fbpx

Game developer Amsterdam

3 do’s & don’ts voor uw zoektocht

Op zoek naar ’n game developer in Amsterdam? Slim! Want games zijn zeker niet alleen voor kinderen. Sterker nog, een game kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf. U kunt er bijvoorbeeld uw medewerkers mee trainen. Of consumenten laten zien hoe uw product werkt. Kortom, games zijn een veelzijdig middel om mensen iets te leren. Maar dan moet de game natuurlijk wel werken zoals u dat wilt. En dat lukt alleen met de juiste partner. Check daarom deze 3 do’s en don’ts.

Zo hebt u gegarandeerd succes

3 do’s en don’ts om uw ideale game ontwikkelaar te vinden

De 3 do’s:

 1. Kijk of uw potentiële partner een gratis kennismaking biedt
 2. Vraag om een complete én duidelijke kostenspecificatie
 3. Check het communicatieproces

De 3 don’ts:

 1. Reputatie niet checken
 2. Kiezen voor een partner die ’t altijd met u eens is
 3. Alleen kijken naar de prijs

Hieronder leest u een uitdieping van deze do’s en don’ts

Game developer Amsterdam

Uitgelicht: do’s & don’ts

Do #1: Kijk of uw potentiële partner een gratis kennismaking biedt

Gameontwikkeling is een vak apart. U wilt dus een developer die ervaring heeft op dit gebied. Daar komt bij: de ene game is de andere niet. Misschien wilt u een game die medici leert hoe ze een ingreep moeten uitvoeren. Of een entertainmentgame om de betrokkenheid bij uw product te vergroten. Da’s een heel verschil. Vraag daarom om een gratis én vrijblijvende kennismaking. Zo ziet u snel of de ontwikkelaar beschikt over de juiste kennis en ervaring.

Do #2: Vraag om een complete én duidelijke kostenspecificatie

Check of de offerte een volledig overzicht geeft van alle kosten. Dat gaat verder dan alleen het ontwikkeltraject zelf. Denk ook aan beveiligingsupdates. Of supportkosten bij technische problemen. Zo voorkomt u dat u voor vervelende kosten achteraf komt te staan.

Do #3: Check het communicatieproces

Even een ontnuchterend feitje: 70% van de softwareprojecten mislukt. Hoofdoorzaak: gebrek aan communicatie. Check daarom of de game developer zijn communicatie op orde heeft. U hoort regelmatig een update te krijgen over de vorderingen van uw project. Ook belangrijk: kijk of u de game in delen krijgt opgeleverd. Zo stuurt u eenvoudig bij als iets niet naar behoren werkt.

Don’t #1: Reputatie niet checken

Naast de juiste ervaring moet een partner ook een goede reputatie hebben. U gaat waarschijnlijk voor langere tijd samenwerken. Dus u wilt een betrouwbare en integere partner – die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Check daarom de online recensies. Nog beter: vraag of u contact mag opnemen met bestaande klanten.

Don’t #2: Kiezen voor een partner die ’t altijd met u eens is

U wilt een game die bijdraagt aan uw succes. Dat lukt alleen met een eerlijke én kritische partner. De ideale partner kijkt of uw game aansluit bij uw plannen voor de toekomst. En zegt het eerlijk als hij iets niet ziet zitten. Met ja-knikkende partners komt u niet verder.

Don’t #3: Alleen kijken naar de prijs

De duurste game developers zijn niet per se de beste. Toch geldt over het algemeen: kwaliteit kost geld. Krijgt u een heel goedkope offerte? Dan mag u best een beetje wantrouwig zijn. Denk eraan dat uw game straks moet bijdragen aan uw succes. U wilt dus een zo goed mogelijke game. Ga daarom niet beknibbelen – want dan beknibbelt u in feite op uw toekomstige prestaties.

APPelit: gamespecialist met succesaanpak

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van game apps. Wij hebben een beproefde succesaanpak. Hiermee krijgt u een game die uw organisatie helpt te groeien. Meer weten? Check dan onze uitgebreide portfolio met cases. Ontdek bijvoorbeeld de game die we maakten voor het openbaar ministerie. Of de game om kinderen gezonder te laten eten.

vr game developer

Kosteloze kennismaking én workshop

Starten met uw game developer in Amsterdam? APPelit helpt u graag

Meer over ons weten? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking. Gratis én vrijblijvend. Bovendien krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. Hierin verkennen we alvast uw game-idee. En ontdekt u waarom APPelit een streepje voor heeft op andere game developers in Amsterdam.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten