fbpx

IT uitbesteden?

Check alle ins en outs voor uw business succes

Anno nu draait alles op IT. Het is het centrale zenuwstelsel van onze maatschappij. Ook organisaties kunnen niet meer zonder. Zonder website en andere technologie doet u niet meer mee met de concurrentie. Alles uit uw IT-mogelijkheden halen vormt een hele uitdaging. Daarom werkt IT uitbesteden zo goed. Ontdek er hier alles over.

IT in het kort

Uw digitale netwerk

IT staat voor ‘informatietechnologie’. Volgens de Van Dale betekent dit “toegepaste kennis met betrekking tot het ontwerpen en beheren van informatiesystemen”. Klinkt nogal ingewikkeld, nietwaar? Simpel gezegd gaat het om alle computertechnologie die u binnen uw organisatie gebruikt. Dus al uw apparaten, zoals laptops, desktops, printers, smartphones en tablets. En ook uw servers en netwerken en alle apparatuur die daarbij hoort.

Alles bij elkaar vormt dit uw IT-infrastructuur, uw digitale netwerk.

IT uitbesteden

Wat uitbesteden?

Zelfs kleine organisaties hebben tegenwoordig een complexe IT-infrastructuur. Dit brengt veel uitdagingen met zich mee. Daarom werkt IT uitbesteden zo goed. Want dan legt u uw computerzaken – of een deel ervan – bij een externe partner neer. Een greep uit de onderdelen die zich uitstekend laten outsourcen:

 • design en beheer van uw website en/of mobiele app
 • ontwerp en beheer van e-commercesysteem of ERP-systeem
 • beveiliging van uw IT-infrastructuur tegen virussen, malware, phising en hackers
 • beheer van al uw computers en andere hardware
 • beheer van servers en netwerken
 • beheer van alle software die u gebruikt

Waarom zou u eigenlijk uitbesteden?

Zelf doen is toch een stuk goedkoper? Correctie: zelf doen líjkt een stuk goedkoper. Want u krijgt er heel veel voor terug als u uw computerzaken uit handen geeft. Een aantal voordelen op een rij:

Meer focus op uw organisatie

U doet natuurlijk het liefst waar u goed in bent. Precies dat bereikt u wanneer u uw IT uitbesteedt. Uw partner neemt u immers alle tijdrovende IT-klusjes uit handen.

Meer oog voor het grote plaatje

Een goede IT-partner wil weten wat uw doelen zijn. Samen met u stippelen ze op basis daarvan een strategie uit. Zodat u efficiënter en effectiever gaat werken. En u uw visie voor de toekomst realiseert.

Altijd de nieuwste technologie

De technologische ontwikkelingen gaan snel. Voor u onmogelijk om het allemaal bij te benen, voor uw IT-partner juist vanzelfsprekend. U beschikt dus altijd over de nieuwste technologie. Zo werkt u beter én veiliger.

Sneller uitrollen van nieuwe software

Nieuwe software uitrollen kán een moeizaam en tijdrovend proces zijn. Vooral als u dat zelf doet, terwijl u eigenlijk niet de juiste kennis hebt. Een specialist doet het sneller en efficiënter. Dat bespaart u een hoop tijd – en waarschijnlijk ook frustratie.

Maak kennis met uw gespecialiseerde IT-partner

APPelit is dé strategische partner voor het uitbesteden van uw IT. Als expert met jarenlange ervaring nemen u graag het beheer van uw software, apps en website uit handen. Goede communicatie staat daarbij voorop. Samen maken we dan ook een duidelijk plan over hoe we u het beste laten werken.

En hebt u nieuwe software nodig? Ook hier helpen we u bij, van uitdenken en ontwikkelen van software op maat tot complete begeleiding bij de uitrol van het programma. Zo weet u zeker dat alles naadloos aansluit op uw bestaande digitale netwerk. U krijgt hierbij bovendien vaste tarieven en duidelijke afspraken. Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

IT outsourcing

Start met IT uitbesteden

Verken uw voordeel in onze gratis workshop

Bent u toe aan de volgende stap, maak dan kennis met APPelit. Laat hieronder uw contactgegevens achter, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons. Als dank voor uw aanvraag krijgt u een cadeau: een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop ontdekt u wat IT uitbesteden aan APPelit u allemaal oplevert. Helemaal vrijblijvend uiteraard. We horen graag van u!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten