fbpx

Mobiele app op maat: Amsterdam heeft ‘t…

Ontdek waar u op let als u hiermee start

Een bedrijf in onze hoofdstad kan niet zonder eigen app. Wilt u uw eigen mobiele app op maat laten ontwikkelen in Amsterdam? Maak dan kennis met APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Dankzij onze unieke aanpak wordt uw app gegarandeerd een succes.

Kenmerken van goede app ontwikkelaar

Checklist

In Amsterdam zitten natuurlijk hele hordes softwarebedrijven. Een goede keuze maken valt daarom niet mee. Hecht u waarde aan onderstaande punten? Ontdek dan APPelit als partner in Amsterdam.

Eerlijke en kritische input

U krijgt van ons de feedback die u nodig hebt om verder te komen. Zo zorgen we samen dat uw app bijdraagt aan uw succes.

Naadloze samensmelting van vorm en functie

U krijgt een app die natuurlijk technisch perfect in elkaar zit. En die ook fungeert als visitekaartje voor uw bedrijf. Met een strak design en gebruiksvriendelijke, doordachte presentatie/interface.

Heldere tarieven

U ontvangt een duidelijk prijskaartje. Zonder kleine lettertjes en zonder addertjes onder het gras. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En voorkomt u vervelende verrassingen.

mobiele app op maat amsterdam

Zo bereikt u succes

Onderzoek en beoordeel zelf

Veel bedrijven klopten al bij APPelit aan voor hun mobiele app op maat. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld een ERP app voor een telecombedrijf; de applicatie gaf dit bedrijf overzicht en grip. En een beter beeld van kansen en verbeteringsmogelijkheden. Een ander voorbeeld: de e-learning app die we maakten voor Waterpik. Doel was om mensen bewust te maken van het nut van flossen met water.

Serious games: leren via online spel

Daarnaast ontwikkelen we serious games voor de zorg en andere organisaties. Een serious game heeft een ander doel dan alleen vermaak. Immers: mensen op een snelle en effectieve manier iets nieuws leren. De mogelijkheden voor het bedrijfsleven zijn enorm. Denk aan nieuwe medewerkers opleiden, leiderschapstrainingen geven of verandertrajecten in goede banen leiden.

Stappenplan voor succes

Waar wij om bekend staan? Onze strategische aanpak. Die zorgt beslist voor succes voor uw organisatie. Waar ‘m dat in zit? U vindt bij ons een grote nadruk op het voortraject. Dit doen we om uw kans op succes zo groot mogelijk te maken. Eerst gaan we samen nadenken over het doel dat u wilt bereiken. Want pas dan krijgt u het gewenste resultaat.

Samen doorlopen we de volgende stappen:

 1. Nadenken over uw doelen
 2. Ideeën verzamelen en soort app kiezen
 3. App vormgeven en ontwikkelen
 4. Opleveren en testen
 5. Training en marketing
 6. Onderhoud

U weet wat u krijgt

Bij veel softwarebedrijven krijgt u te maken met verborgen kosten. Of vage kleine lettertjes die achteraf iets anders betekenen dan u dacht. Of een applicdatie die niet doet wat u wilt. Of duur onderhoud. Of een aparte rekening voor iedere beveiligingsupdate. Bij ons krijgt u heldere afspraken. En dankzij de tussentijdse opleveringen weet u zeker dat we op het goede spoor blijven met uw app.

Samen uw bedrijfssucces vergroten

Wat ook zo bijzonder en vooral nuttig voor u is? U krijgt bij ons vooraf duidelijk inzicht in de kosten én vooral inzicht in wat de applicatie u oplevert; zoals kostenbesparing, nieuwe klanten of minder belasting van uw callcenter. Want uiteindelijk moet de app bijdragen aan het succes van uw bedrijf. En hier hebben we allebei belang bij. Uw succes is immers ons succes.

amsterdam

Mobiele app op maat in Amsterdam?

Met APPelit slaagt u

Spreekt het bovenstaande u aan? Kies voor een mobiele app op maat in Amsterdam dan voor APPelit. We komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Dan weet u gelijk of onze manier van werken u aanspreekt. Ons kantoor zit aan de Herengracht, in het hart van de stad. O ja, en de kennismaking is helemaal vrijblijvend. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons ook nog een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tot snel!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten