fbpx

Game company Amsterdam

Vermijd deze valkuilen

Op zoek naar een game company in Amsterdam? Dan merkte u misschien al: da’s nog best lastig. Want er zijn genoeg software ontwikkelaars. Maar een game is natuurlijk geen gewone software. De ontwikkeling hiervan vraagt om heel specifieke kennis. Check daarom hier de valkuilen waar u beter met ’n grote boog omheen loopt.

Dit zijn de valkuilen om te vermijden

Wij zijn anders!

 1. Valkuil 1: De reputatie en ervaring van het bedrijf niet checken
 2. Valkuil 2: De dienstverlening van het bedrijf niet checken
 3. Valkuil 3: Kiezen voor een partner die altijd ‘ja’ knikt
 4. Valkuil 4: Alleen kijken naar de prijs
 5. Valkuil 5: De aanpak van het bedrijf niet checken

Lees verder om te zien waarom deze valkuilen funest zijn voor uw gameproject.

Game company Amsterdam

5 valkuilen uitgelicht

APPELIT is uw game company

Valkuil 1: De reputatie en ervaring van het bedrijf niet checken

Ziet u een mogelijk interessante partner? Check dan altijd eerst of deze de juiste ervaring heeft. U las het al in de intro: game ontwikkeling vraagt om specialistische kennis. Kijk dus of uw partner daarover beschikt. Vaak geldt: hoe meer ervaring, des te beter het eindresultaat. En bekijk ook de reputatie van de developer. De online recensies geven doorgaans een goed beeld van hoe de samenwerking verloopt.

Valkuil 2: De dienstverlening van het bedrijf niet checken

Check ook of het dienstenpakket van de ontwikkelaar past bij wat u nodig hebt. Hoe zit het bijvoorbeeld met de support wanneer u problemen hebt? Staat de helpdesk 24/7 voor u klaar? Ander punt: krijgt u beveiligingsupdates en technische updates? U wilt natuurlijk dat uw game lang meegaat – en dus ook blijft werken als besturingssystemen met een grote update komen.

Valkuil 3: Kiezen voor een partner die altijd ‘ja’ knikt

Misschien denkt u: dat lijkt me eigenlijk best fijn, zo’n partner die me altijd gelijk geeft. Dan weet u immers zeker dat de ontwikkelaar doet wat u zegt. Toch zijn juist kritische partners de beste partners. U wilt tenslotte straks een game die uw doelen haalt. En die zijn geld meer dan waard is. Dat lukt alleen met een kritische partner. Een partner die onderzoekt of uw idee haalbaar is. En die eerlijk zegt wanneer iets niet werkt.

Valkuil 4: Alleen kijken naar de prijs

Natuurlijk hoeft de duurste ontwikkelaar niet de beste te zijn. Maar ook bij game ontwikkeling geldt meestal: u krijgt waar u voor betaalt. Kwaliteit kost nu eenmaal geld. Kijk ook goed wat er allemaal bij de offerte in zit – en vooral ook: wat niet. Zo voorkomt u dat u achteraf voor vervelende kosten komt te staan.

Valkuil 5: De aanpak van het bedrijf niet checken

Er komt veel kijken bij de ontwikkeling van een game. Dit vraagt dan ook om een uitgekiend ontwikkelplan. Belangrijk: kijk of het plan in stappen is verdeeld én of u betrokken bent bij elke stap. Dan weet u straks immers precies of alles nog volgens plan verloopt. Bovendien stuurt u zo een stuk makkelijker bij.

Dé gamespecialist bij u in de buurt

APPelit is uw strategische partner voor de ontwikkeling van software op maat – dus ook voor games. Van ons krijgt u een game die bijdraagt aan uw succes. Hoe? Dankzij onze succesaanpak, die zich steeds opnieuw bewijst. Check ook onze uitgebreide portfolio met cases. Ander voordeel: met ons kantoor aan de Herengracht zitten we altijd bij u in de buurt.

Game app maken

Vermijd de valkuilen met úw game company in Amsterdam

We komen graag bij u langs

Meer weten over APPelit? Vul hieronder uw gegevens in. Dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking. Vrijblijvend uiteraard. Bovendien krijgt u van ons een workshop van 1200 euro cadeau. U maakt hierin kennis met onze manier van werken. Ook helemaal vrijblijvend. Zo ziet u snel of APPelit uw game company in Amsterdam is.

Ervaar het gemak van onze service

Ervaar het gemak van onze service


  Fijne samenwerking met Johannes en zijn team! Appelit heeft ons geholpen bij de ontwikkeling van een applicatie voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk.
  Wouter Smit
  Wouter Smit
  09:20 22 Nov 22
  Kunnen uitermate snel schakelen en staan er wanneer je ze nodig hebt!
  Michel Dolné
  Michel Dolné
  08:05 18 Nov 22
  Heel mooi en een leuk bedrijf waar ik bijna een jaar mee samenwerk, een volledige team aan deskundige die 100% beschikbaar is voor al mijn projecten en eventueel issues. Top bedrijf! Op naar het volgend jaar.
  Huseyin Yildiz
  Huseyin Yildiz
  18:50 17 Nov 22
  APPelit is DE ontwikkelaar voor je apps, ERP of software oplossingen. Als je op zoek bent naar juiste partij dan hoef je niet verder te zoeken.Ik werk al enkele jaren met Johannes en naast dat hij zeer deskundig is in zijn vakgebied is het ook zeer prettig samenwerken.
  Susanne Paf
  Susanne Paf
  16:39 17 Nov 22
  Top partij. Heb meermaals met ze samengewerkt op projecten en elke keer maken ze het waar.
  Rogier Gigengack
  Rogier Gigengack
  12:25 16 Nov 22
  js_loader
  Sluiten