fbpx

Game developer Amsterdam

3 do’s & don’ts voor uw zoektocht

Op zoek naar ’n game developer in Amsterdam? Slim! Want games zijn zeker niet alleen voor kinderen. Sterker nog, een game kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf. U kunt er bijvoorbeeld uw medewerkers mee trainen. Of consumenten laten zien hoe uw product werkt. Kortom, games zijn een veelzijdig middel om mensen iets te leren. Maar dan moet de game natuurlijk wel werken zoals u dat wilt. En dat lukt alleen met de juiste partner. Check daarom deze 3 do’s en don’ts.

Zo hebt u gegarandeerd succes

3 do’s en don’ts om uw ideale game ontwikkelaar te vinden

De 3 do’s:

 1. Kijk of uw potentiële partner een gratis kennismaking biedt
 2. Vraag om een complete én duidelijke kostenspecificatie
 3. Check het communicatieproces

De 3 don’ts:

 1. Reputatie niet checken
 2. Kiezen voor een partner die ’t altijd met u eens is
 3. Alleen kijken naar de prijs

Hieronder leest u een uitdieping van deze do’s en don’ts

Game developer Amsterdam

Uitgelicht: do’s & don’ts

Do #1: Kijk of uw potentiële partner een gratis kennismaking biedt

Gameontwikkeling is een vak apart. U wilt dus een developer die ervaring heeft op dit gebied. Daar komt bij: de ene game is de andere niet. Misschien wilt u een game die medici leert hoe ze een ingreep moeten uitvoeren. Of een entertainmentgame om de betrokkenheid bij uw product te vergroten. Da’s een heel verschil. Vraag daarom om een gratis én vrijblijvende kennismaking. Zo ziet u snel of de ontwikkelaar beschikt over de juiste kennis en ervaring.

Do #2: Vraag om een complete én duidelijke kostenspecificatie

Check of de offerte een volledig overzicht geeft van alle kosten. Dat gaat verder dan alleen het ontwikkeltraject zelf. Denk ook aan beveiligingsupdates. Of supportkosten bij technische problemen. Zo voorkomt u dat u voor vervelende kosten achteraf komt te staan.

Do #3: Check het communicatieproces

Even een ontnuchterend feitje: 70% van de softwareprojecten mislukt. Hoofdoorzaak: gebrek aan communicatie. Check daarom of de game developer zijn communicatie op orde heeft. U hoort regelmatig een update te krijgen over de vorderingen van uw project. Ook belangrijk: kijk of u de game in delen krijgt opgeleverd. Zo stuurt u eenvoudig bij als iets niet naar behoren werkt.

Don’t #1: Reputatie niet checken

Naast de juiste ervaring moet een partner ook een goede reputatie hebben. U gaat waarschijnlijk voor langere tijd samenwerken. Dus u wilt een betrouwbare en integere partner – die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Check daarom de online recensies. Nog beter: vraag of u contact mag opnemen met bestaande klanten.

Don’t #2: Kiezen voor een partner die ’t altijd met u eens is

U wilt een game die bijdraagt aan uw succes. Dat lukt alleen met een eerlijke én kritische partner. De ideale partner kijkt of uw game aansluit bij uw plannen voor de toekomst. En zegt het eerlijk als hij iets niet ziet zitten. Met ja-knikkende partners komt u niet verder.

Don’t #3: Alleen kijken naar de prijs

De duurste game developers zijn niet per se de beste. Toch geldt over het algemeen: kwaliteit kost geld. Krijgt u een heel goedkope offerte? Dan mag u best een beetje wantrouwig zijn. Denk eraan dat uw game straks moet bijdragen aan uw succes. U wilt dus een zo goed mogelijke game. Ga daarom niet beknibbelen – want dan beknibbelt u in feite op uw toekomstige prestaties.

APPelit: gamespecialist met succesaanpak

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van game apps. Wij hebben een beproefde succesaanpak. Hiermee krijgt u een game die uw organisatie helpt te groeien. Meer weten? Check dan onze uitgebreide portfolio met cases. Ontdek bijvoorbeeld de game die we maakten voor het openbaar ministerie. Of de game om kinderen gezonder te laten eten.

vr game developer

Kosteloze kennismaking

Starten met uw game developer in Amsterdam? APPelit helpt u graag

Meer over ons weten? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking. Gratis én vrijblijvend. Ter voorbereiding verkennen we alvast uw game-idee. En ontdekt u waarom APPelit een streepje voor heeft op andere game developers in Amsterdam.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 116 recensies
  review us on
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten