fbpx

ICT uitbesteden? Check de voordelen

En ontdek hoe het bij ú past!

Veel bedrijven besteden hun ICT uit aan een extern bedrijf. Dan hebben ze er zelf geen omkijken meer naar. Wilt u dat ook? Of twijfelt u nog of het bij uw organisatie past? In dit artikel ontdekt u de voordelen van ICT uitbesteden. Zo ziet u snel of het iets voor u is.

Waarom het zo belangrijk is

ICT in ‘t kort

ICT staat voor ‘informatie- en communicatietechnologie’. Dit beslaat een breed gebied. Denk bijvoorbeeld aan de pc’s, laptops en mobiele apparaten die u gebruikt en de software en cloudprogramma’s waarmee u werkt. Uiteraard ook de servers en netwerken van uw bedrijf. En de veiligheid van uw data en bescherming tegen virussen en hackers. Kortom, ICT is dus overal. De ontwikkelingen op dit gebied gaan supersnel. Dit maakt het beheer ervan voor organisaties niet makkelijker op.

ICT uitbesteden

Check deze 5 voordelen

Hebt u ook last van deze toenemende complexiteit? Dan loont het om uw ICT uit te besteden. Want uw bedrijf draait alleen soepel als uw digitale infrastructuur ook probleemloos werkt. ICT uitbesteden heeft bovendien nog veel meer voordelen. Check dit:

 1. Duidelijk kostenplaatje
 2. Lagere prijzen voor softwarepakketten
 3. Objectief perspectief
 4. Hulp bij noodgevallen
 5. 24/7 veiligheid

Lees verder voor alle ins en outs van deze voordelen.

1 + 2 Zekerheid dankzij vast bedrag

Als u uw ICT uitbesteedt, betaalt u doorgaans een vast bedrag per maand. Meestal op basis van de support die u nodig hebt. Of het aantal gebruikers of apparaten in uw organisatie. Lekker duidelijk dus. Want zo weet u tot op de cent nauwkeurig wat u elke maand kwijt bent. IT-bedrijven hebben bovendien vaak veel klanten. Dit maakt dat ze softwarepakketten in grote aantallen inkopen. Ze krijgen hierdoor betere deals dan wanneer u individueel inkoopt.

3 Eerlijk en objectief

U bent elke dag met uw bedrijf bezig. Dat maakt het moeilijk om er met een objectieve blik naar te kijken. U weet dat u uitstekend werk aflevert. Maar ziet u ook hoe u dit efficiënter en effectiever kunt doen? De juiste IT-partner wel. En die vertelt u dit ook. Zo komt u erachter hoe u meer uit uw technologie haalt. Bovendien stemt uw partner de IT-strategie voor uw organisatie helemaal af op uw doelen. Dat maakt werken aan uw toekomst een stuk makkelijker.

4 Snel hulp bij noodgevallen

Soms slaat het noodlot toe. Wat gebeurt er als u te maken krijgt met brand, een overstroming of stroomuitval? Hebt u dan de mensen en middelen om uw bedrijf snel weer online te krijgen? Om nog maar te zwijgen over het toenemende aantal online dreigingen. Een IT-partner geeft u gemoedsrust. Deze beschermt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week. En loopt er toch iets mis? Dan staat deze partner klaar om uw bedrijf snel weer draaiende te krijgen.

5 Uitbesteden makkelijk gemaakt

APPelit is uw strategische partner voor uitbesteding van ICT. Wij nemen u graag uw applicatiebeheer uit handen. Ook maken wij waar nodig software op maat voor u. U krijgt van ons duidelijke tarieven, zonder kleine lettertjes. Bovendien zorgen wij dat al uw software goed met elkaar samenwerkt. Last but not least: wij monitoren uw systemen 24/7. Dus of u nu slaapt of op vakantie bent, u weet dat uw bedrijf in veilige handen is.

ict adviseur

ICT uitbesteden aan de expert?

Maak vrijblijvend kennis met ons

Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop laten we u alvast zien hoe u meer haalt uit uw software. En u maakt dan meteen kennis met onze werkwijze. U weet dan snel genoeg of ICT uitbesteden aan APPelit bij u past.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten