fbpx

Game developer Amsterdam

3 do’s & don’ts voor uw zoektocht

Op zoek naar ’n game developer in Amsterdam? Slim! Want games zijn zeker niet alleen voor kinderen. Sterker nog, een game kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf. U kunt er bijvoorbeeld uw medewerkers mee trainen. Of consumenten laten zien hoe uw product werkt. Kortom, games zijn een veelzijdig middel om mensen iets te leren. Maar dan moet de game natuurlijk wel werken zoals u dat wilt. En dat lukt alleen met de juiste partner. Check daarom deze 3 do’s en don’ts.

Zo hebt u gegarandeerd succes

3 do’s en don’ts om uw ideale game ontwikkelaar te vinden

De 3 do’s:

 1. Kijk of uw potentiële partner een gratis kennismaking biedt
 2. Vraag om een complete én duidelijke kostenspecificatie
 3. Check het communicatieproces

De 3 don’ts:

 1. Reputatie niet checken
 2. Kiezen voor een partner die ’t altijd met u eens is
 3. Alleen kijken naar de prijs

Hieronder leest u een uitdieping van deze do’s en don’ts

Game developer Amsterdam

Uitgelicht: do’s & don’ts

Do #1: Kijk of uw potentiële partner een gratis kennismaking biedt

Gameontwikkeling is een vak apart. U wilt dus een developer die ervaring heeft op dit gebied. Daar komt bij: de ene game is de andere niet. Misschien wilt u een game die medici leert hoe ze een ingreep moeten uitvoeren. Of een entertainmentgame om de betrokkenheid bij uw product te vergroten. Da’s een heel verschil. Vraag daarom om een gratis én vrijblijvende kennismaking. Zo ziet u snel of de ontwikkelaar beschikt over de juiste kennis en ervaring.

Do #2: Vraag om een complete én duidelijke kostenspecificatie

Check of de offerte een volledig overzicht geeft van alle kosten. Dat gaat verder dan alleen het ontwikkeltraject zelf. Denk ook aan beveiligingsupdates. Of supportkosten bij technische problemen. Zo voorkomt u dat u voor vervelende kosten achteraf komt te staan.

Do #3: Check het communicatieproces

Even een ontnuchterend feitje: 70% van de softwareprojecten mislukt. Hoofdoorzaak: gebrek aan communicatie. Check daarom of de game developer zijn communicatie op orde heeft. U hoort regelmatig een update te krijgen over de vorderingen van uw project. Ook belangrijk: kijk of u de game in delen krijgt opgeleverd. Zo stuurt u eenvoudig bij als iets niet naar behoren werkt.

Don’t #1: Reputatie niet checken

Naast de juiste ervaring moet een partner ook een goede reputatie hebben. U gaat waarschijnlijk voor langere tijd samenwerken. Dus u wilt een betrouwbare en integere partner – die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Check daarom de online recensies. Nog beter: vraag of u contact mag opnemen met bestaande klanten.

Don’t #2: Kiezen voor een partner die ’t altijd met u eens is

U wilt een game die bijdraagt aan uw succes. Dat lukt alleen met een eerlijke én kritische partner. De ideale partner kijkt of uw game aansluit bij uw plannen voor de toekomst. En zegt het eerlijk als hij iets niet ziet zitten. Met ja-knikkende partners komt u niet verder.

Don’t #3: Alleen kijken naar de prijs

De duurste game developers zijn niet per se de beste. Toch geldt over het algemeen: kwaliteit kost geld. Krijgt u een heel goedkope offerte? Dan mag u best een beetje wantrouwig zijn. Denk eraan dat uw game straks moet bijdragen aan uw succes. U wilt dus een zo goed mogelijke game. Ga daarom niet beknibbelen – want dan beknibbelt u in feite op uw toekomstige prestaties.

APPelit: gamespecialist met succesaanpak

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van game apps. Wij hebben een beproefde succesaanpak. Hiermee krijgt u een game die uw organisatie helpt te groeien. Meer weten? Check dan onze uitgebreide portfolio met cases. Ontdek bijvoorbeeld de game die we maakten voor het openbaar ministerie. Of de game om kinderen gezonder te laten eten.

vr game developer

Kosteloze kennismaking én workshop

Starten met uw game developer in Amsterdam? APPelit helpt u graag

Meer over ons weten? Laat hieronder uw gegevens achter. Dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking. Gratis én vrijblijvend. Bovendien krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. Hierin verkennen we alvast uw game-idee. En ontdekt u waarom APPelit een streepje voor heeft op andere game developers in Amsterdam.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten