fbpx

Game developer Dubai

Profiteert u mee?

Zoekt u een goede game developer? In Dubai is genoeg keuze! Zet op een rijtje wat voor u belangrijk is en wat u met uw game wilt bereiken. Wilt u een game developer vinden die ervoor zorgt dat u écht profiteert van uw game? Lees dan snel verder!

Zakelijk gamen?

Geen kinderspel!

Misschien denkt u bij het woord ‘game’ vooral aan de entertainment industrie. Logisch, want daar zijn games bedacht en groot geworden. Maar wist u dat games ook steeds vaker vanuit een zakelijk doel worden ontwikkeld? Dit wordt ook wel ‘serious gaming’ genoemd. Zo’n serious game is heel geschikt om medewerkers praktische handelingen aan te leren. Of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie.

Game developer Dubai

Leuk leren? Het kan o.a.

Game developer Dubai

Leren met lol

Op zo’n manier leren is niet alleen leuk, maar ook heel doeltreffend. Want als zo’n serious game goed is opgezet, heeft de speler eigenlijk niet door dat hij of zij aan het leren is. Heel iets anders dan het doorworstelen van dikke leerboeken of het bijwonen van saaie presentaties dus. Via een game neemt u kennis bijna automatisch op en leert u handelingen snel aan, door ze te herhalen. Vaak zit er in een game een beloningssysteem verwerkt, waardoor u blijft spelen.

De voordelen van serious gaming

TNO heeft onderzocht wat de voordelen van serious gaming zijn. Ten opzichte van meer traditionele leermethoden resulteert serious gaming in:

 • meer zelfsturend gedrag
 • beter onthouden van kennis
 • beter toepassen van kennis
 • meer motivatie

APPelit, strategische partner in game development, heeft veel ervaring met serious gaming, onder andere met serious gaming in de zorg en met serious gaming in het onderwijs. We weten dan ook precies hoe we een game zo moeten inrichten dat u er optimaal resultaat mee behaalt.

Vaste stappen

Kenmerkend voor onze manier van werken is de uitgebreide voorbereiding. Wij beginnen elk project met enkele slimme brainstormsessies. Vervolgens doorlopen we een vast ontwikkelplan. Dat plan is gebaseerd op Design Thinking en bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Pas als de ene stap naar tevredenheid is afgerond, gaan we door naar de volgende. U kunt dus gedurende het hele project bijsturen als dat nodig is. Ook de uiteindelijke oplevering gaat in fasen.

Eerst brainstormen

APPelit, strategische partner in game development, helpt u graag van begin tot eind bij de ontwikkeling van uw game. Zoals we bij het stappenplan al vertelden, beginnen we altijd met een goede voorbereiding. Dat doen we aan de hand van enkele brainstormsessies. Met uw projectteam van ICT’ers, managers en eindgebruikers buigen wij ons over vragen als:

– Waar staat de organisatie nu?
– Wat wilt u bereiken?
– Hoe kan een game helpen om daar te komen?

De pluspunten van APPelit

Een game laten maken door APPelit brengt diverse voordelen met zich mee. Om er een paar te noemen:

 • Onze gamedevelopers combineren designskills met technische kennis en zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen;
 • We nemen uw wensen en doelen als uitgangspunt en ontwikkelen vervolgend een game op maat;
 • U houdt altijd vinger aan de pols en krijgt regelmatig de kans om te testen en bij te sturen;
 • U krijgt de best doordachte oplossing die u makkelijk aanpast (bij bijvoorbeeld groei, krimp of verandering);
 • Dankzij de gedegen voorbereiding weet u zeker dat de investering in de game u geld oplevert.
serious game

Maak kennis met de beste game developer van Dubai

We komen graag bij u langs!

Als beste game developer van Dubai ontwikkelt APPelit niet alleen een geweldige game voor u, we rekenen u ook graag voor hoe u uw doelen behaalt en hoe snel u de investering in uw game terugverdient. Benieuwd? Vul hieronder uw gegevens in en u hoort snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten