doordachte oplossing waar ze lang mee vooruit kunnen.
 • Oplossingen die makkelijk kunnen worden aanpast (denk aan groei, krimp, verandering).
 • Waar voor de investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient.
app ontwikkelaars

Laten we vrijblijvend brainstormen!

Aan de slag met de beste ontwikkelaars uit Twente?

De beste ontwikkelaars van Twente? Die vindt u bij APPelit! Wilt u persoonlijk met ze kennismaken? Laat hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  18:03 23 Mar 23
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Siebo van der Es
  Siebo van der Es
  08:26 01 Mar 23
  Lore Hias
  Lore Hias
  19:25 29 Jan 23
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  10:38 05 Dec 22
  js_loader
  Sluiten