fbpx
GRATIS GROEISCANDartMAAK UW DROMEN WAAR

Slimmer ondernemen dankzij kunstmatige intelligentie voor bedrijven

Ontdek welke wereld u hebt te winnen

Snel verbanden leggen en conclusies trekken – wij mensen hebben daar nu eenmaal tijd voor nodig. En dan is het nog maar de vraag of we alle verbanden zien. Kunstmatige intelligentie voor bedrijven is daar veel beter in. En dat is een geweldige uitkomst voor allerlei branches en afdelingen. Wat biedt kunstmatige intelligentie uw bedrijven of organisatie(s)? Ontdek hier de mogelijkheden.

Uitleg bij de kreet

Wat is kunstmatige intelligentie voor bedrijven?

Artificial intelligence of kunstmatige intelligentie wint snel aan terrein. Het is een vorm van software die zelflerend werkt. En die dus bij veel data logica ziet. Conclusies trekt. En zelfs adviezen kan geven of zelf bijstuurt. Kunstmatige intelligentie biedt bedrijven dan ook volop kansen om slimmer te ondernemer. Tegen lagere kosten. Minder inspanningen. En met meer rendement.

applicatie ontwikkeling

Wat past bij u?

Mooie vormen van kunstmatige intelligentie voor bedrijven

  • ai marketing: taal van uw klant onder de loep leidt tot betere leads
  • sales automation: klantgedrag in beeld helpt beïnvloeden
  • deep learning
  • kunstmatige intelligentie voor de zorg

Om u een idee te geven hoe het in de praktijk werkt, lichten we hieronder enkele van deze voorbeelden uit.

Neem contact op

Doordachte verkoopbevordering | Dankzij kunstmatige intelligentie voor bedrijven

Een prachtmanier om kunstmatige intelligentie bij bedrijven in te zetten, is voor de verkoop. Of eigenlijk: de verkoopbevordering. APPelit bouwt hiervoor graag software voor u op maat. Bijvoorbeeld in de vorm van chatbots: zelfdenkende programma’s die mensentaal begrijpen, erop reageren én – bij genoeg gesprekken – er conclusies uit trekt. Die conclusies leiden gegarandeerd tot betere leads. Hoeven uw salesmensen ’t alleen nog in te koppen. Ideaal voor onder meer detailhandel en telecom.

Ontdek meer over deze sales automation.

robot en ai machine learning ontwikkeling

Gedrag voorspeld

Sterke zet met kunstmatige intelligentie voor bedrijven

Menig digitale marketingcampagne eindigt ongeopend. Zonde van al uw moeite. Hoe u uw e-mailings wel laat openen? Vraag APPelit om kunstmatige intelligentie voor het bedrijven van marketing. U ontvangt dan maatwerksoftware die bijvoorbeeld recensies op uw online kanalen scant. En die ziet hoeveel reacties goed, slecht of neutraal zijn. Ideaal, want hij verbindt hier zelfs conclusies aan. Daar springt u vervolgen weer handig op in.

Ontdek meer over deze kunstmatige intelligentie voor bedrijven in de vorm van ai marketing.

Ook hier werkt het

Kunstmatige intelligentie voor bedrijven in de zorg

Zorg kan altijd beter, zo luidt een gezegde. Dat geldt zeker als u die gaat automatiseren met kunstmatige intelligentie voor bedrijven in de medische wereld. Zo ontwikkelden we al een slim algoritme dat de medische geschiedenis van patiënten onder de loep neemt. En daarna zelfs vertelt welke behandeling het beste gaat werken. Ook lukt het dankzij onze techniek al om kanker op tijd op te sporen.

ai software ontwikkeling

’n Voorbeeld

Zo werkt kunstmatige intelligentie voor bedrijven

Een van de businesscategorieën die veel heeft te winnen met kunstmatige intelligentie voor bedrijven is de maakindustrie. Voor zo’n technisch bedrijf ontwikkelden we bijvoorbeeld zelfdenkende planningssoftware. Doel hierachter? Machines en mensen slimmer inzetten. Ontdek hieronder hoe dat werkt.

Neem contact op

Groei mee dankzij kunstmatige intelligentie voor bedrijven | Da’s pas slim

Hoe de software in bovenstaande voorbeeld zelf leert? Doordat we filters inbouwen. Filters die de productiecijfers van de afgelopen jaren analyseren. Denk onder meer aan cijfers rondom de bezetting van de machines, de drukte en hoeveel voorraad het bedrijf aan kan. Op basis daarvan ontstaan toekomstvoorspellingen over mogelijke groei of juist afname. En slimme bezetting voor de toekomst.

Samengevat: kunstmatige intelligentie laat bedrijven goed anticiperen op basis van heldere data. Ook dat van u?

Meer weten over kunstmatige intelligentie voor bedrijven? Roept u maar!

Wij zijn benieuwd welke ideeën of wensen u hebt. Leg ze ons vrijblijvend voor tijdens een kennismaking. Typ hiervoor uw contactgegevens onderaan deze pagina in. Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


Top bedrijf ! Zaken worden adequaat en deskundig opgepakt.
Mart Vloet
Mart Vloet
13:45 05 Aug 21
Super tof bedrijf. Neemt voor iedereen de tijd. Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en kennissen
Shauntey
Shauntey
21:38 12 May 21
Voor mijn masterscriptie een online interview met Johannes gehad. Het was een erg waardevol gesprek waarin Johannes de tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en mee te denken aan mijn onderzoek!
Robbin Swanborn
Robbin Swanborn
09:33 02 May 21
maartje de kruif
maartje de kruif
13:02 22 Apr 21
Zeer tevreden!
Elise Sannen
Elise Sannen
13:19 20 Apr 21