fbpx

ICT uitbesteden? Check de voordelen

En ontdek hoe het bij ú past!

Veel bedrijven besteden hun ICT uit aan een extern bedrijf. Dan hebben ze er zelf geen omkijken meer naar. Wilt u dat ook? Of twijfelt u nog of het bij uw organisatie past? In dit artikel ontdekt u de voordelen van ICT uitbesteden. Zo ziet u snel of het iets voor u is.

Waarom het zo belangrijk is

ICT in ‘t kort

ICT staat voor ‘informatie- en communicatietechnologie’. Dit beslaat een breed gebied. Denk bijvoorbeeld aan de pc’s, laptops en mobiele apparaten die u gebruikt en de software en cloudprogramma’s waarmee u werkt. Uiteraard ook de servers en netwerken van uw bedrijf. En de veiligheid van uw data en bescherming tegen virussen en hackers. Kortom, ICT is dus overal. De ontwikkelingen op dit gebied gaan supersnel. Dit maakt het beheer ervan voor organisaties niet makkelijker op.

ICT uitbesteden

Check deze 5 voordelen

Hebt u ook last van deze toenemende complexiteit? Dan loont het om uw ICT uit te besteden. Want uw bedrijf draait alleen soepel als uw digitale infrastructuur ook probleemloos werkt. ICT uitbesteden heeft bovendien nog veel meer voordelen. Check dit:

 1. Duidelijk kostenplaatje
 2. Lagere prijzen voor softwarepakketten
 3. Objectief perspectief
 4. Hulp bij noodgevallen
 5. 24/7 veiligheid

Lees verder voor alle ins en outs van deze voordelen.

1 + 2 Zekerheid dankzij vast bedrag

Als u uw ICT uitbesteedt, betaalt u doorgaans een vast bedrag per maand. Meestal op basis van de support die u nodig hebt. Of het aantal gebruikers of apparaten in uw organisatie. Lekker duidelijk dus. Want zo weet u tot op de cent nauwkeurig wat u elke maand kwijt bent. IT-bedrijven hebben bovendien vaak veel klanten. Dit maakt dat ze softwarepakketten in grote aantallen inkopen. Ze krijgen hierdoor betere deals dan wanneer u individueel inkoopt.

3 Eerlijk en objectief

U bent elke dag met uw bedrijf bezig. Dat maakt het moeilijk om er met een objectieve blik naar te kijken. U weet dat u uitstekend werk aflevert. Maar ziet u ook hoe u dit efficiënter en effectiever kunt doen? De juiste IT-partner wel. En die vertelt u dit ook. Zo komt u erachter hoe u meer uit uw technologie haalt. Bovendien stemt uw partner de IT-strategie voor uw organisatie helemaal af op uw doelen. Dat maakt werken aan uw toekomst een stuk makkelijker.

4 Snel hulp bij noodgevallen

Soms slaat het noodlot toe. Wat gebeurt er als u te maken krijgt met brand, een overstroming of stroomuitval? Hebt u dan de mensen en middelen om uw bedrijf snel weer online te krijgen? Om nog maar te zwijgen over het toenemende aantal online dreigingen. Een IT-partner geeft u gemoedsrust. Deze beschermt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week. En loopt er toch iets mis? Dan staat deze partner klaar om uw bedrijf snel weer draaiende te krijgen.

5 Uitbesteden makkelijk gemaakt

APPelit is uw strategische partner voor uitbesteding van ICT. Wij nemen u graag uw applicatiebeheer uit handen. Ook maken wij waar nodig software op maat voor u. U krijgt van ons duidelijke tarieven, zonder kleine lettertjes. Bovendien zorgen wij dat al uw software goed met elkaar samenwerkt. Last but not least: wij monitoren uw systemen 24/7. Dus of u nu slaapt of op vakantie bent, u weet dat uw bedrijf in veilige handen is.

ict adviseur

ICT uitbesteden aan de expert?

Maak vrijblijvend kennis met ons

Laat u hieronder uw gegevens achter? Dan krijgt u van ons een gratis workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. Tijdens deze workshop laten we u alvast zien hoe u meer haalt uit uw software. En u maakt dan meteen kennis met onze werkwijze. U weet dan snel genoeg of ICT uitbesteden aan APPelit bij u past.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten