fbpx

IT outsourcing: 5 redenen om óók uit te besteden

Ontdek waarom het zo goed werkt

Het is een groeiende trend: organisaties die aan IT outsourcing doen. Denkt u er ook aan om uw IT uit te besteden? Of twijfelt u nog? Lees dan hieronder 5 redenen waarom het zo goed werkt. En ontdek zo of het bij uw organisatie past.

Zo zit het

IT outsourcing uitgelegd

Outsourcing noemen we in het Nederlands ‘uitbesteding’. De termen worden vaak door elkaar gebruikt. Ze betekenen gewoon hetzelfde. Als u uw IT gaat uitbesteden, schakelt u hiervoor een extern bedrijf in. Wat u precies uitbesteedt, bepaalt u helemaal zelf. U kunt al uw IT-zaken uit handen geven. Of u kiest ervoor een deel door uw eigen mensen te laten doen. U besteedt dan het deel uit waar uw organisatie moeite mee heeft. Bijvoorbeeld omdat de kennis of de menskracht hiervoor ontbreekt.

IT outsourcing

5 goede redenen

voor IT outsourcing

Allereerst kiezen veel bedrijven voor IT uitbesteding, zodat ze er zelf geen omkijken meer naar hebben. Daarnaast om deze en meer redenen:

 1. Betere beveiliging
 2. Hogere productiviteit
 3. Meer tijd voor uw kernactiviteiten
 4. Sneller de nieuwste technologie
 5. Kosten besparen

Meer weten? Lees snel verder voor een uitdieping van deze punten.

1) Veiliger op kantoor én thuis

Tijdens de coronapandemie moesten veel mensen noodgedwongen thuiswerken. Nu willen veel werknemers dat deels blijven doen. Maar werken op afstand moet natuurlijk wel veilig zijn. U wilt niet dat gevoelige informatie over uw bedrijf of uw klanten op straat komt te liggen. Veiligheid moet daarom de hoogste prioriteit zijn. Ook omdat het aantal online dreigingen en aanvallen elk jaar toeneemt.

2) Werken zonder zorgen

Als u geen verstand hebt van IT, vormt een goede beveiliging een hele uitdaging. De juiste partner geeft u gemoedsrust op dit gebied. Zo’n bedrijf is op de hoogte van alle beveiligingstrends. Gaat er weer eens een gevaarlijk virus rond? Uw partner zorgt dat uw IT-omgeving goed beschermd is. Zo blijft u zonder zorgen aan het werk.

3) Productiever werken

Als u uw IT zelf regelt, kost dit veel tijd. Helemaal als u hiervoor geen speciaal team hebt. Uw medewerkers moeten dan zelf hun IT-sores oplossen. Dit gaat ten koste van hun eigenlijke werk – ofwel de kernactiviteiten die echt waarde toevoegen voor uw organisatie. Zonde! Als u uw IT uitbesteedt aan een extern team, bent u van dit probleem verlost. Dat werkt een stuk effectiever en efficiënter – én productiever.

4) Altijd bij de tijd

De ontwikkelingen op IT-gebied gaan supersnel. U kunt onmogelijk overal van op de hoogte zijn. Met een externe IT-partner wél. Want die heeft vaak een uitgebreide poule aan deskundigen. Allemaal met hun eigen specifieke vakkennis. Zo weet u zeker dat u altijd over de nieuwste technologie én kennis beschikt. Die ook nog eens precies past bij uw organisatie.

5) Kostenbesparing

Een externe IT-partner inschakelen kost geld. Gelukkig krijgt u daar veel voor terug. Denk aan vroegtijdige signalering van problemen. Problemen die bovendien worden opgelost door een specialist met kennis van zaken. Daar komt bij: u betaalt alleen op het moment dat u die specialist nodig heeft. Een stuk voordeliger dan zelf een IT’er aanstellen; denk aan alle vaste kosten die dat met zich mee brengt.

Vind hier uw IT-partner

APPelit is uw strategische partner voor IT outsourcing. Wij nemen u graag het beheer van uw software-omgevingen uit handen. Veiligheid staat bij ons voorop. Want wij hanteren de strengste beveiligingseisen en hebben hiervoor verschillende certificaten. Nieuwe applicaties nodig? Dan krijgt u daarnaast advies op maat – en ontwikkelen we waar nodig uw software op maat. Bovendien weet u met onze vaste tarieven altijd waar u aan toe bent.

IT-architecture

IT outsourcing? Let’s do it!

Start als kennismaking met onze gratis workshop

Nieuwsgierig? Laat dan hieronder uw gegevens achter. We nemen dan binnen 24 uur contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bovendien krijgt u dan een gratis workshop van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop ontdekt u waarom IT outsourcing naar APPelit zo goed werkt. Dus neem snel contact op!

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Attis
  Attis
  1709743017
  Very good
  Hafez Hashimi
  Hafez Hashimi
  1708774478
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Brenda Hoppen
  Brenda Hoppen
  1706787077
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  albert erisman
  albert erisman
  1696914647
  js_loader
  Sluiten