fbpx

ICT: Rijssen weet van wanten!

Een top ICT-bedrijf, gewoon bij u om de hoek

Wanneer u op zoek bent naar ICT-bedrijf dat u goed kan helpen met uw ICT vraagstuk(ken), dan kijkt u waarschijnlijk bij voorkeur eerst in uw eigen regio rond. Logisch, want het heeft zo z’n voordelen als je bij elkaar in de buurt zit. Maar inleveren op kwaliteit? Daar past u voor. Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken voor een topbedrijf op het gebied van ICT. Rijssen is namelijk het thuishonk van APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van software op maat.

Waarom eigenlijk lokaal?

Afstand speelt toch geen rol?

Natuurlijk, tegenwoordig handelt u alles net zo makkelijk telefonisch of online af. Daarbij maakt het niet uit of uw gesprekspartner om de hoek of aan de andere kant van de wereld zit. Toch is het in geval van ICT handig om in zee te gaan met een lokale partij. Vooral als u kiest voor software op maat. Want in dat geval is het nodig dat uw ICT-leverancier regelmatig bij u over de vloer komt, om uw bedrijf van binnen en buiten te leren kennen.

ICT Rijssen

Voor iedereen

ICT bedrijf van A tot Z

Uw doel

Een belangrijk speerpunt bij het leren kennen van uw bedrijf, is het vaststellen van uw belangrijkste doel. Want het kan nogal verschillen waarom bedrijven aan de slag gaan met ICT. Wellicht speelt bijvoorbeeld een van de volgende situaties binnen uw bedrijf:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Het zal u misschien verbazen, maar bij al deze wensen en doelen is een ICT-oplossing op maat hét antwoord!

Eerst brainstormen

Niet altijd is het doel en de rol die software daarbij speelt meteen even duidelijk. De experts van APPelit helpen u graag om dat doel boven tafel te krijgen en concreet te omschrijven. Een aantal brainstormsessies maken standaard onderdeel uit van onze werkwijze. Ook als u al denkt een duidelijk doel te hebben, zijn dit soort sessies heel nuttig. Soms blijkt er namelijk een achterliggend doel te zijn of spelen er meerdere doelen tegelijkertijd.

De ontwikkelfase

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met het volgende onderdeel. Zo blijven we de verwachtingen goed op elkaar afstemmen.

Ons stappenplan

Bovenstaande stappen vindt u terug in ons ontwikkelplan. Dat plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Laagdrempelige software

Wij ontwerpen onze software zo, dat al uw medewerkers er eenvoudig mee kunnen werken. Uiteraard verzorgen we graag een instructie of training voor uw mensen. We houden rekening met de software die u al heeft draaien en uw plannen voor de toekomst. Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
Outsourcing ICT

Laten we snel een kop koffie drinken!

Aan de slag met ICT in Rijssen?

Wilt u serieus aan de slag met ICT in Rijssen? Dat komt goed uit, wij ook! Laten we snel een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat u even weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten