fbpx

Game developer Den Haag

Profiteert u mee?

Een eigen game laten ontwikkelen, steeds meer bedrijven kiezen ervoor. Om de kennis van medewerkers op een leuke manier bij te spijkeren of om klanten een unieke ervaring te bieden, bijvoorbeeld. Wilt u ook een eigen game en zoekt u de beste game developer in Den Haag? Lees dan snel verder!

Veel meer dan een spelletje!

Zakelijk gamen

Misschien denkt u bij het woord ‘game’ vooral aan de entertainment industrie. Logisch, want daar werden games groot. Maar wist u dat games ook steeds vaker vanuit een zakelijk doel worden ontwikkeld? Dit wordt ook wel ‘serious gaming’ genoemd. Zo’n serious game is heel geschikt om medewerkers praktische handelingen aan te leren, of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie.

Game developer

Effectief?

Doeltreffend leren door game developer Den Haag

Leuk én doeltreffend leren

Op zo’n manier leren is niet alleen leuk, maar ook heel doeltreffend. Want wie een game speelt, heeft eigenlijk niet door dat hij of zij aan het leren is. Dat is met het doorworstelen van lange lappen tekst wel anders! Via een game neemt u kennis bijna automatisch op en leert u handelingen snel aan, door ze te herhalen. Vaak zit er in een game een beloningssysteem verwerkt, waardoor u blijft spelen.

De voordelen

Serious gaming brengt verschillende grote voordelen met zich mee:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Kennis beter onthouden
 • Kennis beter toepassen

Geen wonder dat gaming steeds vaker wordt toegepast voor zakelijke doeleinden. Mooie voorbeelden zijn serious gaming in de zorg en in het onderwijs.

De voorbereiding

Wilt u uw game app inzetten voor een strategisch doel, dan is het van belang om eerst duidelijk te krijgen wat dat doel precies is. Vindt u het lastig om dit precies te omschrijven? APPelit, strategische partner in game-ontwikkeling, helpt u er graag bij. Wij starten elk project met enkele slimme brainstormsessies. Met uw projectteam van ICT’ers, managers en eindgebruikers buigen wij ons over vragen als:

– Waar staat de organisatie nu?
– Wat wilt u bereiken?
– Hoe kan een game helpen om daar te komen?

Helemaal op maat

Om te garanderen dat u met uw game uw doel bereikt, is het van belang dat die game helemaal op maat voor u wordt ontwikkeld. Dat komt bij APPelit wel goed, want wij ontwikkelen altijd software op maat. Natuurlijk kunnen er bepaalde standaardelementen in de game worden opgenomen, maar het ontwerp, het verloop en de informatie die via de game wordt overgebracht? Dat is allemaal maatwerk! 

Testen tijdens ontwikkeling

Het kan best spannend zijn om een eigen game te laten ontwikkelen. Hoe zal de game er straks uitzien? En bereikt u er wel mee wat u wilt? Bij APPelit hoeft u zich daar geen enkele zorgen over te maken. Want bij ons krijgt u tijdens de ontwikkeling al de kans om uw game uitgebreid uit te proberen. Eventuele opmerkingen nemen we dan mee in de volgende ontwikkelfase.

Na de oplevering

Door deze werkwijze durven wij u te garanderen dat de game helemaal naar wens is. We durven zelfs de garantie te geven dat u uw investering snel terugverdient. Dankzij de goede voorbereiding weten we immers al zeker dat uw game ervoor zorgt dat uw organisatie verder komt. Om het succes te vergroten, verzorgen we graag trainingen en instructies voor uw medewerkers. Bovendien is onze hulplijn 24/7 bereikbaar.

vr game laten maken

Laten we snel om tafel gaan

Aan de slag met uw game developer in Den Haag?

Ziet u zo’n eigen game wel zitten? En wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Maak dan snel een afspraak met APPelit, uw game developer in Den Haag. Zo’n eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Laat hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten