fbpx

IT uitbesteden?

Check alle ins en outs voor uw business succes

Anno nu draait alles op IT. Het is het centrale zenuwstelsel van onze maatschappij. Ook organisaties kunnen niet meer zonder. Zonder website en andere technologie doet u niet meer mee met de concurrentie. Alles uit uw IT-mogelijkheden halen vormt een hele uitdaging. Daarom werkt IT uitbesteden zo goed. Ontdek er hier alles over.

IT in het kort

Uw digitale netwerk

IT staat voor ‘informatietechnologie’. Volgens de Van Dale betekent dit “toegepaste kennis met betrekking tot het ontwerpen en beheren van informatiesystemen”. Klinkt nogal ingewikkeld, nietwaar? Simpel gezegd gaat het om alle computertechnologie die u binnen uw organisatie gebruikt. Dus al uw apparaten, zoals laptops, desktops, printers, smartphones en tablets. En ook uw servers en netwerken en alle apparatuur die daarbij hoort.

Alles bij elkaar vormt dit uw IT-infrastructuur, uw digitale netwerk.

IT uitbesteden

Wat uitbesteden?

Zelfs kleine organisaties hebben tegenwoordig een complexe IT-infrastructuur. Dit brengt veel uitdagingen met zich mee. Daarom werkt IT uitbesteden zo goed. Want dan legt u uw computerzaken – of een deel ervan – bij een externe partner neer. Een greep uit de onderdelen die zich uitstekend laten outsourcen:

 • design en beheer van uw website en/of mobiele app
 • ontwerp en beheer van e-commercesysteem of ERP-systeem
 • beveiliging van uw IT-infrastructuur tegen virussen, malware, phising en hackers
 • beheer van al uw computers en andere hardware
 • beheer van servers en netwerken
 • beheer van alle software die u gebruikt

Waarom zou u eigenlijk uitbesteden?

Zelf doen is toch een stuk goedkoper? Correctie: zelf doen líjkt een stuk goedkoper. Want u krijgt er heel veel voor terug als u uw computerzaken uit handen geeft. Een aantal voordelen op een rij:

Meer focus op uw organisatie

U doet natuurlijk het liefst waar u goed in bent. Precies dat bereikt u wanneer u uw IT uitbesteedt. Uw partner neemt u immers alle tijdrovende IT-klusjes uit handen.

Meer oog voor het grote plaatje

Een goede IT-partner wil weten wat uw doelen zijn. Samen met u stippelen ze op basis daarvan een strategie uit. Zodat u efficiënter en effectiever gaat werken. En u uw visie voor de toekomst realiseert.

Altijd de nieuwste technologie

De technologische ontwikkelingen gaan snel. Voor u onmogelijk om het allemaal bij te benen, voor uw IT-partner juist vanzelfsprekend. U beschikt dus altijd over de nieuwste technologie. Zo werkt u beter én veiliger.

Sneller uitrollen van nieuwe software

Nieuwe software uitrollen kán een moeizaam en tijdrovend proces zijn. Vooral als u dat zelf doet, terwijl u eigenlijk niet de juiste kennis hebt. Een specialist doet het sneller en efficiënter. Dat bespaart u een hoop tijd – en waarschijnlijk ook frustratie.

Maak kennis met uw gespecialiseerde IT-partner

APPelit is dé strategische partner voor het uitbesteden van uw IT. Als expert met jarenlange ervaring nemen u graag het beheer van uw software, apps en website uit handen. Goede communicatie staat daarbij voorop. Samen maken we dan ook een duidelijk plan over hoe we u het beste laten werken.

En hebt u nieuwe software nodig? Ook hier helpen we u bij, van uitdenken en ontwikkelen van software op maat tot complete begeleiding bij de uitrol van het programma. Zo weet u zeker dat alles naadloos aansluit op uw bestaande digitale netwerk. U krijgt hierbij bovendien vaste tarieven en duidelijke afspraken. Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

IT outsourcing

Start met IT uitbesteden

Verken uw voordeel in onze gratis workshop

Bent u toe aan de volgende stap, maak dan kennis met APPelit. Laat hieronder uw contactgegevens achter, dan hoort u binnen 1 werkdag van ons. Als dank voor uw aanvraag krijgt u een cadeau: een gratis workshop ter waarde van 1200 euro. Tijdens deze workshop ontdekt u wat IT uitbesteden aan APPelit u allemaal oplevert. Helemaal vrijblijvend uiteraard. We horen graag van u!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten