fbpx

Game company Amsterdam

Vermijd deze valkuilen

Op zoek naar een game company in Amsterdam? Dan merkte u misschien al: da’s nog best lastig. Want er zijn genoeg software ontwikkelaars. Maar een game is natuurlijk geen gewone software. De ontwikkeling hiervan vraagt om heel specifieke kennis. Check daarom hier de valkuilen waar u beter met ’n grote boog omheen loopt.

Dit zijn de valkuilen om te vermijden

Wij zijn anders!

 1. Valkuil 1: De reputatie en ervaring van het bedrijf niet checken
 2. Valkuil 2: De dienstverlening van het bedrijf niet checken
 3. Valkuil 3: Kiezen voor een partner die altijd ‘ja’ knikt
 4. Valkuil 4: Alleen kijken naar de prijs
 5. Valkuil 5: De aanpak van het bedrijf niet checken

Lees verder om te zien waarom deze valkuilen funest zijn voor uw gameproject.

Game company Amsterdam

5 valkuilen uitgelicht

APPELIT is uw game company

Valkuil 1: De reputatie en ervaring van het bedrijf niet checken

Ziet u een mogelijk interessante partner? Check dan altijd eerst of deze de juiste ervaring heeft. U las het al in de intro: game ontwikkeling vraagt om specialistische kennis. Kijk dus of uw partner daarover beschikt. Vaak geldt: hoe meer ervaring, des te beter het eindresultaat. En bekijk ook de reputatie van de developer. De online recensies geven doorgaans een goed beeld van hoe de samenwerking verloopt.

Valkuil 2: De dienstverlening van het bedrijf niet checken

Check ook of het dienstenpakket van de ontwikkelaar past bij wat u nodig hebt. Hoe zit het bijvoorbeeld met de support wanneer u problemen hebt? Staat de helpdesk 24/7 voor u klaar? Ander punt: krijgt u beveiligingsupdates en technische updates? U wilt natuurlijk dat uw game lang meegaat – en dus ook blijft werken als besturingssystemen met een grote update komen.

Valkuil 3: Kiezen voor een partner die altijd ‘ja’ knikt

Misschien denkt u: dat lijkt me eigenlijk best fijn, zo’n partner die me altijd gelijk geeft. Dan weet u immers zeker dat de ontwikkelaar doet wat u zegt. Toch zijn juist kritische partners de beste partners. U wilt tenslotte straks een game die uw doelen haalt. En die zijn geld meer dan waard is. Dat lukt alleen met een kritische partner. Een partner die onderzoekt of uw idee haalbaar is. En die eerlijk zegt wanneer iets niet werkt.

Valkuil 4: Alleen kijken naar de prijs

Natuurlijk hoeft de duurste ontwikkelaar niet de beste te zijn. Maar ook bij game ontwikkeling geldt meestal: u krijgt waar u voor betaalt. Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Kijk ook goed wat er allemaal bij de offerte in zit – en vooral ook: wat niet. Zo voorkomt u dat u achteraf voor vervelende kosten komt te staan.

Valkuil 5: De aanpak van het bedrijf niet checken

Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een game. Dit vraagt dan ook om een uitgekiend ontwikkelplan. Belangrijk: kijk of het plan in stappen is verdeeld én of u betrokken bent bij elke stap. Dan weet u straks immers precies of alles nog volgens plan verloopt. Bovendien stuurt u zo een stuk makkelijker bij.

Dé gamespecialist bij u in de buurt

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat – dus ook voor games. Van ons krijgt u een game die bijdraagt aan uw succes. Hoe? Dankzij onze succesaanpak, die zich steeds opnieuw bewijst. Check ook onze uitgebreide portfolio met cases. Ander voordeel: met ons kantoor aan de Herengracht zitten we altijd bij u in de buurt.

Game app maken

Vermijd de valkuilen met úw game company in Amsterdam

We komen graag bij u langs

Meer weten over APPelit? Vul hieronder uw gegevens in. Dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking. Vrijblijvend uiteraard. Bovendien krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. U maakt hierin kennis met onze manier van werken. Ook helemaal vrijblijvend. Zo ziet u snel of APPelit uw game company in Amsterdam is.

Ervaar het gemak van onze service

Terugbelverzoek persoon voor APPelit

Ervaar het gemak van onze service


  Uitstekend
  5.0
  Gebaseerd op 115 recensies
  beoordeel ons op
  Ik had informatie nodig over eventuele appontwikkeling en kreeg een snelle en nuttige reactie!
  APPelit support 10/10 super snel en duidelijke communicatie. Love this 🙏🏼
  Very good
  Zakelijk met Bruidsboutique Josephine een hele fijne partner aan gehad. De communicatie en service van Appelit is betrouwbaar en goed.
  Appelit kan ik iedereen aanbevelen. Of je nou wel of geen verstand hebt van softwareontwikkeling, zij zijn duidelijk en maken zaken helder en begrijpelijk. Sterk vind ik ook dat zij in het voortraject ook kijken naar het idee achter, in mijn geval, de app Fjaere die gebouwd moet worden. Hebben zij er een goed gevoel bij dan krijg je 100% commitment. Het resultaat en klanttevredenheid zijn belangrijke doelen voor Appelit en dat merk je aan alles.
  APPelit heeft voor ons een in zeer korte tijd een zeer goede foto applicatie ontwikkeld. Daarnaast hele goede support d.m.v. snelle communicatie en actief meedenken met de wens van de klant!
  js_loader
  Sluiten