fbpx

Game development: Den Haag wordt spelenderwijs slim

Groei mee!

Slim worden van games? Dat kan! Want spelenderwijs leren heeft bewezen voordelen. Van game development worden Den Haag en andere steden dus een stuk slimmer! Doet u mee of blijft u achter?

Waarom een eigen game?

Ontdek de voordelen

Steeds meer bedrijven hebben een eigen game. Zij zetten die game niet alleen extern in, bijvoorbeeld om klanten te binden en in-app aankopen te genereren. Juist intern gebruik neemt een grote vlucht. De apps worden bijvoorbeeld gebruikt om medewerkers te trainen, nieuwe handelingen aan te leren of veranderingstrajecten te begeleiden. Of om nieuwe medewerkers wegwijs te maken binnen een organisatie.

Game development den haag

Ontwikkeling

Groeien door te gamen

Wat is serious gaming?

Dit wordt ook wel serious gaming genoemd. De term serious gaming slaat op het serieuze doel dat achter de game zit. Het heeft dus niets te maken met een serieus verloop van de game: als de game goed ontworpen en gemaakt is, is het gamen net zo leuk als bij een game ‘voor de lol’. Door handelingen in de game te herhalen, leren uw medewerkers ze goed aan. En ze hebben eigenlijk niet door dat ze aan het leren zijn!

Groeien door te gamen

TNO heeft onderzoek gedaan naar de effecten van leren via gamen, oftewel serious gaming. Deze vorm van leren heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van meer traditionele leermethoden. Bijvoorbeeld:

 • meer motivatie om te spelen
 • leuker om te leren
 • meer betrokkenheid van spelers
 • kennis blijft beter hangen
 • kennis beter toe te passen

De werkwijze van APPelit

APPelit is uw strategische partner op het gebied van game development. Kenmerkend voor onze manier van werken is de uitgebreide voorbereiding. Wij beginnen elk project met enkele slimme brainstormsessies.

Vervolgens doorlopen we een vast ontwikkelplan. Dat plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

De voordelen

Een game laten maken door APPelit brengt diverse voordelen met zich mee. Om er een paar te noemen:

 • Onze gamedevelopers combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen;
 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgend een game op maat;
 • We hebben ruime ervaring met serious gaming in diverse branches, denk aan serious gaming in de zorg en in het onderwijs;
 • U houdt altijd vinger aan de pols en krijgt regelmatig de kans om te testen en bij te sturen;
 • U krijgt de best doordachte oplossing die u makkelijk aanpast (bij bijvoorbeeld groei, krimp of verandering);
 • Dankzij de gedegen voorbereiding weet u zeker dat de investering in de game u geld oplevert.

Twijfel? Zo verdwijnt die

We begrijpen best dat u bovenstaande niet zomaar van ons aanneemt. Het is best een stap om een eigen game te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop leggen we uw idee voor een eigen game langs de meetlat en onderzoeken we de potentie. Deze workshop is geheel vrijblijvend.

vr game developer

We komen graag bij u langs

Game development: Den Haag is er klaar voor

Wilt u aan de slag met game development in Den Haag? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? De game developers van APPelit komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak is zo geregeld: als u hieronder even uw gegevens invult, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten