fbpx

IT company Amsterdam

Ontdek waarom u slimmer werkt met 'n externe partner

Wilt u uw organisatie laten groeien, maar staan uw IT-systemen in de weg? Overweegt u nieuwe software aan te schaffen, maar weet u niet welke? Of denkt u dat er meer uit uw bestaande pakketten valt te halen? Dan wordt het de hoogste tijd voor ’n IT company. Zit u in Amsterdam? Dan hebt u keuze genoeg. In dit artikel leest u alle voordelen van een externe partner. En hoe u het juiste bedrijf vindt.

Waarom u een IT company nodig hebt

Dit is waarom u niet om digitalisering heen kunt

Door de coronapandemie is de digitalisering in een flinke stroomversnelling geraakt. Corona lijkt weer op z’n retour. Toch blijft het belangrijker dan ooit dat u een digitaliseringsslag maakt. Online bestellen, thuiswerken, via internet van alles regelen – mensen zijn er aan gewend geraakt. Vindt u het lastig om uw IT mee te laten gaan met de tijd? Overweeg dan om een IT company in te schakelen.

IT company Amsterdam

Alle voordelen op een rij

IT company

APPelit is de strategische partner voor al uw IT zaken. Wij helpen al veel organisaties op dit gebied. Als geen ander weten we dus welke voordelen u krijgt als u uw IT uitbesteedt:

 • U bespaart tijd en geld

Dat lijkt tegenstrijdig, want ’t kóst immers ook wat. Maar ’n IT partner lost uw problemen snel op. Ze zijn immers specialist; ze doen waar ze goed in zijn. Zo hoeft u er zelf geen tijd aan te besteden. En kunt ú blijven doen waar u goed in bent.

 • U werkt sneller en efficiënter

Een IT partner weet het naadje van de kous van nieuwe technologieën. En ziet ook hoe uw huidige systemen beter kunnen samenwerken. Dit komt ten goede aan uw efficiëntie en doeltreffendheid.

 • U werkt veiliger

Cybercriminaliteit is tegenwoordig een hot topic. Gehackte bedrijven, gevoelige gegevens die op straat komen te liggen, online oplichting – ’t komt allemaal regelmatig voorbij in het nieuws. Een IT partner beschermt u tegen deze dingen. Wel zo’n fijne gedachte.

 • Uw medewerkers presteren beter

Een goede IT partner zorgt dat uw medewerkers alles uit uw systemen halen. Ze krijgen hiervoor training en ondersteuning. En dat draagt bij aan het succes van uw bedrijf.

 • U krijgt gemoedsrust

Alle voorgaande voordelen komen eigenlijk op 1 ding neer: meer gemoedsrust. Hoe fijn is het om te weten dat uw IT in goede handen is. Zo kunt u zich helemaal op uw organisatie focussen.

Dé partner voor al uw IT zaken

Geen tijd voor een lange zoektocht? En toch zeker weten dat u een betrouwbare partner treft? Kies in dat geval voor APPelit. Ons dienstenpakket is heel breed. Hebt u hulp nodig om uw IT beter te laten werken? Dan nemen wij al uw systemen onder de loep. Zo ziet u snel of er automatiseringsmogelijkheden voor u liggen. Grote kans dat u dan al veel geld bespaart. En blijkt dat u nieuwe software nodig hebt? Ook dat regelen we graag voor u. Wij zijn namelijk specialist in de ontwikkeling van software op maat.

Alles uitbesteden?

Wilt u het liefst alles uitbesteden? Dat kan ook bij ons. Wij nemen graag het beheer van uw website, applicaties en software van u over. Zo hebt u nergens omkijken meer naar. Meer weten over ons? Check dan onze portfolio. Deze bevat veel cases van klanten die wij al succesvol hielpen.

wat is mixed reality

Meer weten over APPelit als uw IT company in Amsterdam?

Check uw voordeel vrijblijvend in onze gratis workshop

Kennismaken met APPelit? Dat kan uiteraard! Laat u hieronder uw contactgegevens achter? Dan krijgt u binnen 1 werkdag van ons een reactie. Bij uw aanvraag krijgt u – helemaal vrijblijvend – een gratis workshop cadeau. Tijdens deze workshop laten we u zien hoe APPelit u beter laat werken. Zo ontdekt u snel of APPelit uw IT company in Amsterdam wordt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten