fbpx

Game development: Den Haag wordt spelenderwijs slim

Groei mee!

Slim worden van games? Dat kan! Want spelenderwijs leren heeft bewezen voordelen. Van game development worden Den Haag en andere steden dus een stuk slimmer! Doet u mee of blijft u achter?

Waarom een eigen game?

Ontdek de voordelen

Steeds meer bedrijven hebben een eigen game. Zij zetten die game niet alleen extern in, bijvoorbeeld om klanten te binden en in-app aankopen te genereren. Juist intern gebruik neemt een grote vlucht. De apps worden bijvoorbeeld gebruikt om medewerkers te trainen, nieuwe handelingen aan te leren of veranderingstrajecten te begeleiden. Of om nieuwe medewerkers wegwijs te maken binnen een organisatie.

Game development den haag

Ontwikkeling

Groeien door te gamen

Wat is serious gaming?

Dit wordt ook wel serious gaming genoemd. De term serious gaming slaat op het serieuze doel dat achter de game zit. Het heeft dus niets te maken met een serieus verloop van de game: als de game goed ontworpen en gemaakt is, is het gamen net zo leuk als bij een game ‘voor de lol’. Door handelingen in de game te herhalen, leren uw medewerkers ze goed aan. En ze hebben eigenlijk niet door dat ze aan het leren zijn!

Groeien door te gamen

TNO heeft onderzoek gedaan naar de effecten van leren via gamen, oftewel serious gaming. Deze vorm van leren heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van meer traditionele leermethoden. Bijvoorbeeld:

 • meer motivatie om te spelen
 • leuker om te leren
 • meer betrokkenheid van spelers
 • kennis blijft beter hangen
 • kennis beter toe te passen

De werkwijze van APPelit

APPelit is uw strategische partner op het gebied van game development. Kenmerkend voor onze manier van werken is de uitgebreide voorbereiding. Wij beginnen elk project met enkele slimme brainstormsessies.

Vervolgens doorlopen we een vast ontwikkelplan. Dat plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

De voordelen

Een game laten maken door APPelit brengt diverse voordelen met zich mee. Om er een paar te noemen:

 • Onze gamedevelopers combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen;
 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgend een game op maat;
 • We hebben ruime ervaring met serious gaming in diverse branches, denk aan serious gaming in de zorg en in het onderwijs;
 • U houdt altijd vinger aan de pols en krijgt regelmatig de kans om te testen en bij te sturen;
 • U krijgt de best doordachte oplossing die u makkelijk aanpast (bij bijvoorbeeld groei, krimp of verandering);
 • Dankzij de gedegen voorbereiding weet u zeker dat de investering in de game u geld oplevert.

Twijfel? Zo verdwijnt die

We begrijpen best dat u bovenstaande niet zomaar van ons aanneemt. Het is best een stap om een eigen game te laten ontwikkelen. Twijfelt u nog of dit voor uw organisatie een goede investering is? Maak dan gebruik van onze gratis workshop (ter waarde van 1200 euro). Tijdens deze workshop leggen we uw idee voor een eigen game langs de meetlat en onderzoeken we de potentie. Deze workshop is geheel vrijblijvend.

vr game developer

We komen graag bij u langs

Game development: Den Haag is er klaar voor

Wilt u aan de slag met game development in Den Haag? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? De game developers van APPelit komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een afspraak is zo geregeld: als u hieronder even uw gegevens invult, hoort u binnen 24 uur van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten