fbpx

Mobiele app op maat: Amsterdam heeft ‘t…

Ontdek waar u op let als u hiermee start

Een bedrijf in onze hoofdstad kan niet zonder eigen app. Wilt u uw eigen mobiele app op maat laten ontwikkelen in Amsterdam? Maak dan kennis met APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Dankzij onze unieke aanpak wordt uw app gegarandeerd een succes.

Kenmerken van goede app ontwikkelaar

Checklist

In Amsterdam zitten natuurlijk hele hordes softwarebedrijven. Een goede keuze maken valt daarom niet mee. Hecht u waarde aan onderstaande punten? Ontdek dan APPelit als partner in Amsterdam.

Eerlijke en kritische input

U krijgt van ons de feedback die u nodig hebt om verder te komen. Zo zorgen we samen dat uw app bijdraagt aan uw succes.

Naadloze samensmelting van vorm en functie

U krijgt een app die natuurlijk technisch perfect in elkaar zit. En die ook fungeert als visitekaartje voor uw bedrijf. Met een strak design en gebruiksvriendelijke, doordachte presentatie/interface.

Heldere tarieven

U ontvangt een duidelijk prijskaartje. Zonder kleine lettertjes en zonder addertjes onder het gras. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En voorkomt u vervelende verrassingen.

mobiele app op maat amsterdam

Zo bereikt u succes

Onderzoek en beoordeel zelf

Veel bedrijven klopten al bij APPelit aan voor hun mobiele app op maat. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld een ERP app voor een telecombedrijf; de applicatie gaf dit bedrijf overzicht en grip. En een beter beeld van kansen en verbeteringsmogelijkheden. Een ander voorbeeld: de e-learning app die we maakten voor Waterpik. Doel was om mensen bewust te maken van het nut van flossen met water.

Serious games: leren via online spel

Daarnaast ontwikkelen we serious games voor de zorg en andere organisaties. Een serious game heeft een ander doel dan alleen vermaak. Immers: mensen op een snelle en effectieve manier iets nieuws leren. De mogelijkheden voor het bedrijfsleven zijn enorm. Denk aan nieuwe medewerkers opleiden, leiderschapstrainingen geven of verandertrajecten in goede banen leiden.

Stappenplan voor succes

Waar wij om bekend staan? Onze strategische aanpak. Die zorgt beslist voor succes voor uw organisatie. Waar ‘m dat in zit? U vindt bij ons een grote nadruk op het voortraject. Dit doen we om uw kans op succes zo groot mogelijk te maken. Eerst gaan we samen nadenken over het doel dat u wilt bereiken. Want pas dan krijgt u het gewenste resultaat.

Samen doorlopen we de volgende stappen:

 1. Nadenken over uw doelen
 2. Ideeën verzamelen en soort app kiezen
 3. App vormgeven en ontwikkelen
 4. Opleveren en testen
 5. Training en marketing
 6. Onderhoud

U weet wat u krijgt

Bij veel softwarebedrijven krijgt u te maken met verborgen kosten. Of vage kleine lettertjes die achteraf iets anders betekenen dan u dacht. Of een applicdatie die niet doet wat u wilt. Of duur onderhoud. Of een aparte rekening voor iedere beveiligingsupdate. Bij ons krijgt u heldere afspraken. En dankzij de tussentijdse opleveringen weet u zeker dat we op het goede spoor blijven met uw app.

Samen uw bedrijfssucces vergroten

Wat ook zo bijzonder en vooral nuttig voor u is? U krijgt bij ons vooraf duidelijk inzicht in de kosten én vooral inzicht in wat de applicatie u oplevert; zoals kostenbesparing, nieuwe klanten of minder belasting van uw callcenter. Want uiteindelijk moet de app bijdragen aan het succes van uw bedrijf. En hier hebben we allebei belang bij. Uw succes is immers ons succes.

amsterdam

Mobiele app op maat in Amsterdam?

Met APPelit slaagt u

Spreekt het bovenstaande u aan? Kies voor een mobiele app op maat in Amsterdam dan voor APPelit. We komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Dan weet u gelijk of onze manier van werken u aanspreekt. Ons kantoor zit aan de Herengracht, in het hart van de stad. O ja, en de kennismaking is helemaal vrijblijvend. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons ook nog een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tot snel!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten