fbpx

IT-bedrijven Brussel, vind uw match!

Handige leidraad

Er zijn veel verschillende IT-bedrijven in Brussel. Wilt u met een IT-vraagstuk aan de slag en zoekt u een lokale partner? Met dit handige stappenplan vindt u zeker het IT-bedrijf dat het best bij uw organisatie en uw wensen past.

Dichtbij is fijn...

...om elkaar goed te leren kennen

Het klinkt misschien gek uit de mond van een softwarebedrijf, dat afstand van belang is. Want juist software maakt het immers mogelijk om bijna alles virtueel te regelen. Toch is het heel handig om op korte afstand van elkaar te zitten. Vooral als u een IT-bedrijf treft dat meer is dan alleen een leverancier, maar zich eerder opstelt als een partner.

IT brussel

Waarom?

Kies voor Appelit als IT bedrijf Brussel

Het verschil

Wat precies het verschil is? Sommige softwarebedrijven gaan aan de hand van de input van de klant aan de slag en leveren na een tijdje het eindresultaat op. Een echte leverancier. Een partner daarentegen verdiept zich eerst in uw organisatie. Zo’n bedrijf denkt met u mee over de beste oplossing en over het verdienmodel van de software.

Een eerste selectie maken

Maar hoe weet u nu hoe een softwarebedrijf erin staat? Vaak maakt u via Google een eerste selectie. Spreken de website en de werkwijze die daarop vermeld staat u aan? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Want pas dan merkt u of er een klik is.

Leidraad

Heeft u een oriënterend gesprek met een IT-bedrijf, stel uzelf na afloop dan de volgende vragen:

 1. Spreekt hij mijn taal?
 2. Investeert hij in mij?
 3. Denkt hij mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt hij mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt hij in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Als het antwoord vijf keer ‘ja’ is, kunt u zonder zorgen met het betreffende IT-bedrijf in zee gaan.

Specialist of generalist

Kiezen voor een software ontwikkelaar die gespecialiseerd is in één bepaalde toepassing, is alleen maar handig als u zeker weet dat dat de oplossing is die u nodig heeft. Vaak is dat aan het begin van een project nog niet zo duidelijk. Dan is het slimmer om met een software ontwikkelaar in zee te gaan die een breed spectrum in huis heeft. Dat geeft u de flexibiliteit om precies die toepassing te kiezen die het best bij uw organisatie of doelen past.

Maak kennis met APPelit

APPelit is het bedrijf dat van alle markten thuis is. We zijn uw betrouwbare partner in de ontwikkeling van software op maat. Wij denken graag van begin af aan met u mee. Elk project beginnen we met enkele brainstormsessies, om vast te stellen waar uw organisatie nu staat, waar u naartoe wilt en wat er nodig is om daar te komen. Deze wensen en doelen vormen het uitgangspunt voor de ontwikkeling van uw software. Check hier het succesvolle ontwikkelplan.

De ontwikkelfase

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. U houdt dus de hele tijd vinger aan de pols. En pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met de volgende stap.

gamified recruitment platform

Kennismaken met een van de beste IT-bedrijven in Brussel?

We komen graag bij u langs!

Niet alle IT-bedrijven in Brussel zijn bereid om in u te investeren, maar APPelit wel. We komen dan ook graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En we bieden u ook nog eens een gratis workshop aan waarin we uw idee langs de meetlat houden. Klinkt goed? Laat dan weten hoe we u kunnen bereiken!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten