fbpx

Gemiddelde kosten ERP systeem

Dit is wat erbij komt kijken

Denkt u erover om een ERP uit te rollen in uw organisatie? Slim idee. Want zo werkt u efficiënter én effectiever. Natuurlijk wilt u dan weten wat de gemiddelde kosten van zo’n ERP systeem zijn. Toch valt deze vraag niet eenvoudig te beantwoorden. Uw kosten hangen namelijk af van veel factoren. In dit artikel ontdekt u er alles over.

Hoe zit dat precies?

ERP is nooit standaard

Met een ERP (Enterprise Resource Planning) beschikt u over een complete oplossing voor uw hele organisatie. Wat dit betekent in de praktijk? Dat al uw medewerkers hun taken uitvoeren in hetzelfde systeem. Nu weet u tegelijk de reden waarom een ERP nooit standaard is. Want elke organisatie werkt natuurlijk weer anders. U hebt uw eigen processen, procedures, doelstellingen en activiteiten. En daarom moet een ERP pakket maatwerk zijn. U wilt immers een systeem dat precies bij ú past.

Gemiddelde kosten ERP systeem

Voordelen van maatwerk

Check hier een greep uit de pluspunten van ’n ERP op maat:

Efficiënter resources inzetten

Een ERP werkt met een centrale database. Dit geeft u een beter overzicht. Mensen en middelen inzetten wordt zo een stuk efficiënter.

Minder kosten

Iedereen in uw organisatie werkt in dezelfde oplossing. Gegevens overzetten en dubbel werk behoren voorgoed tot het verleden.

Persoonlijkere dienstverlening aan klanten

U ziet precies wie wanneer voor ’t laatst contact met een klant had. Klanten gericht benaderen en inspringen op wat ze nodig hebben? Dat wordt een peulenschil.

Makkelijkere samenwerking

Al uw medewerkers zien dezelfde data. En weten van elkaar waar ze mee bezig zijn. Zo werken ze veel beter samen.

Gemiddelde kosten van ERP

Maatwerk betekent ook dat de kosten van een ERP verschillen per organisatie. Toch valt er wel wát over te zeggen. Vuistregel: hoe groter uw organisatie, hoe hoger uw kosten waarschijnlijk uitvallen. U betaalt namelijk meestal een tarief op basis van het aantal gebruikers. Of de hoeveelheid werkplekken in uw organisatie. Dus hoe meer dat er zijn, hoe meer u betaalt. Bovendien bestaat een ERP altijd uit modules. U hebt bijvoorbeeld modules nodig voor uw:

 • voorraadbeheer
 • personeelszaken
 • boekhouding
 • productie
 • klantrelaties
 • toeleveringsketen

Soorten kosten

De kosten hangen ook af van het soort systeem dat u kiest. Wilt u een on-premise ERP, ofwel bij u op locatie? Of toch liever in de cloud? Houd in ieder geval rekening met kostenposten als:

 • hardware aanschaffen/aanpassen
 • modules aanschaffen/aanpassen
 • training van medewerkers
 • uitrol van systeem door IT partner
 • consultancy
 • upgrades en beveiligingsupdates
 • werkplekken/gebruikerslicenties

Maatwerk vraagt om specialist

Een ERP op maat ontwikkelen is een hele klus. Ga daarom in zee met de specialist: APPelit. Wij zijn uw strategische partner voor de ontwikkeling van ERP en andere software op maat. Klanten werken graag met ons dankzij onze speciale zelf ontwikkelde succesaanpak. Vooral de voorbereiding krijgt hierbij veel aandacht en is de smaakmaker van het succes.

Die voorbereiding is juist bij een ERP belangrijk. Want u wilt natuurlijk een toekomstbestendig systeem. Daarom gaan we eerst samen bekijken welke doelen u wilt halen. Op die manier weet u zeker dat uw ERP straks met uw meegroeit.

ERP op maat laten maken

Gemiddelde kosten van ERP systeem weten?

Of liever zekerheid en ’n eerlijk tarief ...?

De gemiddelde kosten van uw ERP systeem zijn dus nattevingerwerk zolang uw specificaties onduidelijk zijn. Ons advies: geef ons uw wensen aan en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Dan krijgt u maatwerk voor een vaste prijs, zonder kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Zo weet u zeker waar u aan toe bent. Vul daarom uw wensen in op de speciale offertepagina. Dan hebt u snel duidelijkheid.

Liever eerst kennismaken? Vul dan hieronder uw gegevens in. Dan komen we kosteloos bij u langs om kennis te maken. U krijgt dan ook een gratis workshop ter waarde van 1200 euro cadeau. In die workshop ontdekt u – helemaal vrijblijvend – welke kansen maatwerk ERP u biedt.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten