fbpx

Mobiele app op maat: Amsterdam heeft ‘t…

Ontdek waar u op let als u hiermee start

Een bedrijf in onze hoofdstad kan niet zonder eigen app. Wilt u uw eigen mobiele app op maat laten ontwikkelen in Amsterdam? Maak dan kennis met APPelit, uw strategische partner bij de ontwikkeling van software op maat. Dankzij onze unieke aanpak wordt uw app gegarandeerd een succes.

Kenmerken van goede app ontwikkelaar

Checklist

In Amsterdam zitten natuurlijk hele hordes softwarebedrijven. Een goede keuze maken valt daarom niet mee. Hecht u waarde aan onderstaande punten? Ontdek dan APPelit als partner in Amsterdam.

Eerlijke en kritische input

U krijgt van ons de feedback die u nodig hebt om verder te komen. Zo zorgen we samen dat uw app bijdraagt aan uw succes.

Naadloze samensmelting van vorm en functie

U krijgt een app die natuurlijk technisch perfect in elkaar zit. En die ook fungeert als visitekaartje voor uw bedrijf. Met een strak design en gebruiksvriendelijke, doordachte presentatie/interface.

Heldere tarieven

U ontvangt een duidelijk prijskaartje. Zonder kleine lettertjes en zonder addertjes onder het gras. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. En voorkomt u vervelende verrassingen.

mobiele app op maat amsterdam

Zo bereikt u succes

Onderzoek en beoordeel zelf

Veel bedrijven klopten al bij APPelit aan voor hun mobiele app op maat. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld een ERP app voor een telecombedrijf; de applicatie gaf dit bedrijf overzicht en grip. En een beter beeld van kansen en verbeteringsmogelijkheden. Een ander voorbeeld: de e-learning app die we maakten voor Waterpik. Doel was om mensen bewust te maken van het nut van flossen met water.

Serious games: leren via online spel

Daarnaast ontwikkelen we serious games voor de zorg en andere organisaties. Een serious game heeft een ander doel dan alleen vermaak. Immers: mensen op een snelle en effectieve manier iets nieuws leren. De mogelijkheden voor het bedrijfsleven zijn enorm. Denk aan nieuwe medewerkers opleiden, leiderschapstrainingen geven of verandertrajecten in goede banen leiden.

Stappenplan voor succes

Waar wij om bekend staan? Onze strategische aanpak. Die zorgt beslist voor succes voor uw organisatie. Waar ‘m dat in zit? U vindt bij ons een grote nadruk op het voortraject. Dit doen we om uw kans op succes zo groot mogelijk te maken. Eerst gaan we samen nadenken over het doel dat u wilt bereiken. Want pas dan krijgt u het gewenste resultaat.

Samen doorlopen we de volgende stappen:

 1. Nadenken over uw doelen
 2. Ideeën verzamelen en soort app kiezen
 3. App vormgeven en ontwikkelen
 4. Opleveren en testen
 5. Training en marketing
 6. Onderhoud

U weet wat u krijgt

Bij veel softwarebedrijven krijgt u te maken met verborgen kosten. Of vage kleine lettertjes die achteraf iets anders betekenen dan u dacht. Of een applicdatie die niet doet wat u wilt. Of duur onderhoud. Of een aparte rekening voor iedere beveiligingsupdate. Bij ons krijgt u heldere afspraken. En dankzij de tussentijdse opleveringen weet u zeker dat we op het goede spoor blijven met uw app.

Samen uw bedrijfssucces vergroten

Wat ook zo bijzonder en vooral nuttig voor u is? U krijgt bij ons vooraf duidelijk inzicht in de kosten én vooral inzicht in wat de applicatie u oplevert; zoals kostenbesparing, nieuwe klanten of minder belasting van uw callcenter. Want uiteindelijk moet de app bijdragen aan het succes van uw bedrijf. En hier hebben we allebei belang bij. Uw succes is immers ons succes.

amsterdam

Mobiele app op maat in Amsterdam?

Met APPelit slaagt u

Spreekt het bovenstaande u aan? Kies voor een mobiele app op maat in Amsterdam dan voor APPelit. We komen graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken. Dan weet u gelijk of onze manier van werken u aanspreekt. Ons kantoor zit aan de Herengracht, in het hart van de stad. O ja, en de kennismaking is helemaal vrijblijvend. Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons ook nog een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tot snel!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader