fbpx

ICT: Rijssen weet van wanten!

Een top ICT-bedrijf, gewoon bij u om de hoek

Wanneer u op zoek bent naar ICT-bedrijf dat u goed kan helpen met uw ICT vraagstuk(ken), dan kijkt u waarschijnlijk bij voorkeur eerst in uw eigen regio rond. Logisch, want het heeft zo z’n voordelen als je bij elkaar in de buurt zit. Maar inleveren op kwaliteit? Daar past u voor. Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken voor een topbedrijf op het gebied van ICT. Rijssen is namelijk het thuishonk van APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van software op maat.

Waarom eigenlijk lokaal?

Afstand speelt toch geen rol?

Natuurlijk, tegenwoordig handelt u alles net zo makkelijk telefonisch of online af. Daarbij maakt het niet uit of uw gesprekspartner om de hoek of aan de andere kant van de wereld zit. Toch is het in geval van ICT handig om in zee te gaan met een lokale partij. Vooral als u kiest voor software op maat. Want in dat geval is het nodig dat uw ICT-leverancier regelmatig bij u over de vloer komt, om uw bedrijf van binnen en buiten te leren kennen.

ICT Rijssen

Voor iedereen

ICT bedrijf van A tot Z

Uw doel

Een belangrijk speerpunt bij het leren kennen van uw bedrijf, is het vaststellen van uw belangrijkste doel. Want het kan nogal verschillen waarom bedrijven aan de slag gaan met ICT. Wellicht speelt bijvoorbeeld een van de volgende situaties binnen uw bedrijf:

 • U wilt uw productie verhogen, maar niet meer mensen aannemen.
 • U wilt uw medewerkers minder saaie taken laten doen.
 • U wilt gegevens sneller en beter interpreteren.
 • U wilt uw voorraden efficiënter beheren.
 • U wilt meer klanten trekken.
 • U wilt uw klanten een betere gebruikservaring bieden.

Het zal u misschien verbazen, maar bij al deze wensen en doelen is een ICT-oplossing op maat hét antwoord!

Eerst brainstormen

Niet altijd is het doel en de rol die software daarbij speelt meteen even duidelijk. De experts van APPelit helpen u graag om dat doel boven tafel te krijgen en concreet te omschrijven. Een aantal brainstormsessies maken standaard onderdeel uit van onze werkwijze. Ook als u al denkt een duidelijk doel te hebben, zijn dit soort sessies heel nuttig. Soms blijkt er namelijk een achterliggend doel te zijn of spelen er meerdere doelen tegelijkertijd.

De ontwikkelfase

Als we uw doelen, wensen en verwachtingen duidelijk hebben, gaan onze ontwikkelaars aan de slag. Maar dat betekent niet dat u het project nu uit handen geeft. Na elke ontwikkelfase geven we u namelijk de mogelijkheid om de software uitgebreid te testen. Pas als u helemaal tevreden bent, gaan we verder met het volgende onderdeel. Zo blijven we de verwachtingen goed op elkaar afstemmen.

Ons stappenplan

Bovenstaande stappen vindt u terug in ons ontwikkelplan. Dat plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Laagdrempelige software

Wij ontwerpen onze software zo, dat al uw medewerkers er eenvoudig mee kunnen werken. Uiteraard verzorgen we graag een instructie of training voor uw mensen. We houden rekening met de software die u al heeft draaien en uw plannen voor de toekomst. Verder herkent u onze software-oplossingen aan:

 • de begrijpelijke programmeercode;
 • de koppelingen tussen delen van de software (API’s);
 • de koppelingen naar uw bestaande software;
 • het eenvoudige beheersysteem;
 • het gemak waarmee de software kan worden aangepast of uitgebouwd.
Outsourcing ICT

Laten we snel een kop koffie drinken!

Aan de slag met ICT in Rijssen?

Wilt u serieus aan de slag met ICT in Rijssen? Dat komt goed uit, wij ook! Laten we snel een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laat u even weten hoe we u kunnen bereiken?

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten