fbpx

Maatwerk software kosten

Dit komt erbij kijken

Het is vast geen verrassing dat de ontwikkeling van maatwerk software kosten met zich meebrengt. Maar hoeveel kosten? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Zoals de grootte van het project, de schaalbaarheidseisen en beveiligingseisen. Want ook de kosten zijn maatwerk!

Waarom zou u kiezen voor maatwerk?

Standaard is toch goedkoper?

Standaard software is prima voor een afgebakende, simpele taak. Denk aan het opmaken van een spreadsheet of het versturen van mail. Maar wilt u software strategisch inzetten? Dan hebt u meer nodig! Elke organisatie is anders en elke organisatie heeft andere doelen. Daarom ontwikkelt APPelit, betrouwbare partner in softwareontwikkeling, altijd software op maat. Zo weten we zeker dat de oplossing precies aansluit op uw wensen, verwachtingen en strategische doelen.

maatwerk software kosten

Hier zet u het voor in

Software op maat zet u dus in om strategische doelen te behalen. Dat klinkt wellicht nog wat vaag. Wat zijn dat dan voor doelen? We geven enkele voorbeelden:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Investering in plaats van kostenpost

De overeenkomst tussen bovengenoemde doelen is duidelijk: ze zorgen allemaal dat uw organisatie groeit. En groei betekent omzet! Daarom is software op maat geen kostenpost, maar een investering. APPelit besteedt veel tijd aan het in kaart brengen van uw doelen. En tijdens het hele proces heeft u de kans om regelmatig te testen. Hierdoor weet u zeker dat uw investering u oplevert wat u wilt en verwacht.

Kosten zijn ook maatwerk

Omdat elk project zo verschilt, is het lastig om iets te zeggen over de kosten. Die hangen bijvoorbeeld af van:

 • De grootte van het project (hoeveel programma’s / onderdelen)
 • De vereisten van de applicatie
 • Schaalbaarheidswensen
 • Eventuele white label modellen in de software
 • De manier van dataopslag en -verwerking
 • De beveiligingseisen
 • De platformen / apparaten waarop de software beschikbaar moet zijn

Snel inzicht in kosten en doorlooptijd

Op basis van onze kennis, kunde en ervaring adviseren wij u over de beste opties voor uw specifieke situatie. Zo weten we altijd een zo flexibel en schaalbaar mogelijke oplossing te realiseren. Doordat we veel tijd besteden aan het voortraject, is voordat we met de ontwikkeling beginnen al duidelijk voor ogen hoe de oplossing eruit komt te zien. U krijgt dan per onderdeel een indicatie van de doorlooptijd en de kosten.

Ons stappenplan

Bij elk project hanteren wij een duidelijk ontwikkelplan. Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Ons stappenplan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Wat levert onze software & aanpak u op? 

 • Kostenbesparing door de hele organisatie heen
 • De best doordachte oplossing waar u lang mee vooruit kunt
 • Oplossingen die u makkelijk aanpast (denk aan groei, krimp, verandering)
 • Waar voor uw investering omdat die futureproof is en zichzelf terugverdient
software op maat

Meer weten over maatwerk software en kosten?

Laten we snel een afspraak maken!

Wilt u meer weten over maatwerk software en de kosten die daarbij komen kijken? In een eerste oriënterend gesprek kunnen we vaak al een goede indicatie geven, vooral als u al enigszins weet wat u wilt. Is dat niet zo? Dan helpen we u graag om dat helder voor ogen te krijgen. Laat hieronder uw gegevens achter en u hoort snel van ons!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten