fbpx

Maatwerk software kosten

Dit komt erbij kijken

Het is vast geen verrassing dat de ontwikkeling van maatwerk software kosten met zich meebrengt. Maar hoeveel kosten? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals de grootte van het project, de schaalbaarheidseisen en beveiligingseisen. Want ook de kosten zijn maatwerk!

Waarom zou u kiezen voor maatwerk?

Standaard is toch goedkoper?

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan hebt u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen.

maatwerk software kosten

Hier zet u het voor in

Software op maat zet u dus in om strategische doelen te behalen. Dat klinkt wellicht nog wat vaag. Wat zijn dat dan voor doelen? We geven enkele voorbeelden:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Investering in plaats van kostenpost

De overeenkomst tussen bovengenoemde doelen is duidelijk: ze zorgen allemaal dat uw organisatie groeit. En groei betekent omzet! Daarom is software op maat geen kostenpost, maar een investering. APPelit besteedt veel tijd aan het in kaart brengen van uw doelen. En tijdens het hele proces heeft u de kans om regelmatig te testen. Hierdoor weet u zeker dat uw investering u oplevert wat u wilt en verwacht.

Kosten zijn ook maatwerk

Omdat elk project zo verschilt, is het lastig om iets te zeggen over de kosten. Die hangen bijvoorbeeld af van:

 • De grootte van het project (hoeveel programma’s / onderdelen)
 • De vereisten van de applicatie
 • Schaalbaarheidswensen
 • Eventuele white label modellen in de software
 • De manier van dataopslag en -verwerking
 • De beveiligingseisen
 • De platformen / apparaten waarop de software beschikbaar moet zijn

Snel inzicht in kosten en doorlooptijd

Op basis van onze kennis, kunde en ervaring adviseren wij u over de beste opties voor uw specifieke situatie. Zo weten we altijd een zo flexibel en schaalbaar mogelijke oplossing te realiseren. Doordat we veel tijd besteden aan het voortraject, is voordat we met de ontwikkeling beginnen al duidelijk voor ogen hoe de oplossing eruit komt te zien. U krijgt dan per onderdeel een indicatie van de doorlooptijd en de kosten.

Ons stappenplan

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Wat levert onze software & aanpak u op? 

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient
software op maat

Meer weten over maatwerk software en kosten?

Laten we snel een afspraak maken!

Wilt u meer weten over maatwerk software en de kosten die daarbij komen kijken? In een eerste oriënterend gesprek kunnen we vaak al een goede indicatie geven, vooral als u al enigszins weet wat u wilt. Is dat niet zo? Dan helpen we u graag om dat helder voor ogen te krijgen. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten