fbpx

IT outsourcing: 5 redenen om óók uit te besteden

Ontdek waarom het zo goed werkt

Het is een groeiende trend: organisaties die aan IT outsourcing doen. Denkt u er ook aan om uw IT uit te besteden? Of twijfelt u nog? Lees dan hieronder 5 redenen waarom het zo goed werkt. En ontdek zo of het bij uw organisatie past.

Zo zit het

IT outsourcing uitgelegd

Outsourcing noemen we in het Nederlands ‘uitbesteding’. De termen worden vaak door elkaar gebruikt. Ze betekenen gewoon hetzelfde. Als u uw IT gaat uitbesteden, schakelt u hiervoor een extern bedrijf in. Wat u precies uitbesteedt, bepaalt u helemaal zelf. U kunt al uw IT-zaken uit handen geven. Of u kiest ervoor een deel door uw eigen mensen te laten doen. U besteedt dan het deel uit waar uw organisatie moeite mee heeft. Bijvoorbeeld omdat de kennis of de menskracht hiervoor ontbreekt.

IT outsourcing

5 goede redenen

voor IT outsourcing

Allereerst kiezen veel bedrijven voor IT uitbesteding, zodat ze er zelf geen omkijken meer naar hebben. Daarnaast om deze en meer redenen:

 1. Betere beveiliging
 2. Hogere productiviteit
 3. Meer tijd voor uw kernactiviteiten
 4. Sneller de nieuwste technologie
 5. Kosten besparen

Meer weten? Lees snel verder voor een uitdieping van deze punten.

1) Veiliger op kantoor én thuis

Tijdens de coronapandemie moesten veel mensen noodgedwongen thuiswerken. Nu willen veel werknemers dat deels blijven doen. Maar werken op afstand moet natuurlijk wel veilig zijn. U wilt niet dat gevoelige informatie over uw bedrijf of uw klanten op straat komt te liggen. Veiligheid moet daarom de hoogste prioriteit zijn. Ook omdat het aantal online dreigingen en aanvallen elk jaar toeneemt.

2) Werken zonder zorgen

Als u geen verstand hebt van IT, vormt een goede beveiliging een hele uitdaging. De juiste partner geeft u gemoedsrust op dit gebied. Zo’n bedrijf is op de hoogte van alle beveiligingstrends. Gaat er weer eens een gevaarlijk virus rond? Uw partner zorgt dat uw IT-omgeving goed beschermd is. Zo blijft u zonder zorgen aan het werk.

3) Productiever werken

Als u uw IT zelf regelt, kost dit veel tijd. Helemaal als u hiervoor geen speciaal team hebt. Uw medewerkers moeten dan zelf hun IT-sores oplossen. Dit gaat ten koste van hun eigenlijke werk – ofwel de kernactiviteiten die echt waarde toevoegen voor uw organisatie. Zonde! Als u uw IT uitbesteedt aan een extern team, bent u van dit probleem verlost. Dat werkt een stuk effectiever en efficiënter – én productiever.

4) Altijd bij de tijd

De ontwikkelingen op IT-gebied gaan supersnel. U kunt onmogelijk overal van op de hoogte zijn. Met een externe IT-partner wél. Want die heeft vaak een uitgebreide poule aan deskundigen. Allemaal met hun eigen specifieke vakkennis. Zo weet u zeker dat u altijd over de nieuwste technologie én kennis beschikt. Die ook nog eens precies past bij uw organisatie.

5) Kostenbesparing

Een externe IT-partner inschakelen kost geld. Gelukkig krijgt u daar veel voor terug. Denk aan vroegtijdige signalering van problemen. Problemen die bovendien worden opgelost door een specialist met kennis van zaken. Daar komt bij: u betaalt alleen op het moment dat u die specialist nodig heeft. Een stuk voordeliger dan zelf een IT’er aanstellen; denk aan alle vaste kosten die dat met zich mee brengt.

Vind hier uw IT-partner

APPelit is uw strategische partner voor IT outsourcing. Wij nemen u graag het beheer van uw software-omgevingen uit handen. Veiligheid staat bij ons voorop. Want wij hanteren de strengste beveiligingseisen en hebben hiervoor verschillende certificaten. Nieuwe applicaties nodig? Dan krijgt u daarnaast advies op maat – en ontwikkelen we waar nodig uw software op maat. Bovendien weet u met onze vaste tarieven altijd waar u aan toe bent.

IT-architecture

IT outsourcing? Let’s do it!

Start als kennismaking met onze gratis workshop

Nieuwsgierig? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen dan binnen 24 uur contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bovendien krijgt u dan een gratis workshop van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop ontdekt u waarom IT outsourcing naar APPelit zo goed werkt. Dus neem snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten