fbpx

M-health app bedrijf gezocht?

Vermijd deze 5 valkuilen

In uw zoektocht naar een m-health app bedrijf, bent u er misschien al achter: het valt nog niet mee de juiste partner te vinden. Want app developers zijn er genoeg. Maar een m-health app is niet zomaar een app. De ontwikkeling hiervan vraagt om kennis van de zorgsector en inzicht in uw specifieke wens. Check daarom hier de valkuilen die u beter vermijdt en ga daarna beter van start met de juiste partner. Zó krijgt u de juiste applicatie en biedt u de beste (digitale) zorg.

Check de 5 valkuilen

Zo voorkomt u tegenvallers

 1. Valkuil 1: Kiezen voor partner die het altijd met u eens is
 2. Valkuil 2: Kiezen voor partner zonder kennis van zorgsector
 3. Valkuil 3: Portfolio en referenties van partner niet checken
 4. Valkuil 4: Prijs doorslag laten geven
 5. Valkuil 5: Patiënten en/of medewerkers uit oog verliezen
M-health app bedrijf

Valkuilen uitgediept

Valkuil 1: Kiezen voor partner die het altijd met u eens is

U denkt misschien: ik wil juist een partner die overal ‘ja’ op zegt. Dan hebt u immers zo min mogelijk gezeur. En voert de opdrachtnemer zonder morren uw opdracht uit. Bedenk dan dit: u wilt straks een m-health app die doet wat u wilt. Die geen kostenpost vormt, maar een uitstekend rendement op uw investering geeft. Zo’n app krijgt u alleen met een kritische partner. Die onderzoekt of uw idee levensvatbaar is. Die u opbouwende kritiek geeft. En die eerlijk zegt wat wel en niet werkt.

Valkuil 2: Kiezen voor partner zonder kennis van zorgsector

Juist bij een m-health applicatie hebt u een partner nodig die weet hoe het er in de zorgsector aan toegaat. En die eerder al met zorgorganisaties werkte. Serieuze app bedrijven plannen meestal een kosteloze kennismaking met u. Bevraag deze potentiële partner zélf kritisch tijdens dit gesprek. En sta open voor kritische vragen terug (zie valkuil 1). Zo komt u er snel genoeg achter of u een samenwerking ziet zitten.

Valkuil 3: Portfolio en referenties van partner niet checken

De portfolio en referenties van een applicatiebouwer illustreren uitstekend wat het allemaal in huis heeft. Houd deze daarom uitgebreid tegen het licht. Misschien ontwikkelde de developer apps die in de app store van Google of Apple staan. Download ze dan en probeer ze uit. Zo ziet u snel of het design u bevalt en alles goed werkt. U hoort bovendien de contactgegevens van klanten te krijgen als u daarom vraagt. Die zijn namelijk de beste bron van objectieve informatie over een bedrijf.

Valkuil 4: Prijs doorslag laten geven

Het duurste bedrijf hoeft natuurlijk niet automatisch het beste te zijn. Maar over het algemeen geldt dat kwaliteit geld kost. Krijgt u een offerte die veel goedkoper uitvalt dan die van concurrerende bedrijven? Dan hebt u een heel goede reden om wantrouwig te zijn. Houd voor ogen dat u uiteindelijk een uitstekend werkende app wilt. Ga daarom niet beknibbelen op de prijs en zorg voor een eerlijke vergelijking van wat u ervoor terugkrijgt.

Valkuil 5: Patiënten en/of medewerkers uit oog verliezen

Uw applicatie moet straks technisch perfect in elkaar steken. Maar uw gebruikers moeten er óók mee overweg kunnen. Gebruiksvriendelijkheid staat dus voorop. Een goed m-health app bedrijf laat uw applicatie dan ook testen door een representatieve groep gebruikers. Dit levert heel waardevolle feedback en verbeterpunten op.

Alles in huis voor uw succes

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van uw m-health apps en andere software op maat. Hoe dat komt? Dankzij een succesaanpak die zich steeds opnieuw bewijst. Zo weet u dus zeker dat uw app werkt zoals u dat wilt. Check onze uitgebreide portfolio met projecten, ook voor de zorgsector.

application developer

Kennismaken met úw m-health app bedrijf?

Start met gratis workshop

Bent u toe aan een m-health bedrijf dat u begrijpt en met u meedenkt. Vul dan hieronder uw gegevens in. U krijgt dan, naast een persoonlijk kennismakingsgesprek, een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau; dé manier om onze werkwijze te ervaren. En de meerwaarde hiervoor voor uw organisatie.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten