fbpx

ICT bedrijf Rijssen: huisvest wereldtop!

Ontdek Twentse klasse

Er zijn verschillende ICT bedrijven in Rijssen gevestigd. Een van de meest vooraanstaande is APPelit, strategische partner in de ontwikkeling van software op maat. Met de kenmerkende Overijsselse nuchterheid ontwikkelt APPelit software op topniveau. En dat spreekt vele nationale en zelfs internationale klanten aan.

Hoe gaat u te werk?

‘n ICT bedrijf kiezen

Wilt u software laten ontwikkelen, dan is het van belang om een ICT bedrijf te kiezen dat begrijpt wat u nodig heeft. Maar hoe weet u dat? Een rondje googelen biedt vaak al een goede indicatie van de manier van werken. Nodig vervolgens een aantal bedrijven uit voor een kennismakingsgesprek. En stel uzelf na afloop van dat gesprek simpelweg deze vijf vragen:

 1. Spreekt het softwarebedrijf uw taal?
 2. Is het bedrijf bereid om in u te investeren?
 3. Denkt het bedrijf mee over het verdienmodel van mijn software?
 4. Begeleidt het bedrijf u en uwe mensen van begin tot ver na het eind?
 5. Ontwikkelt het bedrijf in stappen, zodat u tussendoor kunt testen of alles naar wens is?

Voor een succesvol ICT project is het van belang dat u al deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden.

ICT

Waarom het vaak misgaat

Onze aanpak

Waarom het vaak misgaat

Helaas mislukt het grootste deel van de softwareprojecten. Vaak heeft dat een duidelijk aanwijsbare reden. De doelen zijn niet duidelijk omschreven, of beide partijen verliezen gaandeweg de feeling met elkaar door een gebrek aan communicatie. Wat ook vaak voorkomt: de ontwikkelde oplossing komt ongemerkt steeds verder af te liggen van de wens van de klant.

De aanpak van APPelit

Bij APPelit, strategische partner in software ontwikkeling, gaat dat anders. En dat heeft drie belangrijke redenen:

 1. Wij besteden veel tijd aan het voortraject: het achterhalen van uw precieze vraag.
 2. Wij ontwikkelen altijd software op maat, zodat we zeker weten dat de software naadloos aansluit op de behoeften van uw bedrijf.
 3. Wij leveren onze software in fases op, zodat u nog kunt bijsturen als blijkt dat de software in de praktijk anders uitpakt dan verwacht.

Wat heeft u nodig?

APPelit neemt uw uitdaging als uitgangspunt en bekijkt vervolgens welke software oplossing daarbij past. Wel zo handig dus, dat wij van alle markten thuis zijn. We ontwikkelen ERP- en CRM-software, maar zijn ook thuis in virtual reality, blockchain en robotica. En we maken net zo makkelijk game apps of e-learning app software voor u. Samen kiezen we die toepassing die het best bij uw organisatie en doelen past.

De voordelen van maatwerk

Maatwerk software is software die speciaal voor een bedrijf wordt ontwikkeld. Dit brengt enkele belangrijke voordelen met zich mee:

 • U betaalt niet voor functionaliteiten die u toch niet gebruikt.
 • U hoeft uw bedrijfsproces(sen) niet aan te passen op de software, de software wordt zo ontworpen dat die daar precies op aansluit.
 • De software groeit eenvoudig mee met uw organisatie.
 • Met maatwerk software koppelt u eenvoudige meerdere systemen aan elkaar.

De voordelen van dichtbij

Bent u zelf gevestigd in Rijssen of omgeving? Dan heeft het zeker voordelen om te kiezen voor een ICT bedrijf uit Rijssen. Wij verdiepen ons graag goed in uw organisatie en daarvoor is het wel zo handig om regelmatig even langs te komen. Het spreekwoord ‘Wat men ver haalt, is lekker’ gaat hier niet op, want APPelit maakt ICT-toepassingen op topniveau. Gewoon vanuit Rijssen!

Verschil tussen ERP en CMS

We komen graag bij u langs

Vooraanstaande ICT bedrijf uit Rijssen

Als je bij elkaar om de hoek zit, is een afspraak snel gemaakt. We vertellen u graag hoe APPelit is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende ICT bedrijven in Rijssen. En vertellen u natuurlijk meteen wat we voor u kunnen betekenen. Vult u hieronder even uw gegevens in? Dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten