fbpx

IT-bedrijven Brussel, vind uw match!

Handige leidraad

Er zijn veel verschillende IT-bedrijven in Brussel. Wilt u met een IT-vraagstuk aan de slag en zoekt u een lokale partner? Met dit handige stappenplan vindt u zeker het IT-bedrijf dat het best bij uw organisatie en uw wensen past.

Dichtbij is fijn...

...om elkaar goed te leren kennen

Het klinkt misschien gek uit de mond van een softwarebedrijf, dat afstand van belang is. Want juist software maakt het immers mogelijk om bijna alles virtueel te regelen. Toch is het heel handig om op korte afstand van elkaar te zitten. Vooral als u een IT-bedrijf treft dat meer is dan alleen een leverancier, maar zich eerder opstelt als een partner.

IT brussel

Waarom?

Kies voor Appelit als IT bedrijf Brussel

Het verschil

Wat precies het verschil is? Sommige softwarebedrijven gaan aan de hand van de input van de klant aan de slag en leveren na een tijdje het eindresultaat op. Een echte leverancier. Een partner daarentegen verdiept zich eerst in uw organisatie. Zo’n bedrijf denkt met u mee over de beste oplossing en over het verdienmodel van de software.

Een eerste selectie maken

Maar hoe weet u nu hoe een softwarebedrijf erin staat? Vaak maakt u via Google een eerste selectie. Spreken de website en de werkwijze die daarop vermeld staat u aan? Maak dan snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Want pas dan merkt u of er een klik is.

Leidraad

Heeft u een oriënterend gesprek met een IT-bedrijf, stel uzelf na afloop dan de volgende vragen:

 1. Spreekt hij mijn taal?
 2. Investeert hij in mij?
 3. Denkt hij mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt hij mij en mijn mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt hij in stappen, zodat ik tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Als het antwoord vijf keer ‘ja’ is, kunt u zonder zorgen met het betreffende IT-bedrijf in zee gaan.

Specialist of generalist

Kiezen voor een software ontwikkelaar die gespecialiseerd is in één bepaalde toepassing, is alleen maar handig als u zeker weet dat dat de oplossing is die u nodig heeft. Vaak is dat aan het begin van een project nog niet zo duidelijk. Dan is het slimmer om met een software ontwikkelaar in zee te gaan die een breed spectrum in huis heeft. Dat geeft u de flexibiliteit om precies die toepassing te kiezen die het best bij uw organisatie of doelen past.

Maak kennis met APPelit

APPelit is het bedrijf dat van alle markten thuis is. We zijn uw betrouwbare partner in de ontwikkeling van software op maat. Wij denken graag van begin af aan met u mee. Elk project beginnen we met enkele brainstormsessies, om vast te stellen waar uw organisatie nu staat, waar u naartoe wilt en wat er nodig is om daar te komen. Deze wensen en doelen vormen het uitgangspunt voor de ontwikkeling van uw software. Check hier het succesvolle ontwikkelplan.

De ontwikkelfase

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. U houdt dus de hele tijd vinger aan de pols. En pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met de volgende stap.

gamified recruitment platform

Kennismaken met een van de beste IT-bedrijven in Brussel?

We komen graag bij u langs!

Niet alle IT-bedrijven in Brussel zijn bereid om in u te investeren, maar APPelit wel. We komen dan ook graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En we bieden u ook nog eens een gratis workshop aan waarin we uw idee langs de meetlat houden. Klinkt goed? Laat dan weten hoe we u kunnen bereiken!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten