fbpx

Game developer Den Haag

Profiteert u mee?

Een eigen game laten ontwikkelen, steeds meer bedrijven kiezen ervoor. Om de kennis van medewerkers op een leuke manier bij te spijkeren of om klanten een unieke ervaring te bieden, bijvoorbeeld. Wilt u ook een eigen game en zoekt u de beste game developer in Den Haag? Lees dan snel verder!

Veel meer dan een spelletje!

Zakelijk gamen

Misschien denkt u bij het woord ‘game’ vooral aan de entertainment industrie. Logisch, want daar werden games groot. Maar wist u dat games ook steeds vaker vanuit een zakelijk doel worden ontwikkeld? Dit wordt ook wel ‘serious gaming’ genoemd. Zo’n serious game is heel geschikt om medewerkers praktische handelingen aan te leren, of om nieuwe medewerkers snel wegwijs te maken binnen uw organisatie.

Game developer

Effectief?

Doeltreffend leren door game developer Den Haag

Leuk én doeltreffend leren

Op zo’n manier leren is niet alleen leuk, maar ook heel doeltreffend. Want wie een game speelt, heeft eigenlijk niet door dat hij of zij aan het leren is. Dat is met het doorworstelen van lange lappen tekst wel anders! Via een game neemt u kennis bijna automatisch op en leert u handelingen snel aan, door ze te herhalen. Vaak zit er in een game een beloningssysteem verwerkt, waardoor u blijft spelen.

De voordelen

Serious gaming brengt verschillende grote voordelen met zich mee:

 • Meer zelfsturend gedrag
 • Meer motivatie
 • Meer leergemak & -plezier
 • Kennis beter onthouden
 • Kennis beter toepassen

Geen wonder dat gaming steeds vaker wordt toegepast voor zakelijke doeleinden. Mooie voorbeelden zijn serious gaming in de zorg en in het onderwijs.

De voorbereiding

Wilt u uw game app inzetten voor een strategisch doel, dan is het van belang om eerst duidelijk te krijgen wat dat doel precies is. Vindt u het lastig om dit precies te omschrijven? APPelit, strategische partner in game-ontwikkeling, helpt u er graag bij. Wij starten elk project met enkele slimme brainstormsessies. Met uw projectteam van ICT’ers, managers en eindgebruikers buigen wij ons over vragen als:

– Waar staat de organisatie nu?
– Wat wilt u bereiken?
– Hoe kan een game helpen om daar te komen?

Helemaal op maat

Om te garanderen dat u met uw game uw doel bereikt, is het van belang dat die game helemaal op maat voor u wordt ontwikkeld. Dat komt bij APPelit wel goed, want wij ontwikkelen altijd software op maat. Natuurlijk kunnen er bepaalde standaardelementen in de game worden opgenomen, maar het ontwerp, het verloop en de informatie die via de game wordt overgebracht? Dat is allemaal maatwerk! 

Testen tijdens ontwikkeling

Het kan best spannend zijn om een eigen game te laten ontwikkelen. Hoe zal de game er straks uitzien? En bereikt u er wel mee wat u wilt? Bij APPelit hoeft u zich daar geen enkele zorgen over te maken. Want bij ons krijgt u tijdens de ontwikkeling al de kans om uw game uitgebreid uit te proberen. Eventuele opmerkingen nemen we dan mee in de volgende ontwikkelfase.

Na de oplevering

Door deze werkwijze durven wij u te garanderen dat de game helemaal naar wens is. We durven zelfs de garantie te geven dat u uw investering snel terugverdient. Dankzij de goede voorbereiding weten we immers al zeker dat uw game ervoor zorgt dat uw organisatie verder komt. Om het succes te vergroten, verzorgen we graag trainingen en instructies voor uw medewerkers. Bovendien is onze hulplijn 24/7 bereikbaar.

vr game laten maken

Laten we snel om tafel gaan

Aan de slag met uw game developer in Den Haag?

Ziet u zo’n eigen game wel zitten? En wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Maak dan snel een afspraak met APPelit, uw game developer in Den Haag. Zo’n eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Laat hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken, dan hoort u snel van ons.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten