fbpx

ICT bedrijf Rijssen: huisvest wereldtop!

Ontdek Twentse klasse

Er zijn verschillende ICT bedrijven in Rijssen gevestigd. Een van de meest vooraanstaande is APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van software op maat. Met de kenmerkende Overijsselse nuchterheid ontwikkelt APPelit software op topniveau. En dat spreekt vele nationale en zelfs internationale klanten aan.

Hoe gaat u te werk?

‘n ICT bedrijf kiezen

Wilt u software laten ontwikkelen, dan is het van belang om een ICT bedrijf te kiezen dat begrijpt wat u nodig heeft. Maar hoe weet u dat? Een rondje googelen biedt vaak al een goede indicatie van de manier van werken. Nodig vervolgens een aantal bedrijven uit voor een kennismakingsgesprek. En stel uzelf na afloop van dat gesprek simpelweg deze vijf vragen:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uwe mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Voor een succesvol ICT project is het van belang dat u al deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden.

ICT

Waarom het vaak misgaat

Onze aanpak

Waarom het vaak misgaat

Helaas mislukt het grootste deel van de softwareprojecten. Vaak heeft dat een duidelijk aanwijsbare reden. De doelen zijn niet duidelijk omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de wens van de klant.

De aanpak van APPelit

Bij APPelit, strategische partner in software ontwikkeling, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Wat heeft u nodig?

APPelit neemt uw uitdaging als uitgangspunt en bekijkt vervolgens welke software oplossing daarbij past. Wel zo handig dus, dat wij van alle markten thuis zijn. We ontwikkelen ERP- en CRM-software, maar zijn ook thuis in virtual reality, blockchain en robotica. En we maken net zo makkelijk game apps of e-learning app software voor u. Samen kiezen we die toepassing die het best bij uw organisatie en doelen past.

De voordelen van maatwerk

Maatwerk software is software die speciaal voor een bedrijf wordt ontwikkeld. Dit brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

De voordelen van dichtbij

Bent u zelf gevestigd in Rijssen of omgeving? Dan heeft het zeker voordelen om te kiezen voor een ICT bedrijf uit Rijssen. Wij verdiepen ons graag goed in uw organisatie en daarvoor is het wel zo handig om regelmatig even langs te komen. Het spreekwoord ‘Wat men ver haalt, is lekker’ gaat hier niet op, want APPelit maakt ICT-toepassingen op topniveau. Gewoon vanuit Rijssen!

Verschil tussen ERP en CMS

We komen graag bij u langs

Vooraanstaande ICT bedrijf uit Rijssen

Als je bij elkaar om de hoek zit, is een afspraak snel gemaakt. We vertellen u graag hoe APPelit is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende ICT bedrijven in Rijssen. En vertellen u natuurlijk meteen wat we voor u kunnen betekenen. Vult u hieronder even uw gegevens in? Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten