fbpx

M-health app bedrijf gezocht?

Vermijd deze 5 valkuilen

In uw zoektocht naar een m-health app bedrijf, bent u er misschien al achter: het valt nog niet mee de juiste partner te vinden. Want app developers zijn er genoeg. Maar een m-health app is niet zomaar een app. De ontwikkeling hiervan vraagt om kennis van de zorgsector en inzicht in uw specifieke wens. Check daarom hier de valkuilen die u beter vermijdt en ga daarna beter van start met de juiste partner. Zó krijgt u de juiste applicatie en biedt u de beste (digitale) zorg.

Check de 5 valkuilen

Zo voorkomt u tegenvallers

 1. Valkuil 1: Kiezen voor partner die het altijd met u eens is
 2. Valkuil 2: Kiezen voor partner zonder kennis van zorgsector
 3. Valkuil 3: Portfolio en referenties van partner niet checken
 4. Valkuil 4: Prijs doorslag laten geven
 5. Valkuil 5: Patiënten en/of medewerkers uit oog verliezen
M-health app bedrijf

Valkuilen uitgediept

Valkuil 1: Kiezen voor partner die het altijd met u eens is

U denkt misschien: ik wil juist een partner die overal ‘ja’ op zegt. Dan hebt u immers zo min mogelijk gezeur. En voert de opdrachtnemer zonder morren uw opdracht uit. Bedenk dan dit: u wilt straks een m-health app die doet wat u wilt. Die geen kostenpost vormt, maar een uitstekend rendement op uw investering geeft. Zo’n app krijgt u alleen met een kritische partner. Die onderzoekt of uw idee levensvatbaar is. Die u opbouwende kritiek geeft. En die eerlijk zegt wat wel en niet werkt.

Valkuil 2: Kiezen voor partner zonder kennis van zorgsector

Juist bij een m-health applicatie hebt u een partner nodig die weet hoe het er in de zorgsector aan toegaat. En die eerder al met zorgorganisaties werkte. Serieuze app bedrijven plannen meestal een kosteloze kennismaking met u. Bevraag deze potentiële partner zélf kritisch tijdens dit gesprek. En sta open voor kritische vragen terug (zie valkuil 1). Zo komt u er snel genoeg achter of u een samenwerking ziet zitten.

Valkuil 3: Portfolio en referenties van partner niet checken

De portfolio en referenties van een applicatiebouwer illustreren uitstekend wat het allemaal in huis heeft. Houd deze daarom uitgebreid tegen het licht. Misschien ontwikkelde de developer apps die in de app store van Google of Apple staan. Download ze dan en probeer ze uit. Zo ziet u snel of het design u bevalt en alles goed werkt. U hoort bovendien de contactgegevens van klanten te krijgen als u daarom vraagt. Die zijn namelijk de beste bron van objectieve informatie over een bedrijf.

Valkuil 4: Prijs doorslag laten geven

Het duurste bedrijf hoeft natuurlijk niet automatisch het beste te zijn. Maar over het algemeen geldt dat kwaliteit geld kost. Krijgt u een offerte die veel goedkoper uitvalt dan die van concurrerende bedrijven? Dan hebt u een heel goede reden om wantrouwig te zijn. Houd voor ogen dat u uiteindelijk een uitstekend werkende app wilt. Ga daarom niet beknibbelen op de prijs en zorg voor een eerlijke vergelijking van wat u ervoor terugkrijgt.

Valkuil 5: Patiënten en/of medewerkers uit oog verliezen

Uw applicatie moet straks technisch perfect in elkaar steken. Maar uw gebruikers moeten er óók mee overweg kunnen. Gebruiksvriendelijkheid staat dus voorop. Een goed m-health app bedrijf laat uw applicatie dan ook testen door een representatieve groep gebruikers. Dit levert heel waardevolle feedback en verbeterpunten op.

Alles in huis voor uw succes

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van uw m-health apps en andere software op maat. Hoe dat komt? Dankzij een succesaanpak die zich steeds opnieuw bewijst. Zo weet u dus zeker dat uw app werkt zoals u dat wilt. Check onze uitgebreide portfolio met projecten, ook voor de zorgsector.

application developer

Kennismaken met úw m-health app bedrijf?

Start met gratis workshop

Bent u toe aan een m-health bedrijf dat u begrijpt en met u meedenkt. Vul dan hieronder uw gegevens in. U krijgt dan, naast een persoonlijk kennismakingsgesprek, een workshop ter waarde van 1200 euro cadeau; dé manier om onze werkwijze te ervaren. En de meerwaarde hiervoor voor uw organisatie.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten