fbpx

Game company in Dubai

Vind de juiste partner en ga voor groei

Een eigen game laten maken, dat is een goede, strategische zet. Maar wilt u er echt van profiteren? Dan is het van het grootste belang om met de juiste partij in zee te gaan. Heeft u voorkeur voor een game company in Dubai? Ontdek hoe u de goede match vindt.

Bereik het grote publiek

Eigen game

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een eigen game te laten ontwikkelen. De beweegredenen variëren sterk. Een klein deel van de bedrijven ontwikkelt een game voor het grote publiek en hoopt inkomsten te genereren uit in-app aankopen en advertenties. Maar het grootste deel van de bedrijven kiest voor een game voor intern gebruik. Achter zo’n game zit dan een strategisch doel.

Game company in Dubai

Strategie of voor de fun?

APPelit is de game company in Dubai

Strategische doelen

Gamen met een doel, het klinkt wat abstract. Maar dat valt reuze mee. Games zijn een perfecte manier om bijvoorbeeld deze doelen te behalen:

 • Het aanleren van nieuwe werkwijzen
 • Het veilig oefenen in de praktijk, zónder de risico’s van de échte praktijk
 • Het beter laten ‘landen’ van nieuwe kennis
 • Het ontdekken van talenten bij het rekruteren van nieuwe medewerkers
 • Het bereiken van een cultuuromslag, bijvoorbeeld bij een fusie

Gamen, maar dan serieus

Gamen met een achterliggend doel, wordt ook wel serious gaming genoemd. Hoe zo’n serious game er precies uit komt te zien, is afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft.

Wilt u ingewikkeld materie over brengen, dan is een VR-game bijvoorbeeld heel geschikt. U wilt dan bijvoorbeeld dat uw medewerkers vaker aan de slag gaan met de (verschillende levels van de) game. Dit komt veel voor in de vorm van serious gaming in de zorg. Gaat het om basiskennis of kleine veranderingen? Dan voldoet een eenvoudiger game prima.

Aan de slag!

Hoe begint u nu als u uw eigen serious game wilt laten ontwikkelen? Ten eerste: door een goede serious game ontwikkelaar te zoeken. Daarbij is het goed om vooral op drie verschillende punten te letten:

 1. Spreekt de game company uw taal? Of spreken ze in jargon waar u niets van begrijpt?
 2. Denkt de game company na over het verdienmodel van uw game?
 3. Geeft de game company u de mogelijkheid om de game tijdens de ontwikkeling regelmatig te testen?

APPelit is een ontwikkelaar van serious gaming en andere software op maat die op die manier te werk gaat.

Stap voor stap naar uw game

Het ontwikkelen van een game gaat het best in stappen. APPelit bedacht hiervoor een handig ontwikkelplan:

 1. voorbereiding
 2. doelbepaling
 3. programmeerwerk
 4. testfase
 5. oplevering & nazorg

Dankzij dit plan werken we doelgericht toe naar succes voor uw game. Daarbij nemen we uw strategische doelen (wat wilt u met uw game bereiken?) als uitgangspunt. Heeft u dat nog niet precies voor ogen? Geen probleem, want we beginnen elk project met enkele brainstormsessies.

Gegarandeerd goed

Er zijn genoeg game companies in Dubai die staan te trappelen om een game voor u te ontwikkelen. Dat levert u ongetwijfeld een geweldige game op, maar levert die game u ook een geweldig resultaat op? Bij APPelit kunt u daarvan op aan.Wij bieden u namelijk eerst een gratis workshop aan. Daarin bespreken we uitgebreid welke kansen er zijn voor een game binnen uw organisatie. U krijgt ook meteen inzicht in het kostenplaatje, u weet dus precies waar u ‘ja’ op zegt.

serious game developer

Aan de slag met uw game company in Dubai

Laten we elkaar ontmoeten!

Bent u enthousiast geworden over een eigen game? Maak dan snel een afspraak met APPelit, de beste game company in Dubai.  U hoeft niet zelf de telefoon te pakken, wij nemen graag contact met u op. Laat u hieronder even weten hoe we u kunnen bereiken? Dank u wel!

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  js_loader
  Sluiten