fbpx

Game company Amsterdam

Vermijd deze valkuilen

Op zoek naar een game company in Amsterdam? Dan merkte u misschien al: da’s nog best lastig. Want er zijn genoeg software ontwikkelaars. Maar een game is natuurlijk geen gewone software. De ontwikkeling hiervan vraagt om heel specifieke kennis. Check daarom hier de valkuilen waar u beter met ’n grote boog omheen loopt.

Dit zijn de valkuilen om te vermijden

Wij zijn anders!

 1. Valkuil 1: De reputatie en ervaring van het bedrijf niet checken
 2. Valkuil 2: De dienstverlening van het bedrijf niet checken
 3. Valkuil 3: Kiezen voor een partner die altijd ‘ja’ knikt
 4. Valkuil 4: Alleen kijken naar de prijs
 5. Valkuil 5: De aanpak van het bedrijf niet checken

Lees verder om te zien waarom deze valkuilen funest zijn voor uw gameproject.

Game company Amsterdam

5 valkuilen uitgelicht

APPELIT is uw game company

Valkuil 1: De reputatie en ervaring van het bedrijf niet checken

Ziet u een mogelijk interessante partner? Check dan altijd eerst of deze de juiste ervaring heeft. U las het al in de intro: game ontwikkeling vraagt om specialistische kennis. Kijk dus of uw partner daarover beschikt. Vaak geldt: hoe meer ervaring, des te beter het eindresultaat. En bekijk ook de reputatie van de developer. De online recensies geven doorgaans een goed beeld van hoe de samenwerking verloopt.

Valkuil 2: De dienstverlening van het bedrijf niet checken

Check ook of het dienstenpakket van de ontwikkelaar past bij wat u nodig hebt. Hoe zit het bijvoorbeeld met de support wanneer u problemen hebt? Staat de helpdesk 24/7 voor u klaar? Ander punt: krijgt u beveiligingsupdates en technische updates? U wilt natuurlijk dat uw game lang meegaat – en dus ook blijft werken als besturingssystemen met een grote update komen.

Valkuil 3: Kiezen voor een partner die altijd ‘ja’ knikt

Misschien denkt u: dat lijkt me eigenlijk best fijn, zo’n partner die me altijd gelijk geeft. Dan weet u immers zeker dat de ontwikkelaar doet wat u zegt. Toch zijn juist kritische partners de beste partners. U wilt tenslotte straks een game die uw doelen haalt. En die zijn geld meer dan waard is. Dat lukt alleen met een kritische partner. Een partner die onderzoekt of uw idee haalbaar is. En die eerlijk zegt wanneer iets niet werkt.

Valkuil 4: Alleen kijken naar de prijs

Natuurlijk hoeft de duurste ontwikkelaar niet de beste te zijn. Maar ook bij game ontwikkeling geldt meestal: u krijgt waar u voor betaalt. Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Kijk ook goed wat er allemaal bij de offerte in zit – en vooral ook: wat niet. Zo voorkomt u dat u achteraf voor vervelende kosten komt te staan.

Valkuil 5: De aanpak van het bedrijf niet checken

Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een game. Dit vraagt dan ook om een uitgekiend ontwikkelplan. Belangrijk: kijk of het plan in stappen is verdeeld én of u betrokken bent bij elke stap. Dan weet u straks immers precies of alles nog volgens plan verloopt. Bovendien stuurt u zo een stuk makkelijker bij.

Dé gamespecialist bij u in de buurt

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat – dus ook voor games. Van ons krijgt u een game die bijdraagt aan uw succes. Hoe? Dankzij onze succesaanpak, die zich steeds opnieuw bewijst. Check ook onze uitgebreide portfolio met cases. Ander voordeel: met ons kantoor aan de Herengracht zitten we altijd bij u in de buurt.

Game app maken

Vermijd de valkuilen met úw game company in Amsterdam

We komen graag bij u langs

Meer weten over APPelit? Vul hieronder uw gegevens in. Dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking. Vrijblijvend uiteraard. Bovendien krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. U maakt hierin kennis met onze manier van werken. Ook helemaal vrijblijvend. Zo ziet u snel of APPelit uw game company in Amsterdam is.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  De mensen achter deze schermen zijn geweldig. Denken met je mee en gaan niet alleen voor het zakelijk werk maar vooral ook voor het menselijk werk. Het heeft even geduurd voor het eindresultaat zichtbaar was, maar het is de moeite waard geweest. Doen wat ze beloven en komen afspraken na met soms nog zelf een tikkelje extra. Mooi Software design en professionaliteit gegarandeerd.
  Ra Berkel
  Ra Berkel
  1679594636
  Vriendelijke medewerkers en bieden goede service aan. Ze proberen je echt te helpen. Top bedrijf!
  Lore Hias
  Lore Hias
  1675020336
  Erg tevreden over de samenwerking met Johannes en het team voor de ontwikkeling van een medische app. Professioneel bedrijf met expertise, die actief meedenken en adviseren in het gehele ontwikkelproces, snel reageren en een goede support leveren na oplevering. Erg gewaardeerd dat het uitgangspunt van APPelit was om een goede, effectieve, medische app te ontwikkelen!
  Samen met APPelit hebben wij het programma EviCare ontwikkeld. Het is een programma waarin Pratice Based Evidence gewerkt kan worden. Gedurende de ontwikkelfase, maar ook daarna, is de communicatie altijd erg prettig geweest. Zij zijn goed bereikbaar en er wordt altijd gekeken naar een passende oplossing. Hierdoor raden wij APPelit aan iedereen aan.
  EviCare
  EviCare
  1670236707
  js_loader
  Sluiten