fbpx

Game ontwikkelaars: Nederland speelt het slim!

Groeit uw organisatie mee?

Game ontwikkelaars zorgen niet alleen dat Nederland zich vermaakt – dankzij game ontwikkelaars wordt Nederland ook steeds slimmer! Want wist u dat games het ideale middel zijn om te leren, te groeien en je te ontwikkelen? Ontdek de kansen voor uw organisatie!

Game ontwikkelaars Nederland

Lees hier u

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn: groeien door te gamen. Toch is dit mogelijk! Dit is zelfs onderzocht door TNO. Leren via gamen – ook wel serious gaming genoemd – heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van meer traditionele leermethoden. Die voordelen zijn:

 • meer motivatie om te spelen
 • het is leuker om te leren
 • spelers voelen zich meer betrokken
 • de kennis blijft beter hangen
 • de kennis is beter toe te passen

Game apps nodigen kortom veel meer uit om te spelen, te leren en – op een leuke manier en vrijwel ongemerkt – te veranderen.

Game ontwikkelaars Nederland

Begin goed

Bij APPelit zit u goed

Begin goed

U wilt een game laten ontwikkelen met een bepaald doel voor ogen. Dat doel kan van alles zijn, denk aan het aanleren van een nieuwe manier van werken, het verwerven van nieuwe kennis of het veilig oefenen van handelingen die in de praktijk risico’s met zich meebrengen. Het is van het grootste belang om eerst duidelijk te krijgen wat dat doel precies is. Want alleen dan is vast te stellen hoe de game eruit moet komen te zien.

Vindt u het lastig om dit doel precies te omschrijven? APPelit, strategische partner in game-ontwikkeling, helpt u er graag bij. Wij starten elk project met enkele slimme brainstormsessies. Met uw projectteam van ICT’ers, managers en eindgebruikers buigen wij ons over vragen als:

– Waar staat de organisatie nu?
– Wat wilt u bereiken?
– Hoe kan een game app helpen om daar te komen?

Elke game = maatwerk

Elke organisatie is anders, elk doel is anders en dus moet ook elke game anders zijn. Tenminste, als u die game app wilt inzetten voor strategische groei. Natuurlijk kunnen er bepaalde standaardelementen in de game worden opgenomen, maar het grootste deel is maatwerk. Denk aan het verloop van de game en de informatie die via de game wordt overgebracht.

De voordelen

Een maatwerk game app laten maken door APPelit brengt diverse voordelen met zich mee. Om er een paar te noemen:

 • Onze gamedevelopers combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen;
 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgens een game app op maat;
 • We hebben ruime ervaring met serious gaming in diverse branches, denk aan serious gaming in de zorg en in het onderwijs;
 • U houdt altijd vinger aan de pols en krijgt regelmatig de kans om te testen en bij te sturen.

Een eigen game – iets voor u?

Investeren in een eigen game, dat is niet iets wat u elke dag doet. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro).

Tijdens deze workshop duiken we dieper in de mogelijkheden van uw game. Daarbij zoomen we in op uw branche, uw markt, de concurrentie én de groeipotentie van uw idee. De workshop is geheel vrijblijvend, maar de ervaring leert dat het een goed startpunt is voor een succesvolle samenwerking.

ai game

Ontmoet de top game ontwikkelaars van Nederland

We komen graag langs voor koffie en meer...

Bij APPelit werken de beste game ontwikkelaars van Nederland. Onder het genot van een kop koffie laten we u graag voorbeelden zien van succesvolle games die we voor andere klanten ontwikkelden. Daarbij vertellen we ook meer over het achterliggende verdienmodel. Klinkt dat interessant? Laat dan hieronder even uw gegevens achter, dan maken we snel een afspraak!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten