fbpx

Maatwerk software Tilburg

Hier let u op om te profiteren van de voordelen

Bent u op zoek naar maatwerk software Tilburg? Slim! Want dan heeft u waarschijnlijk al begrepen dat u de investering in maatwerk dubbel en dwars terugverdient. Iets wat niet altijd van standaard software gezegd kan worden. Voorwaarde is wel dat u in zee gaat met de juiste software ontwikkelaar. Ontdek hoe u optimaal profiteert van maatwerk software in Tilburg!

Haastige spoed is zelden goed

Het juiste maatwerk softwarebedrijf in Tilburg vinden

Heeft u al een rondje gegoogeld op zoek naar het juiste softwarebedrijf? Veel softwareontwikkelaars benadrukken maar al te graag dat ze software supersnel leveren tegen een scherpe prijs. Maar daarbij is geen ruimte voor maatwerk. Dat betekent dat het nog maar de vraag is of de software u echt verder helpt. Wilt u daar wel geld aan besteden?

maatwerk software tilburg

Het gevaar van te snel willen

Een softwareproject zo snel en goedkoop mogelijk willen afronden, dat brengt risico’s met zich mee.

De doelen zijn niet duidelijk omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de eigenlijke wens van de klant.

De werkwijze van APPelit

Bij APPelit, strategische partner in softwareontwikkeling, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Voorbeelden maatwerk software proces

Misschien blijft het nog wat abstract. Waar kunt u software op maat nou precies voor inzetten? Denk bijvoorbeeld aan de volgende processen binnen uw organisatie:

 • Voorraadbeheer
 • Planning
 • Optimaliseren van veelvoorkomende handelingen
 • Monitoring en preventie van fouten
 • Beheer van klant- en relatiegegevens
 • Interpretatie en rapportage van de gegevens binnen een organisatie

Dit zijn stuk voor stuk processen die meerdere afdelingen van uw bedrijf beslaan. Optimaliseert u ze, dan komen efficiënter werken en het realiseren van groei binnen handbereik.

Pluspunten

Voor elke klant ontwikkelen we dus software op maat. Toch is er wel een gemene deler vast te stellen van alle toepassingen die wij ontwikkeld hebben. U herkent deze toepassingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.

Nog een pluspunt: gratis groeiscan

Als extraatje bieden wij u een gratis groeiscan aan. Dit is een onderzoek (ter waarde van maar liefst 1200 euro) naar de potentie van uw softwareoplossing. Ook uw markt, uw branche en uw concurrentie betrekken we bij dit onderzoek. Het vormt een mooie blauwdruk voor een succesvolle samenwerking. Ziet u toch van samenwerking af? Dat kan altijd, de groeiscan is geheel vrijblijvend.

Hoe wij het doen

Een ander voordeel van de groeiscan, is dat u meteen goed kennismaakt met onze bevlogen professionals en de manier waarop wij werken. U ervaart bijvoorbeeld dat wij veel vakkennis hebben, maar alles toch in begrijpelijke taal aan u uitleggen. En dat wij met u meedenken over het verdienmodel van uw software. Bovendien zijn wij altijd eerlijk en transparant. Is maatwerk software toch niet de juiste weg voor u? Dan geven we dat eerlijk aan.

 

tilburg

Samen aan de slag met maatwerk software in Tilburg!

Maken we binnenkort kennis?

Wat APPelit betreft, is het traject van software ontwikkeling dus altijd een traject waarin we nauw samenwerken met onze klant. Denkt u er serieus over na om samen aan de slag te gaan met maatwerk software in Tilburg? En wilt u eens bespreken wat de mogelijkheden zijn? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met u op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  tony zwienenberg
  tony zwienenberg
  11:29 02 May 22
  Snelle reactie, ook nadat het project eigenlijk al opgeleverd was en we nog een kleine aanpassing nodig hadden. Aanrader!
  Gerben Morsink
  Gerben Morsink
  12:20 28 Apr 22
  APPelit is ons goed van dienst geweest! Het bedrijf waar ik detailleerde, had geen eigen software afdeling, dus zochten we naar een club om het uit te besteden. Vele offertes aangevraagd, maar deze partij sprong er tussenuit! Ze stonden constant voor het project klaar en hebben een betaalbare oplossing afgeleverd. Mocht ik een nieuw project hebben met software, dan weet ik jullie te vinden!
  Jordy Vervloed
  Jordy Vervloed
  15:59 07 Apr 22
  Zeer prettige samenwerking met Appelit. Zij hebben mijn wensen omgezet in een prachtige, gebruiksvriendelijke app. Als particulier en leek in de digitale omgeving hebben zij het mogelijk gemaakt om mijn wensen in vervulling te brengen tegen een uitstekende prijs!
  Debbie de Bruijn
  Debbie de Bruijn
  09:49 01 Apr 22
  Zeer fijne samenwerking met APPelit gehad. Zij hebben geholpen met onze problemen waar we tegenaan liepen in onze iOS app.Zeer snelle en accurate analyse van de problemen en de achterliggende oorzaak. Deze problemen waren dan ook snel en correct opgelost.Tijdens het hele proces een goede communicatie met APPelit gehad.Nogmaals bedankt.
  Richard Bergmans
  Richard Bergmans
  06:06 01 Apr 22
  js_loader